![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
Quote:
|
nu face nimik, sunt obisnuit, pana la vento sau mazda mai e :))
care mai vine la craiova maine dimineata la 6:30 e plecarea din OMV. Intre 6 si 6:30 ne intalnim acolo. |
gumele turbate sunt la Cucu :D pe el il bateti daca nu primiti :)))
|
Felicitări lui Cucu şi băiatului cu Corsa verde pentru azi, dar mai ales lui Cucu, la care se vede acomodarea cu traseul. A mers foarte, foarte curat !
|
Quote:
|
17 Attachment(s)
cateva poze de la evenimentu de astazi, Felicitari Maxime ptr Cucu
|
Quote:
|
Bravo Cucule ...la mai multe ...sper sa te duci si sambata viitoare la Slatina sa faci o figura la fel de frumoasa...bafta multa 8)
|
felicitari cucuvea!!!!!!!!!felicitari bora!!!!tot asa baieti!!!!!!
|
Felictari Cucule!!!:D si tie bora bora! ;);)
|
Felicitari baieti.......:twisted::twisted::twisted:......alte filmulete poze nu mai sunt ?:sad: .......
|
Felicitari Johnny Bravo, felicitari Bora Bora si nu in ultimul rand celor prezenti la eveniment!!!:peace::peace::peace: (vad ca a intrat si Corsa in paine :mrhappy: ).
Multumim Radu pt poze si filmulete. Imi pare rau ca nu am reusit sa merg cu voi... :sad: Nu incerc sa ma scuz dar am motive intemeiate pt lipsa mea din ultima perioada, o sa va explic eu... |
mai am eu cateva poze si cateva filmulete dar am sa le pun maine ca acum imi e prea somn :rolleyes2
|
http://mitsubishi.anunturi-auto.4tun...0-9469912.html masina asta nu a fost la voi in club?:???:
|
Va multumesc la toti! Un raliu frumos, un rezultat totusi neasteptat, am reusit sa inteleg masina cat de cat, dupa prima urcare eram speriat rau de tot :) ma scuzati ca am postat asa tarziu , dar am fost putin ocupat, maine o sa povestesc mai multe, acum sunt mort de obosit!!! Va multumesc inca o data!
PS: multumesc mitza pentru deplasarea la Slatina!! Imi cer scuze ca te-am facut sa pierzi timp cu mine :) |
cu toate ca te`am felicitat si live te felicit si aici: felicitari CUC, mi`ai demonstrat inca o data ca nu am avut incredere in tine degeaba, si ca vorbele care le spun in legatura cu tine sunt adevarate :) am avut incredere in tine din momentu in care m`ai sunat de pe drum si mi`ai spus ca ti`ai luat masina, acum dupa primul eveniment de VTM, cu 10 masini in grupa, mi`ai demonstrat ca nu m`am inselat :) si ai luat locul 1 cu o masina stoc momentan. Ai batut tot de ce`ti era frica, BRAVO!
Felicitari Bora, primul eveniment la care participi, si te`ai descurcat bine, avand in vedere ca ai avut cea mai slaba masina din grupa, dar asta se va schimba :) Ai vazut despre ce e vb, te`ai tinut tare si nu ne`ai facut de ras. Iti multumesc pt efortul depus si participare, am fost mandru si de tine si de restul membrilor participanti la eveniment, 5 in total (cucu, bora, cristi v6, sultanu si abu dabi). Ieri, Midnight Racers a participat la 3 evenimente in toata tara, acum cateva rezultate :)) Anunt de la Sf Gheorghe: Bogdan Subaru Locu 1 Kiki locu 1 alin gti locu 4 Craiova - Bucovat Cucu - locul 1 daca mai sunt rezultate le astept :) Va multumesc si tot asa baieti! |
Măi oameni buni, din ce-am citit eu, voi vorbiţi de 3 participanţi din Vālcea la VTM, dar eu nu ştiu decāt de Cucu şi băiatul cu Corsa (Johnny, din cāte am īnţeles). Bora Bora cu ce maşină s-a dat ? :roll:
|
Quote:
|
Aaah, am īnţeles ! Frumoasă buburuza ! :D
|
6 Attachment(s)
si de la mine cateva poze
|
misto pozele, doar atat aveti? :) filmulete nimic?
|
Filmuletele le astept si eu :D bine..si poze ! haideti...up up!!
|
Bravo Cucule,se pare ca ti-a prins bine antrenamentul de la Feteni cu Dacia mea :D .Din pacate eu nu am putut sa ajung,cum am vorbit,dar asta e,poate data viitoare ;)
|
trebuie sa mai fie poze...:))dar probabil ca sunt date in privat:D
|
https://vimeo.com/11629059 Premierea lui Cucu :peace::peace::peace::rockon::rockon:
Mai am eu cateva filmulete dar sunt foarte mari iar viteza mea de upload este extrem de mica si imi ia foarte mult sa le urc.....Radu are cele mai multe poze si filmulete ....eu astept pozele facute in trafic cu alex pe geam cand striga ..... ;) |
4 Attachment(s)
Niste poze de la nasu' mare :)
|
Stiu ca nu am drepturi de autor asupra lor, dar am zis sa nu se piarda printre posturi... ;):D
VTM Bucovat 09 MAI 2010 Delta Drag Racing Tulcea 09 MAI 2010 |
Quote:
|
pachet crom si sticker MR fake ..... jalnic :sad:
|
30 Attachment(s)
cam astea sunt toate pozele:) si prima si a doua parte
|
asa mi ai facut franele alea radule, ms ;)
|
Stai linistit ca nici mie nu mi le-a facut:)) asa face el! te lasa fara frane :)) ca sa dai cu ea...sa aiba mai mult de lucru!
|
Cucu-le, bafta la raliuri daca o intinzi sambata !!
|
Multumesc mult, sa fie!
|
|
2 Attachment(s)
:paper:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ce frumusete de masina a primit Seby de ziua lui :arrow:
S'o stapanesti sanatos Seby si la cate mai multe aparitii ;) |
sper sa pastreze cadoul....e foarte intretinuta in poza:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning