![]() |
Re: Accidente Baia Mare
ce numar avea opelul ? YBK ? e cumva Bran ?:|
|
nu stiu ,dar ii masina 22 de la galant,ala cu duba era rupt de beat
|
intrebai de mine? Paco :)
|
adik ?:|
Stiu pe unu cu un opel albastru cu nr YBK , a avut inainte un audi 80 daca tin minte :) |
Quote:
|
nu eu...29 de la noi,opel astra fix ca si al meu,fara n-joy
da a fost lovit bine din spate |
am auzit ceva da n-am fo sigur apoi gandit sa nu fi fost tu !drumuri bune la toti!
|
Quote:
|
NPT cred ca e .
|
ala parca avea ind 179 la galant
|
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
era chiar foarte frumos bmw-ul :) il vedeam tot timpu cand treceam pe langa casa lui era parcat in curte :|
|
Taximetristii astia sunt tzarani prosti rau de tot , ma rog unii nu toti . Si eu am vazut cand de la mara din fata au facut o intoarcere pe linia continua si erau sa ii loveasca alte masini . Sa dea dracu sa isi sparga ala masina de taxi si pe el , prostul dracului de sofer tampit .
|
http://www.emaramures.ro/Video-Maram...e-prin-santuri
acum de dimineata am mai vazut o masina in sant linga regal, pe drumul spre tg lapus. |
La intrarea in Cicarlau, un Renault Scenic zdrobit bine. Nu am apucat sa fac poze ca era descarcat telefonul.... :-(
|
|
|
Am vazut si eu cum veneau pe Cosbuc, vreo 4 salvari in linie... si imediat dupa inca o masina de politie cu girofaruri, sirena, alea alea cu inca ceva salvari in spate. Groaznic! Imi pare rau pentru victime, sper sa fie ok toate, dar soferul ala si firma care l-a angajat ar trebui sa raspunda penal pentru ce au facut! Am vazut o multime de soferi de microbus/autobus/autocar, pur si simplu inconstienti, cretini cu permis si atestat transport persoane. Nu ii intereseaza ca raspund de viata oamenilor, si asa conduc, parca ar transporta conserve!
|
wow.
am auzit ca e naspa curba aia ca multe masini au "parcat" acolo.... |
foarte nasol:(..aiurea si scoala aia acolo..:|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/member.php?u=70766 |
|
|
Quote:
http://www.emaramures.ro/Video-Maram...-din-Baia-Mare |
sunt curios ce nr de inmatriculare avea bmw-ul:)
|
accident acu 40 minute in bs o masina de trasport oameni a calcat o femeie care traversa pe loc nepermis.a fost nevoie de cei de la descarcerare ca sa ridice duba sus sa scoata femeia de sub masina si au mai venit cei de la smurd:???:mai detaliat apare pe emaramures ca erau pacolo deja
|
|
Quote:
|
|
aseara in Somcuta mare in fata la Fantezia eram parcat.....o venit un racer cu mk3 Golf 3 Rosu ..urma sa ma intalnesc cu el sa intre in club..o derapat in prima curba , o pierdut controlu volanului si mi-a busit spatele.......... bara spate..haion. vizibile... si ala de sub bara mi-a intrat pan la roata de rezerva..si sa si spart cuva de plastic:)...ghinion el nu are asigurare
|
Quote:
il mai iei in club? tocmai ti-a demonstrat ce poate :D si apropos ... e FUNTEZIA! |
nu am mai discutat de intrarea in club:)):)) ...ce obsesie are la lovituri ca si caroseria sa indoi un pic..acolo la locasu de la roata de rezerva sa umfat :)):))
|
2 Attachment(s)
ceva poze de aseara:)):)) de la driftu lui cioky si o reusit frumos
|
driftari profesionisti :D
|
Quote:
bine ca nu a lovit vreo persoana. |
Ce cauta ma permise de conducere la astia din 2 in 2 posturi apare cate o gafa a $ racing? Ce Inseamna asta? exsit ain BM un club $ racing? Daca da Astept sa aud daca e inregistrat, mai exact Legal!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning