![]() |
Re: My KYS !!
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
pictures... |
cu un silicon transparent nu mergea sa lipesti ...pe marginea numarului ?
|
Quote:
|
Hai ca arata bine si cu alea doar sunt in culoarea caroseriei..putin mai mici daca gasesti ar fi ok dar arata bine si asa.
|
Eu am lipit numarele cu banda dublu-adeziva de la Bison, neagra, scrie si pe ea in detalii pt placute inmatriculare. Cea de pe spate e teapana teapana, cea de pe fata s-a desprins un colt (adevarul e ca si eu doar am sters cu o carpa, am pus banda si gata, nu am degresat, nu am insistat cu curatenia). Deja cred ca au cam 2 luni de cand sunt asa si inca nu le-am pierdut.
|
Quote:
Am incercat si asa...nu a mers ! |
Vrei sa nu-ti vada nenii aia imbracati in albastru numarul cand treci pe langa radar? Hehe.. :D
Imi place sa iti vad masina in fiecare vineri in Pta Constitutiei. E bine lucrata. ;) |
3 Attachment(s)
instantaneee...
|
e foarte tare ultima poza!!!!!
ai editat-o sau asa a iesit din aparat???? |
Quote:
e originala . Nu ma pricep la editari :) |
frumos de tot loganul asa , la interior ce ai mai facut?
|
Multumesc,
Sa ma tina D-zeu sanatos si in aceasta toamna o sa incep un proiect la interior. Este o chestiune de timp si bani: planul este deja :) |
Asa Cosmine interiorulllll :twisted:. O sa te tina Dumnezeu sanatos pentru ca ce e frumos si lui Dumnezeu ii place...bafta la proiect
Ps: Scumpa rau aia mica :oops: sa-ti traiasca |
frumoasa se vede pe sosea,ai trecut pe str pe la mine azi.succes cu interiorul.;)
|
Frumoasa jucaria !
PS : culoarea face toata treaba (parerea mea ) https://a.imageshack.us/img693/9564/pic170.th.jpg |
10 Attachment(s)
:) Multumesc Niku ,
Cartea pe care am tras-o , in momentul alegerii culorii , zic ca a fost cea norocoasa... PS. Nici cu rosiatica ta nu mi-e rusine ;) Cateva poze de la o sedinta foto ( "actipildul" umblator si vopsitele :) ) |
frumoase toate trei mai ales astra cea rosie .
|
Quote:
Cum e astra alba ....s-a terminat... eclipseaza tot :)))))))) |
Quote:
|
Frumoasa masina. Am vazut-o ieri la Polivalenta si pot sa spun ca era cea mai frumoasa dintre toate. Spor la ce mai vrei sa-i faci in continuare si sunt sigur ca va fi ceva de efect (pe orice domeniu: mecanica/estetica).
|
Am inteles ca vrea sa-i mai faca ceva la exterior: sa o spele! :lol:
Pare promitator planul. Cred ca iese tare! :lol: |
:)) M-ai taxat rpd :) Am bagat-o la dus sambata dimineata :)
Multumesc KTL ptr increderea acordata si ptr apreciere. Planuri de viitor am, iar in aceasta iarna sper sa ii reusesc KYS-ului un nou facelift :) Sper ca modificarile ulterioare sa fie de bun gust ( in cazul in care si pe cele de pana acum le-ati considerat la fel... ) Sa auzim de bine! |
5 Attachment(s)
masina a mai coborat intre timp 2,5 cm! Multumesc Matheo si Dsign ptr ajutor!
|
Quote:
felicitari ii sta bine asa lipita de asfalt...;) |
Frumossss...ii sta bine asa. In curand o sa coboare si zuz-u meu :-)
Nenea nenea, ce-s cu oz-urile alea acolo ? Tradezi Wolfrace-urile :lol: |
Super...cum ai reusit s-o mai cobori?:shock:
|
Quote:
Oz-urile erau in gluma . e clar ca nu sunt pe stilul masinii.. |
Foarte tare arata mai lasata :p
|
Si eu tot cam atat o am lasata pe fata....si la denivelari mai mari imi atinge putin.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Am vazut-o ieri, fara sa citesc ca ai mai lasat-o... Si chiar ma gandeam ca ce bine arata mai jos asa. Ai intr-adevar niste puncte unde e atinsa, si pe aripa fata stanga mi s-a parut ca a facut bule :???: Asa e? (nu mi-a permis timpu ieri sa stau sa analizez).
|
Quote:
|
Quote:
B-99-SAA - Bule nu are masina ci doar e f f f f zgariata pe partea stanga. Pe aripa stanga fata am o problema la semnalizator ( in sensul ca nu a fost finisat cum trebuie si se vede locul ) . Cosmin SNR - da...dar doar sus e acea zgarietura mare . In locul celalalt este noroi. Ptr masina, planurile de viitor sunt deja pe hartie sper ca in toamna- iarna ele sa intre in aplicatie si sa fie si finalizate. Promit suprize :) |
am vazut ieri kys-u , o arde pe siletios doar cu pozitile aprinse :lol:
|
da cosmine arata bine lasata, bine ca ai avut o verzitura pe acolo pe langa tine ! ! !
|
Arata bine rau :D acum numai rad baietii din clanul Ghetto de tine ca iti trece statia de tramvai pe sub masina:))).Bafta!!!
|
Quote:
"borna kilometrica" :)) |
=))) Pai ce crezi a venit la garaj seara. "Ce e cu tine nasule pe la noi asa surpriza?" Mi-am lasat masina mai jos! :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning