![]() |
Re: Club Cielo
stie cineva cum se lucreaza cu fibra de carbon sau are cine documentatie despre acest subiect?
|
cauta pe forum ca undeva este deschis amanuntit cum se lucreaza cu fibra
|
ALA DIN FATA BECULUI este pentru dispersarea luminiiin mod cit mai optim dar cred ca merge si fara el vezi si tu noaptea iar baietelul pot spune ca este si al meu ca l-am nasit
|
Sa-ti traiasca Cristi.Am si eu o rugaminte...duminca cine imi regleaza si mie cat mai bine statia ca mi-am reglat-o eu dar nu sunt sigur ca este foarte bine?Din cate am vazut ne-am cam adunat pentru duminica destui.Sper sa vina toti.
|
ktl ti-ai facut bordul cu leduri?
|
ktl : tu vino cu ia ca so gasii cineva s-o reguleze ...
|
Quote:
Sergiu: M-am gandit eu ca or sa se gaseasca dar va pregateam. |
hihihihihihihihi.....da ma, vino cuia ca se face.
mijto tare bordu tau . |
in legatura cu plasticul ,ala din far...il pot lipi la loc...sau io stiu...e slaba lumina rau fara ala...adika sa vad akm dupa ce pun becuri xenon
|
Ala din cate am vazut eu la farurile mele astea noi, este prins intr-un surub. Este prin pe acolo pe unde bag becul in far...nu prea cred ca o sa mearga lipit.
|
da e prins in surub akuma trebe incercat si lipit nu se stie niciodata misto tare bordu Ktl
|
poi da ...dar cum credeti voi k o sa pot lua eu plasticul ala din far...k sincer nam kef sa desfac faru...draq sal ia....poate da Dumnezeu si iau dalea clare:D
|
toata lumea se plinge de farurile clare la cielo
|
Nu, eu cred ca toata lumea se plange de farurile de Cielo... :lol: Nu de alea clare, alea sunt bune, multi si-au pus. :D
|
stai sa apara cu lupa si Angel si za vezi atuncia...
|
Dispersorul ala din far l-am avut si eu rupt si nu am reusit sa il scot de acolo pt k nu iese prin gaura pe unde bagi becul !! Oricum mi-am laut faruri noi aku vreo juma de an(originale Daewoo) si tot de cel mai mare cacat sunt ...Luna asta urmeaza un set de faruri clare cu angel de la Matza :D!!!
|
bgd...si le dai pe alea....pe alea"veki" adika stea ultimele...m`ar interesa ala d epe dreapta:(...si cam ce pretz..ms...orikm mai am un vecin si tot la fel.are un cielo k al meu..si tot la farul dreapta i sa rupt kestia aia din far...dar la el zici k are blitzuri...k i se misca ala in far si face joc de lumini:))
|
azi fiind vineri va reamintesc Intalnire in Bucuresti....DUMINICA 27.01.2008 ora 16:00 in parcarea din fatza salii Polivalente
|
Quote:
|
aaa...ok...poi si iti tramane oglinda aia veke?nu ..k mar interesa si aia k sa pot prinde iar dispersorul ala...ms....daca e ceva ma anunti
|
BGD NNE nu crezi ca ar fi mult mai simplu sa iei motorasu de pe cele vechi si sal montezi pe cele noi ???
|
Quote:
|
chiar ca ar fi marfa in herastrau:shock: femeie :pelvic_th:pelvic_th oriunde nu ma intereseaza ori la polivalenta ori unde vreti voi azi mi-am cumparat un ornament de topa se aude super;) ( a si un cauciuc) doar ca ma-m chinuit sa tai toba aia veche de am facut bataturi.......
nu vreau sa pun toba de aia care scoate sunete deoarece asta a mea sta numai turata si sar uita toata lumea la mine :o deci Korb si diesel_IQ duminika la 3:20 3:30 in parcare la presei e ok?:idea: |
Quote:
|
daca ramane la polivalenta poate vin si eu "nu promit nimic" :D ca mai am unele chestii sai fac pe la serivce pe la astea...
|
deaja se strika gasca MAL zice Ca POATE pana duminici o sa fim iar 3 4 lol:o
|
pai eu nam zis nimic pana acum k vin :D am zis asa k am spoileru dak ai vazut in poze si nu imi place sa merg asa cu ea.. e desprins si de aia.. bine partea 2 ce e inauntru k armatura e in radiator...noroc k nu sa spart in fine 80% vin :D
PS: Voi ziceti in parcare... cum urci valea aia in fata sau la dreapta nu ? |
dea in parcare nu incerca sa intri prin orasel ca e inchis parku tzeapa asta am loato si eu ca stiam ca se intra si pe langa MC ala dar cand am ajuns acolo gaboru a zis ca e inchis si ar trebui sa ocolesc iar tot:twisted:
|
Quote:
|
:D io am deja reminder pe telefon sa ma anunte duminica la 12 ca la 4 tre sa fiu la polivalenta... :D
acuma il updatez sa ma anunte sa fiu la presei pe la 3:15 :D |
Eu ma referam...eu vin dinspre timpuri noi la sincai sa fac stanga si la fostu poligon e cladirea aia nu mai stiu cum ii zice faceam dreapta si urcam valea aia eu asa ma refeream
|
sincer nus ce sa-ti zic
io la polivalenta nam mai fost de vreo 8 ani, si atuncia cu ratb-ul si metrorex cu masina niciodata |
eu stiu ca urci un deal nu stiu nika de coborat dar daca esti pe acolo dai un bep si venim si te pescuim daca nu te descurci ca si eu prima data am intrebat 30 de oameni cum ajung in fata la polivalenta:-P
|
vezi ca de la sincai nu poti face stinga cind vii de la timpuri noi
|
culmea ...akm 2 nopti am pierdut telefonu :)) in parcare la real..mia cazut knd ma urcam in masina ma rog nu imi e de telefon imi e de cartela am incercat sa sun dar era inchis clar la gasit cineva si duminica dimineatza vreau sa ma duc in targ sami iau o janghina de telefon la 2-300 mii app lasatimi si mie un nr de telefon... dak e ceva sa va sun dak nu ne gasim
|
atunci urc sus si fac stanga pe acolo si cobor valea din nou si fac dreapta
|
lasa-mi tu nr si te sun eu duminica si te intreb pe unde esti ::-P ca si jafu meu face figuri am bateria full si daca da unu un beep pa sa stins :lol:
|
pai sa incerci la nr asta asta e fostu meu nr da vreau sa ma duc akm pe seara la unirii la vodafone sami recuperez cartela adik nr..sa vad dak mai e posibil k ultima oara am fost akm vreo 3 luni...am un noroc la telefoane..da akm gata...imi iau numa d-astea la 10-20-30 lei..nr meu este 0727 726 137 ma duc la connex si cand ma intorc las mesaj aici dak am nr asta sau nu. ok
|
mai bine hai sa facem o lista.....
1.B 64 KTL(cielo rosu... b 64 KTL) 2.PetricaPTK(cielo rosu... b 25 CBD 0765445895) 3.Cristisutiu(cielo crem...b 45 NKW....nush sigur daca vine...sa zica el daca e sigur) 4..... 5.... hai cu lista,locul ramane acelasi parcarea din fatza salii polivalente,duminica ora 16.....sa trecem sa fim siguri ca venim,lasatzi si nr de tel sa ne sunam daca nu va descurcatzi cu drumul(sau intarziatzi),sper sa fie destul de cald sa stam numai la masini:D |
ma bag si io 99.99% sigur (lipsesc numa daca se intampla ceva grav)
cielo alb B 82 ZBR |
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
- Copyright 2026 4Tuning