![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
Mdea ......
|
rebel ce drq e "mdea" asta?
|
Quote:
|
Quote:
|
aha najpa las ca pan' te insori iti trece
|
cine vine diseara? ora 21 la polivalenta
|
yo sunt prezent.. rebel am inteles ca vine ,cvj,cioky si restu vedem calin dar nu avem sofer pt masina asa ca sta pe bara masina pan ia carnetu
|
poate rezolvati problemele in sfarsit...
nu de alta, dar eu il stiu pe aditza si stiu cat s-a kinuit sa aduca membri, a facut multe, el si cu mic au facut de toate, fluturasi din banii lor, etc, etc... e pacat sa-l scoatem pe usa din spate acum pe el sau pe altii care au tras pentru clubul asta... clubul nu e un servici, de unde sa fii dat afara pentru absente, clubul trebuie sa fie un prilej de petrecere a timpului liber ( in mod placut evident) cu prietenii in primul rand... atunci cand am facut clubul asta, multi dintre noi eram membri ai altor cluburi, si unul din cele mia importante motive pentru care a aparut crazy drivers a fost pentru ca ne saturasem de figurile unora si altora de prin cluburi ( nu dam nume ca aia nu mai sunt nimic nici in cluburile din care ma plecat, sunt zburati si sunt istorie..) am hotarat sa creem o alternativa la cluburile cu figuri, reguli, impuneri, interdictii, si alte impresii, si sa concepem un club pentru prieteni, pentru oameni normali ( la cap ) care sa poata fi uniti sub culorile aceluiasi club, de aceeasi pasiune, fara a face din asta o corvoada, ci o placere, o ocazie de relaxare si un prilej de a invata unii de la altii.... haideti sa incercam sa tinem in viata ideea care ne-a unit initial, e singurul mod in care putem fi impreuna aici, altfel... doar carcota, certuri, nervi si suparare fara rost... o singura intrebare am... merita? voi ce ziceti? |
:((:(( sa mor de nu mi-au dat lacrimile... frumos compus alecs..dak sti sa-l cititi mai cu drama va vor da lacrimile!
|
corect aleks... chiar 2 membrii din sv au plecat de la un mare club pe atunci... pt a face acest club...
|
Quote:
frumos post aleks. pacat ca nu se mai poate face nimik. oricum chiar daca nu mai sunt in club nu uita ca astept plimbarea aia cu ADV pe care mi-ai promis-o. multa bafta |
nu stiu... eu spun sa lasati orgoliile, e inutil
si nici cu mistouri nu rezolvam nimic, sa stiti ;) |
Quote:
Esti membru Crazy Drivers.....asa ca nu mai taia firu'n patru ca nu pleci ! |
frate, abia am ajuns akasa, un bucuresti de kko, eu ajung mai tarziu sigur.... dar ajung
|
Ma eu nu am putut sa ajung in seara asta pt k acum 10 min am a ajuns aksa de la serviciu....si acum e 10:30...sper sa imi spuneti si mie ce s-a mai discutat
|
De discutat nu sa mai discutat cu privire la membrii clubului ci doar am incercat sa ne simtim bine,o sa incercam sa punem si filmulete cea dar mai trebuie lucrat. NU vreau sa redeschid discutile insa vreau sa precizez un singur lucru: cei care erau vizati de excludere ar fi fost doar cei care erau prezenti doar cu numele pe lista de pe site si care nici macar nu au postat vreun post sau nu ii cunoaste nimeni de la inscriere si pana acum ( si a trecut o perioada de timp, la acei membrii s-a facut referire nu la cei care nu vin in mod regulat ( si eu am fost in situatea de a nu veni de vreo 2 ori si nu a fost nici o problema) legat de acea lista s-a facut in graba si fara intentie s-a uitat de catva membrii si de aici s-a ajuns la ce s-a ajuns din cauza unor neintelegeri si a unor vorbe spuse la suparare venite din partea unora.
Voi incerca sa vin la Iasi cu membrii din bucuresti si sa mai aduc in masina 3 -4 membrii si sa lamurim situatia la fata locului cu toti membrii . cei care vin la intalniri pot sa confirme ca noi incercam sa facem ceva frumos si sa ne simtim bime |
Quote:
tuturor ne a fost dor de tine :-P |
frumos puncta vio ;) abia astept sa fiu si eu din nou activ,cu tot cu masina ;)) nu numai p jos:D
|
ati iesit in seara asta ? :D
|
eu unul nu am fost
|
ceva actiune aseara?
|
Lume ... in seara asta ... Pescarush ceva? ...
|
Quote:
|
Nu ... :LOL:
|
se dezmembreaza un rechin pe la mine pe aici, daca e sa il vezi de piese
|
Doar placutele de frana daca le are bune plzzz fa rost de un nr de telefon ... [-O<
|
Fratilor hai sa vorbim care merge la Iasi s-au strans cam trei masini fara oameni (decat soferii).
|
[QUOTE=B$&CVJ;579759]Fratilor hai sa vorbim care merge la Iasi s-au strans cam trei masini fara oameni (decat soferii).[/QUote
cand ? :D va duceti ? si ce masini ?:P |
mihai merg si yo in ce masina se poate fuma ??
|
Slim in tren se poate fuma cel mai lejer ... asa ca ne vedem la Iasi :lol: ...
|
La mine nu se fumeaza asta stie toata lumea care a venit la intalniri.
|
Quote:
|
mda... las ca sper ca o sa ne mai oprim pan la iasi.. [ma pis mult] si poate facem 5 minute pauza de tigare pipi...
|
deci pana la urma care merge sigur la iasi??? sa ne facem si noi o socoteala :)
|
vineri seara dau un raspuns cert tre sa vb la scarbici sa vad daca imi da liber.si daca e bun raspunsul am 3 locuri libere. Legat de stikere am scos la imprimanta modelu lu AFA fara flacari si se vede binisor il vedeti vineri, dar mai trebuie lucrat.
|
vio da un semn..[pe mess]
|
vio si care e modelu lui afa?
|
Asa...si poate dati un rasp care si cum are nevoie de cazare sa stim si noi pe aici....si cate locuri de parcare pe langa bloc....ca tre sa ne certam cu vecinii oleak
|
deci pana acum... mi-e si rusine sa spun... 3 insi :(
haideti baieti mai cu viata:D si cu parcarea... maxim 3 locuri cred k dupa lumea care se anunta nu cred k suntem multi |
inca odata cand se pleaca cand se vine, ca la mine se prevede un weekend d munca (extra), merg cu CVJ chiar daca nu se fumeaza ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning