![]() |
Re: Propuneri!
1 Attachment(s)
Design Team la curseeee :)) Shantzu, Rares CRM, and subsemnatu
|
Quote:
|
Si ce propui cu poza asta ? :lol::lol::lol:
Ne vedem la Tulcea 8) |
am zis sa pun poza sa vada lumea cat suntem de rai, poate mai lasa si ei naibii incercarile de a intra in DT :)))
|
Quote:
|
Hai că nu-i dracu' aşa negru...să am şi eu o şansă īn DT;)
Vin cu o lucrare nouă acuşica...pānă atunci numai de bine! |
asa fetze......hory ai zis ca suni cand pleci de la tulcea...te am asteptat la brasov
|
n`am trecut prin brasov bro, am trecut undeva la 20-30km de bv... :( din cate tineam minte tu trebuia sa vii incolo cascatule :D sa`ti explice shantzu ce`ai pierdut :))
|
Quote:
|
incercam sa te bag pe tine la inaintare :)) vine 3 iulieee!!!! pregateste`ti ficatu ala bun!
|
4 Attachment(s)
buick si volvo
|
6 Attachment(s)
Sunt aşa de urāt, nimeni nu mă vrea...:!:;):-)
|
6 Attachment(s)
Buna!
In primul rand ,bine v-am gasit pentru si un calduros LA MULTI ANI! ca sunt nou aici si iata cateva dintre proiectele mele , sper sa va placa ;) |
Salutari, Bine ai venit! in primu rand si La multi ani si tie! :D Aici ii sectiunea Design Team, pe topicu asta se posteaza lucrari in vederea aderarii la grup. Acuma, ideea de baza ii ca: tu fiind un membru nou, inca nu poti adera, aici vii dupa un an, doi, trei...depinzand de cum evoluezi. Prima oara tre sa intri in grupu Virtual Tuning(aici: https://forum.4tuning.ro/161-concursu.../page-135.html ), dar, intai...mai activezi pe la Show Off, pe la Tutoriale & Help , cu lucrari, cu commenturi, cu sugestii si desigur cu o atitudine poztiva(ceea ce nu poate fi foarte greu daca esti din Oradea :twisted:)
Cat despre lucrari, ai un stil foaarte bine definit deja, imi place ca nu te arunci la avioane, masinile is modificate cu bun-gust...keep it up, si ajungi si la Design Team :D Bafta multa! |
Aham merci Horicutz de parere , promit sa evoluez in timp ,deocamdata imi mai trebuie ceva experienta (mai multa :)) ) merci , am sa incerc ;)
|
2 Attachment(s)
Inca 2 , pe fuga pentru dezmorteala :-)
|
1 Attachment(s)
Inca una :!: Ma primiti si pe mine ? :cry:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
o mica parere,greselile,si ce mai trebuie sa fac pentru ia sa arate perfect.:D
|
in primu' rand, nu cred ca vroiai sa postezi aici. nu cred ca ai avea vreo sansa.
cred ca aici vroiai sa postezi : https://forum.4tuning.ro/158-tutorial...ml#post5060547 greseli...prea ai intunecat toata masina.fa ceva mai simplu si frumos |
Quote:
|
29 Attachment(s)
:arrow: Sunt Cele mai bune lucrari ale mele.
|
din partea mea ai un mare DA
|
DA ! ! ! !
|
Multumesc baieti! :D
|
+1 DA
|
Da, poti sa dai join :)
|
Multumesc!
|
10 Attachment(s)
Mai ma propun odata:)) si va las in pace daca nici de data asta nu ma primiti :D
|
tu nu esti in design team?????
uadafac??? DA |
Quote:
|
DA!!!!! Ar trebui sa lovesti doi iepuri dintr-o lovitura!
|
8 Attachment(s)
M-am hotarat sa imi depun si eu candidatura,asadar cele mai bune lucrari ale mele ( dupa parerea mea) le aveti mai jos :D
|
de la mine un DA
|
si de la mine un Da !
|
DA!!!
|
:peace::peace::peace: YAP |