![]() |
Re: B 28 N U T
Quote:
Quote:
Quote:
ca naiba,maine demontez fata cu melcu sa mai tai o juma de spira :lol::lol: . cand am schimbat puntea am mai taiat juma pe spate dar pe fata nu. |
Quote:
Arata foarte misto rotile, hai si cu pozele cu ea pe masina;) Felicitari pt ITP |
Quote:
mersi |
15 Attachment(s)
azi am vopsit etrieri,stopurile si capacele de la jante:lol: + montat rotile, momentan nu am taiat arcurile ca trebuie sa imi fac pasajele:sad:
|
Au iesit super frumos jantele ;).
Bafta ! |
felicitari dog, jantele sunt crima.;)
|
Bine ai revenit dogg.Arata foarte bine cu aliajele :D.
|
mersi mersi:-)
|
Ce funny arata:lol:
Felicitari dogule, dau super bine pe masina8) |
Gogule...arata fitza...nebunie curata cum poate sa arate :D......ai inebunit de tot cu lasatul :D
|
Quote:
Arata super bine cu stretchurile alea ;) |
Capacul de la jante imi aduce aminte de taxiurile din bacau :))
Felicitari pt. tot cam inalta sincer...:| |
cred ca dog vrea sa fie mai joasa decat un lambo , arata super cu jentile , dar ii lipseste ceva ..........vopseaua.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
vad o asemanare intre Dog si Matheo ! lucreaza mult la masina dar nu e niciodata finalizata:)) Keep going |
Quote:
|
10 Attachment(s)
inca cateva poze de azi.
|
Quote:
|
i-ar va tineti de prostioare in parcari , melcu ce mai face?....masina o sa fie colantat asa scria caine mai sus
|
Poate ai scris si nu am vazut.. cum se numesc jantele?
|
ai ,al dreaq de tare , dreptate Dog! Mai stiu eu unul care isi va rebaga masina in lucru :))
ps. frumos cielo ala ;) |
Dogule iti lipsesc niste praguri sa faca trecerea de la bara fata la bara spate:) poate le lucrezi inainte sa o vopsesti:-P
|
Senzatie masinuta....;)
|
dacia lu dog mia placut cum era inainte imi place si mai mult cum arata acuma ..... bv dog ... toata lumea va intoarce capul dupa un 1300 modificat .... si al lui dog chiar eee facut cu gust ... bv dog iti multumim ca nu ai renuntat la dacie pana acuma ... bafta in continuoare .
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
foarte frumos;) Quote:
Quote:
Quote:
poate ma puteti ajuta si pe mine cu niste poze virtuale,mai exact rosu mat cu barile negru mat,dc se poate mai multe nuante de rosu. va multumesc. |
Quote:
de ce nu vrei sa lasi barile in culoarea masinii, nu poti pune colant pe ele? |
Quote:
|
Quote:
|
Hai cu 9 schimbare la fata:))
|
la iarna o sa te chem sa dai zapada la o parte la mn pe strada:)),imi place masina,dar un singur lucru nu imi place,spoileru de pe fata e prea jos.bafta8)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
o idee
|
O idee din partea mea ar fi ca linia neagra a spoilerelor sa fie continuata si in partea de mijloc a masinii.. pe portiere, fie ca ii pui praguri sau nu, sa fie o linie..
|
Quote:
|
super culoarea , si da belea cu spoilarele negre.
|
Da bne asa ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
vedem poate fac nuanta lu KIS-u :D
baitza de vineri 8) |
de unde iei toate stikerele alea?:D...n`ar arata rau culoare de pe KIS
|
eu zic culoarea care ai facut tu vt da super bine , lasl pe kissu sa fie el singurul cu acea culoarea , hai sa fim toti originali.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning