![]() |
Re: Diverse discutii
pai eu am zis la panarama , dar daca tu ai fost binevoitor... ;) data viitoare sa ne anunti sa fim si noi atenti :mrgreen:
|
limbi dai tu la ceas bey asta! :)
|
Eu la ceas, tu la expozitia de p.................
|
:cry: link
|
extraordinar de mult.
arata bine dar totusi un 307 e 10 000 |
nu cred ca o sa-si ia banii astia pe ea....tre sa fii nebun sa dai atat pe un 307 si diesel.....parerea mea....nu zic ca nu arata superb masina dar e exagerat pretzul!!!
|
Pai daca e s-o luam asa, atunci cu banii aia imi iau un sheptar, ii mai trantesc niste pleoape si un eleron, jante nu-mi mai trebuie ca arata si alea ale lui beton, si sa te tii competitie prin oras.
Si-apoi cum stai in Peugeot 307 si cum stai in BMW Seria 7? |
pe ala il doare capu' rau de tot, de fapt nu il doare capul, dar nu e realist, o masina in care investesti bani, ii investesti de placere si de la bun inceput sti ca nu o sa mai recuperezi banii aia in veci
|
e masina lu shaggy de la INSOMNIA!! e zuper masina! e un pic cam scumpa!dar isi merita banii!!parerea mea!din kte vad multi nu sunt de parere cu mine!!oricum n`o sa o cumparati voi stati linishtiti!! noi suntem doar pe post de critici:)))))fara suparare:))
|
Quote:
|
Cu 40.000 imi iau o masina care netunata arata prea frumos... imi iau un Impreza de i-am omorat pe toti si nu e 40.000 ci mult mai jos!
Sau exemplu clar... Peugeot 206 WRC sau RC ca al lui Kostas... care rupe soseaua in doua! |
care aveti o masina de "inchiriat" pt sambata ? :mrhappy:
:flower: |
am eu 3 chiar :D o alfa 146 , un range rover si beetle RS ........... de la burago :mrgreen:
poate ca era bine daca nu vindea taz matizul :rolleyes2 :rolleyes2 :blahblah: |
Lasa Shantzule ca are unchiu meu niste AMG-uri si niste Brabusuri prin garaj p-acolo si mai are si un Aston Matin DB9 si 2 Ferrari Enzo, dar le baga pe Taxi ca s-a saturat de ele... si eu am un Lastun...
|
pai mai am unul ma.....si am si locuri in masina...
|
DONU' nu te mai da tu mare cu unchitu :mrgreen: ca poate vrei sa zic si eu ceva de dacia diesel unchiului meu :twisted:
|
Hahaha, nebunule... vezi ca am un Tohan cu jante de 26 si cu spinnere, spitze din aur, piele, geamuri electrice, ghidon din mahon, bixenon si navigatie..., are un cuplu de rupe soseaua... asa ca... (stii de cine vorbesc, nu ? ;) )
|
Quote:
de taurasul ala mic si albastru q 4 roti? si albastru pacific??? |
DONU-le e cumva Brabusul matusii tale ?? :mrgreen: daca nu sa imi spui despre cine vorbesti :lol:
|
Tng-ule iti dau eu 406-le da promiti sa nu-l zgarii :lol:
|
Quote:
|
Hai ba ce draq tu nu stii de gluma?
Faceam si noi putina caterinca... nu te mai supara...! |
nu te supara dirty ;) vb cu insomnia (sau ce nisk o avea ) sa iti spun ce am mai ras de el la inceput ;) ;) sau poate stii ca parca erai pe forum atunci :mrgreen:
|
Quote:
|
aoleu proddigy ce amintiri frumoase ;) ;) ar trebuii sa facem un topic cu amintiri
|
Quote:
|
Exista un asemenea topic ;)
|
<<<<<A 210 Evolution, ML 55 AMG, BRABUS G D8S...shi in curand un CL 55 tunat de MAE (mashinile unchiului meu<<<
al cui e salonu asta auto ? |
Quote:
|
acum pe bune sunt masinile unchiului ,lui dirty pusherman (sau cum s-o scrie) adica asha zice el :mrgreen:
|
cand le vede pe la vreo intalnire?
|
Care ai o carte tehnica cu : Diagnosticare suspensiilor si ceva despre Documente de transport?
|
1 Attachment(s)
mi-au sters threadul cu "tunning" dp general... s-or fi suparat nenii d la protv.
|
:rolleyes2 hmmm...am si eu o rugaminte !
Care are 2 locuri libere in masina pt 4t Day ? (eu si un prieten) _____________ PS: e de la sine inteles ca o sa cotizam la benzina ! |
Quote:
sa ma iau de voi aq a trecut gata dao draq voi nu ati facut la inceput la fel mai scutiti-ma odatasau puii mei de oua de strut v-ati nascut atot stiutori |
TRE wrote:
Quote:
|
S-au pus afise in scoli cu 4tuning day :lol::lol:
|
pai cred ca esti cu insomnia in scoala ;)
|
Quote:
|
Quote:
bagamias pusca in gura mamei lor k dupa 2 pauze la rupt idioata aia de serviciu dar cred k a vazut juma de sc da era mana mea aia la scoalaam vb cu directoarea |
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning