![]() |
Re: Masinile din ARAD
:D din cate stiam cam era totul deja achizitionat pentru ea...
|
Quote:
|
Vladdaman, aia e masina ta? Silvia? Esti in Arad cu ea?
Ca un prieten mi-o povestit ca o vazut o Silvia de culoarea asta. Si ca inainte, masina asta zacea pe undeva, zona UTA, sub o prelata, disstrusa in ultimu hal!!! E adevarat sau asta delireaza? |
nu ti se pare normal sa imi fac griji, imi e dor sa o vad...a trecut un an si ceva de cand m-a parasit, de mai bine de jumatate de an tot trebuia sa iasa pe strazi...asa ca intreb si eu nu?
|
Nu cred ca inteleg ce vrei sa spui...:oops:
|
Quote:
|
ti-as ramane recunoscator!
|
Quote:
|
pune poze pe forum sa o vedem toti, eu cand am vazut-o nu era intr-o stare prea stralucita :)
|
pess, tu ai g5, nu?
eu ti-am facut cu farurile acum seara in zona uta ;) nu era pt ca te-ai bagat in fata ca te-am lasat numa asai frumos sa ne salutam :P numa bn! |
Nu stiam cine ii :-P...scz... acuma tin minte...:D
|
1 Attachment(s)
Vineri seara la semafor in fata mea.... :?:
Recunoaste cineva masina? :)))) |
Masina din fata ta era un Obiect Zburator "Inca" Neidentificat;):-P
(Ma mir ca eu nu l-am observat in niciunul din nenumaratele mele zboruri cu avionul:lol:) |
Quote:
|
Ce e? As zice ca-i un Pontiac Gto din anii 60'? :?::?:
|
Io cred ca e limuzina aia alba de inchiriat de pe Episcopiei...sau bineinteles orice alta masina...
|
Corect!
Cand am facut poza nu am realizat ca iese voalata imaginea masinii, abia cand am descarcat-o pe PC m-am minunat. Presupun ca e vorba de o vopsea ,,fosforescenta'' sau cu ceva pigmenti speciali??? Datorita luminii farurilor a avut acest efect? |
Era in apropiere de Catedrala si facea Doamne-Doamne proba de lumini :P
|
Quote:
iata asadar : misterul a fost elucidat nota 10 Dari , la faza asta ;) |
Quote:
apropo, Black Pearl , se acorda si un premiu pt. descifrarea enigmei de mai sus???:rolleyes2, sau ai vrut doar sa testezi dibacia userilor din comunitate?;) |
e un forum ,vorbim de masini, etc.... nu e vorba de premii :|
|
premiul este o masina :lol:
|
Quote:
|
hmm .. masinile ca masinile.. dar psihopatii care nu se pot rabda sa le zgarie ? ce facem cu ei :mad:
idei cum sa-i prindem ? pt ca am unul care o sa-l duc pe malul muresului si-l tai feliutze, il prajesc si eu il mananc nu pestii, la ce draci am pe el! |
1 Attachment(s)
Dom'le da' ce masini au fost astea? Dar ce vremuri? Remember Trabi...
Si nu am cum sa descriu cum mirosea in spatele lui...trebuia sa pastrez distanta regulamentara la patrat... |
3 Attachment(s)
o epava ce mai caruta :lol::lol: !!!
|
Nu au nici un rost LCD'urile alea din tetiere...
|
daca stau sa ma gandesc nu prea au rost dvd-urile in masina dar de impact dau f bine, mai ales daca ai o marca de masina care in general nu are nici radio
|
imi plac jantele, ce sunt?
|
1 Attachment(s)
.....................................:arrow:
|
Quote:
|
@criss : ms pt poza cu "a mea" pozata de langa un american classic;)
tare si poza si fordu' ala ....ce m-as da cu el ,asa ca un "baiat de scoala veche":lol: |
4 Attachment(s)
cu HAM -u prin Belgia, la expozitie:)
|
misto locul :P pitoresc
care au fost reactiile la masina? au stiut aia ce ii?:)) |
cu masina a fost maica-mea , eu nu prea am putut merge fiindca lucru.
dar dupa spusele ei , se uita lumea la masina:D , aratau cu degetu , Roomainia :D :D ...:lol: mai multe poze cu masini de p`akolo gasiti aici >:arrow: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=197 |
3 Attachment(s)
My new ride
Thesis 2.0 T Nero Caravaggio :twisted: |
super tare :) o masina exclusivista :) si eu am primit masina. poate ne vedem pe vineri
|
foarte frumoasa lancia, ma mir ca ai avut curaj sa iti iei o masina asa de speciala...cam pe la ce bani merge una ?
|
aia ii luata din banii nostri !!!!!!!!!
huoooo bugetariii !!!! huooooooo :D:D |
Este un hotel pe 4 roti,lemn, piele,navi, torpedoul este electric:lol:, ce mai full full.Imi place si culoarea...la soare se face visinie8) Are un singur dezavantaj....nu intra in garajul meu:lol::lol:.
Curaj nu iti trebe sa cumperi o asa masina, trebe doar sa ignori parerile unora cum ca macaronarele stau prost la capitolu fiabilitate. Mishulica :chainsaw::pistoles: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:31. |
- Copyright 2026 4Tuning