Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/6619-discutii-membrii-crazy-drivers-bucuresti.html)

Rebel_Boy 05-10-06 23:30

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti

Mdea ......

Slim29 05-10-06 23:44

rebel ce drq e "mdea" asta?

Rebel_Boy 06-10-06 10:42

Quote:

Originally Posted by Mantus_a (Post 576034)
da? si am si eu o intrebare... ce ati rezolvat daca v-ati dus la intalniri... eu sincer nu am mai fost la intalniri ale clubului din vara dar inca nu m-o vizat nimeni ca ma "exmatriculeaza" si sincer abea astept.... ce credeti ca daca nu sunt cu numele intr-un club asta inseamna ca nu pot sa am aceleasi pasiuni si aceeasi prieteni??? deci daca s-a ajuns deja la asa ceva aici prefer sa fiu si eu "exmatriculat"

Slim la asta ma refeream cu "mdea" ala ...:rolleyes2

Andrey` 06-10-06 10:55

Quote:

Originally Posted by slim4r5 (Post 576407)
dc ce ai patit?

plec la scoala ora 10 si ceva si pe la budapesta unu cu un matiz imi ia fata,il claxonez si ma duc in paralel cu el si ii fac semn ca e nebun,omu incepuse sa ma injure..atat i-a trebuit, a deschis geamu ca cica sa ne bate-m sa oprim,am oprit,ne-am mai injurat putin si la un moment dat incepe bataia..eu i-am dat vreo doua casti in cap,una in fata si una in ureche...si un pumn parca in gat de sarea sange din el ca dintr-un porc =)))si el mi-a dat cu o bata peste picior,i-am luat bata si am aruncat-o departe,atunci omu fricos s-a urcat in masina eu dupa el sa il scot afara...atunci mi-a dat cu usa peste genunchi....au...de 2 ori..asta am patit :D matizu avea numere rosii nu am apucat sa le retin...ma cam doare geninchiu...abia ma tarsesc prin casa :(

Slim29 06-10-06 11:10

aha najpa las ca pan' te insori iti trece

B-13-FFA 06-10-06 12:45

cine vine diseara? ora 21 la polivalenta

Slim29 06-10-06 13:18

yo sunt prezent.. rebel am inteles ca vine ,cvj,cioky si restu vedem calin dar nu avem sofer pt masina asa ca sta pe bara masina pan ia carnetu

aleks 06-10-06 15:35

poate rezolvati problemele in sfarsit...
nu de alta, dar eu il stiu pe aditza si stiu cat s-a kinuit sa aduca membri, a facut multe, el si cu mic au facut de toate, fluturasi din banii lor, etc, etc...
e pacat sa-l scoatem pe usa din spate acum pe el sau pe altii care au tras pentru clubul asta... clubul nu e un servici, de unde sa fii dat afara pentru absente, clubul trebuie sa fie un prilej de petrecere a timpului liber ( in mod placut evident) cu prietenii in primul rand...
atunci cand am facut clubul asta, multi dintre noi eram membri ai altor cluburi, si unul din cele mia importante motive pentru care a aparut crazy drivers a fost pentru ca ne saturasem de figurile unora si altora de prin cluburi ( nu dam nume ca aia nu mai sunt nimic nici in cluburile din care ma plecat, sunt zburati si sunt istorie..)
am hotarat sa creem o alternativa la cluburile cu figuri, reguli, impuneri, interdictii, si alte impresii, si sa concepem un club pentru prieteni, pentru oameni normali ( la cap ) care sa poata fi uniti sub culorile aceluiasi club, de aceeasi pasiune, fara a face din asta o corvoada, ci o placere, o ocazie de relaxare si un prilej de a invata unii de la altii....
haideti sa incercam sa tinem in viata ideea care ne-a unit initial, e singurul mod in care putem fi impreuna aici, altfel... doar carcota, certuri, nervi si suparare fara rost...
o singura intrebare am... merita?
voi ce ziceti?

Slim29 06-10-06 15:42

:((:(( sa mor de nu mi-au dat lacrimile... frumos compus alecs..dak sti sa-l cititi mai cu drama va vor da lacrimile!

KAmikazee2005 06-10-06 15:44

corect aleks... chiar 2 membrii din sv au plecat de la un mare club pe atunci... pt a face acest club...

aDytZa_1989 06-10-06 16:24

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 577054)
poate rezolvati problemele in sfarsit...
nu de alta, dar eu il stiu pe aditza si stiu cat s-a kinuit sa aduca membri, a facut multe, el si cu mic au facut de toate, fluturasi din banii lor, etc, etc...
e pacat sa-l scoatem pe usa din spate acum pe el sau pe altii care au tras pentru clubul asta... clubul nu e un servici, de unde sa fii dat afara pentru absente, clubul trebuie sa fie un prilej de petrecere a timpului liber ( in mod placut evident) cu prietenii in primul rand...
atunci cand am facut clubul asta, multi dintre noi eram membri ai altor cluburi, si unul din cele mia importante motive pentru care a aparut crazy drivers a fost pentru ca ne saturasem de figurile unora si altora de prin cluburi ( nu dam nume ca aia nu mai sunt nimic nici in cluburile din care ma plecat, sunt zburati si sunt istorie..)
am hotarat sa creem o alternativa la cluburile cu figuri, reguli, impuneri, interdictii, si alte impresii, si sa concepem un club pentru prieteni, pentru oameni normali ( la cap ) care sa poata fi uniti sub culorile aceluiasi club, de aceeasi pasiune, fara a face din asta o corvoada, ci o placere, o ocazie de relaxare si un prilej de a invata unii de la altii....
haideti sa incercam sa tinem in viata ideea care ne-a unit initial, e singurul mod in care putem fi impreuna aici, altfel... doar carcota, certuri, nervi si suparare fara rost...
o singura intrebare am... merita?
voi ce ziceti?

frumos post aleks. pacat ca nu se mai poate face nimik. oricum chiar daca nu mai sunt in club nu uita ca astept plimbarea aia cu ADV pe care mi-ai promis-o. multa bafta

aleks 06-10-06 16:34

nu stiu... eu spun sa lasati orgoliile, e inutil
si nici cu mistouri nu rezolvam nimic, sa stiti ;)

Vladutzzz_sv 06-10-06 16:39

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 577137)
nu stiu... eu spun sa lasati orgoliile, e inutil
si nici cu mistouri nu rezolvam nimic, sa stiti ;)

Adi nu mai da dovada de incapatanare....daca fiecare a lasat de la el si s-a facut pace tu dc nu vrei sa renunti la ideea de a pleca din club???

Esti membru Crazy Drivers.....asa ca nu mai taia firu'n patru ca nu pleci !

MagicOne 06-10-06 20:13

frate, abia am ajuns akasa, un bucuresti de kko, eu ajung mai tarziu sigur.... dar ajung

ionutz_ubh 06-10-06 22:40

Ma eu nu am putut sa ajung in seara asta pt k acum 10 min am a ajuns aksa de la serviciu....si acum e 10:30...sper sa imi spuneti si mie ce s-a mai discutat

p_vio46 07-10-06 13:44

De discutat nu sa mai discutat cu privire la membrii clubului ci doar am incercat sa ne simtim bine,o sa incercam sa punem si filmulete cea dar mai trebuie lucrat. NU vreau sa redeschid discutile insa vreau sa precizez un singur lucru: cei care erau vizati de excludere ar fi fost doar cei care erau prezenti doar cu numele pe lista de pe site si care nici macar nu au postat vreun post sau nu ii cunoaste nimeni de la inscriere si pana acum ( si a trecut o perioada de timp, la acei membrii s-a facut referire nu la cei care nu vin in mod regulat ( si eu am fost in situatea de a nu veni de vreo 2 ori si nu a fost nici o problema) legat de acea lista s-a facut in graba si fara intentie s-a uitat de catva membrii si de aici s-a ajuns la ce s-a ajuns din cauza unor neintelegeri si a unor vorbe spuse la suparare venite din partea unora.
Voi incerca sa vin la Iasi cu membrii din bucuresti si sa mai aduc in masina 3 -4 membrii si sa lamurim situatia la fata locului cu toti membrii .
cei care vin la intalniri pot sa confirme ca noi incercam sa facem ceva frumos si sa ne simtim bime

59AFA 07-10-06 13:57

Quote:

Originally Posted by p_vio46 (Post 578156)
si eu am fost in situatea de a nu veni de vreo 2 ori si nu a fost nici o problema

cum sa fie nici o problema ?! :shock:

tuturor ne a fost dor de tine :-P

ionutz_ubh 07-10-06 17:33

frumos puncta vio ;) abia astept sa fiu si eu din nou activ,cu tot cu masina ;)) nu numai p jos:D

Andrey` 08-10-06 00:37

ati iesit in seara asta ? :D

MagicOne 08-10-06 06:48

eu unul nu am fost

B-13-FFA 08-10-06 13:17

ceva actiune aseara?

Rebel_Boy 08-10-06 14:06

Lume ... in seara asta ... Pescarush ceva? ...

p_vio46 08-10-06 14:08

Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 579036)
Lume ... in seara asta ... Pescarush ceva? ...

tiai reparat rechinu?......:D

Rebel_Boy 08-10-06 14:15

Nu ... :LOL:

MagicOne 08-10-06 14:28

se dezmembreaza un rechin pe la mine pe aici, daca e sa il vezi de piese

Rebel_Boy 08-10-06 15:57

Doar placutele de frana daca le are bune plzzz fa rost de un nr de telefon ... [-O<

B$&CVJ 08-10-06 23:53

Fratilor hai sa vorbim care merge la Iasi s-au strans cam trei masini fara oameni (decat soferii).

Andrey` 09-10-06 00:00

[QUOTE=B$&CVJ;579759]Fratilor hai sa vorbim care merge la Iasi s-au strans cam trei masini fara oameni (decat soferii).[/QUote

cand ? :D va duceti ? si ce masini ?:P

Slim29 09-10-06 09:05

mihai merg si yo in ce masina se poate fuma ??

Rebel_Boy 09-10-06 13:51

Slim in tren se poate fuma cel mai lejer ... asa ca ne vedem la Iasi :lol: ...

B$&CVJ 09-10-06 14:10

La mine nu se fumeaza asta stie toata lumea care a venit la intalniri.

59AFA 09-10-06 14:27

Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 580289)
Slim in tren se poate fuma cel mai lejer ... asa ca ne vedem la Iasi :lol: ...

nici acolo k e 15 mil amenda :lol: slime , iti recomand cu caldura guma de mestecat :-P

Slim29 09-10-06 15:14

mda... las ca sper ca o sa ne mai oprim pan la iasi.. [ma pis mult] si poate facem 5 minute pauza de tigare pipi...

cioky 09-10-06 15:40

deci pana la urma care merge sigur la iasi??? sa ne facem si noi o socoteala :)

p_vio46 09-10-06 15:53

vineri seara dau un raspuns cert tre sa vb la scarbici sa vad daca imi da liber.si daca e bun raspunsul am 3 locuri libere. Legat de stikere am scos la imprimanta modelu lu AFA fara flacari si se vede binisor il vedeti vineri, dar mai trebuie lucrat.

Slim29 09-10-06 15:55

vio da un semn..[pe mess]

cioky 09-10-06 16:19

vio si care e modelu lui afa?

Vladutzzz_sv 09-10-06 18:07

Asa...si poate dati un rasp care si cum are nevoie de cazare sa stim si noi pe aici....si cate locuri de parcare pe langa bloc....ca tre sa ne certam cu vecinii oleak

cioky 09-10-06 19:33

deci pana acum... mi-e si rusine sa spun... 3 insi :(
haideti baieti mai cu viata:D
si cu parcarea... maxim 3 locuri cred k dupa lumea care se anunta nu cred k suntem multi

MagicOne 09-10-06 21:54

inca odata cand se pleaca cand se vine, ca la mine se prevede un weekend d munca (extra), merg cu CVJ chiar daca nu se fumeaza ;)

All times are GMT +2. The time now is 23:48.

- Copyright 2026 4Tuning