![]() |
Re: VW Vento - Proprietari
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cine are pe acasa o grila sparta model ca cel din poza? Imi trebuie niste bucati din ea sa o fac a mea clean... Pls help!
|
io pe a mea am taiat semnul si am pus niste fasii de fibra de sticla pe partea din spate si am incarcat cu chit de fibra si am finisat cu chit normal...a iesit super bine si nu a crapat....are mai bine de un an si nici nu se observa ca a fost facuta....
|
in legatura cu o lamela de cheie briceag pt ford...ma poate ajuta careva?
|
mersi ulie.cozmi am montat arcurile sport, super bine da pe ea.
O sa-i fac si poze curand. Urmatorul cadou: Bi-Xenon :twisted: ps: stie careva unde as putea sa-mi fac prelungire capota?:???: |
Cu placere Vapix...Bv, te misti bine si frumos :D fa-i niste poze ca sunt curios si eu cum arata acuma...si ma gandesc ca o sa fie frumos si cu prelungirea de capota iar daca o faci sa-mi spui si mie cum rezolvi cu deschiderea capotei dupa aia.
Bafta si spor in continuare ;) |
5 Attachment(s)
Instalat suport OEM de casete, inlocuit becurile arse la suportul respectiv si la scrumiera spate. De maine ma ocup de inchiderea/deschiderea usilor din butonul aflat in bord.
|
inseamna ca si suportul meu de CD-uri e tot OEM...si eu care credeam k e ceva aftermarket...:D arata bine oricum,Bravo paul,bafta in continuare
|
2 Attachment(s)
Multumesc!
De azi masina se inchide din interior si se deschide prin apasarea unui buton, o solutie mai eleganta decat apasarea pe pindoor. Butonul este OEM si l-am cumparat din state, fiind existent doar pe modelul USA (Jetta3) |
si pentru ce trebe sa inchizi masina daca esti inauntru?
e doar o intrebare....imi pklace ce ai facut cu a ta si as vrea sa am cunostinte si timp si bani sa o fac si eu asa:DD |
Pentru siguranta mea, impotriva hotilor din trafic. La 206 se armeaza automat la plecarea de pe loc. Cred ca merge facut sila Vento, luandu-se semnalul de viteza pentru armarea inchiderii.
|
TINEO TOT ASA PAUL_RAL BAFTA IN CONTINUARE TE APRECIEZ (CE MULT MI-A PLACUT SI MIE VENTO DAR DIN PACATE NU MAI ESTE
|
un salut calduros Ventoristilor!!! nu are nimeni aruncata prin garaj o trapa electrica defecta din anumite motive? ma intereseaza o piesa cod:722 686 987. am sa atasez o poza cu piesa:https://img193.imageshack.us/i/pic1106001m.jpg/ https://img198.imageshack.us/i/pic1106002m.jpg/
|
Quote:
|
intrebare ??????????? ........Cine se pricepe la caseta de directie? Am descoperit ca mi-a disparut o jumate de rotatie de volan spre dreapta, nu-l mai pot vira decat o tura completa si un sfert. Mie mi se aude un zgomot pe fata, nu e de la bucse capete de bara ,etc.. toate au fost verificate ... e posibil sa fie din caseta, dat fiind faptul ca nu mai pot vira spre dreapta ?
Scoate caseta de directie zgomote din astea cand e defecta? Ce anume se strica la o caseta de directie? Zgomotul este ca o lovitura de ciocan sub podea, pare ca vine si din stanga si din dreapta, se aude foarte bine. I-am verificat unghiul de fuga la doua service-uri, daca cumva va ganditi ca din cauza asta am pierdut tura din volan. aaaa ... si inca ceva .... daca suspend masina pe fata, telescoapele au un joc unde sunt prinse sub capoata, ambele, si nu se pot strange mai mult ... asa e si la voi, e ceva normal? |
Salutare! Am o problema cu butonul de la ventilatie. Mi s-a defectat treptat,intai nu a mers pe treapta 1 apoi pe 2 iar acum nu merge treapta 3 decat treapta 4.e singura care functioneaza. Ce se intampla si cum as putea sa rezolv problema? Help me!:sad:
|
si eu am avut problema asta
noroc ca m-a ajutat colegul FANEX cu alte butaoane de ventilatie la mine problema era la contacte nu facea contact bine lcadn schimbam treptele de viteza |
Verifica si la telescoape ,sus la prindere la fiecare telescop are o flansa cu un rulment pe care se invarte axul telescopului ,sa nu se fi spart rulmentul
|
Salutare tuturor.
Tocmai ce am acizitionat un Vento din 95 1.9 TDI dar am impresia ca imi consuma cam mult la un mers undeva intre 80 si 120 km/h cu inca 2 pasageri. daca aveti cunostinta despre consum data-mi si mie de veste si ramna dator. Inca nu am schimbat filtrul de motorina (maine scap de el) oare are legatura cu consumul....sorry daca intreb tampenii :P Multzam fain |
In primul rand Bun Venit ! Deci poti sa incepi sa schimbi filtrele, motorina si ala de aer..apoi vezi cum e,oricum nu te astepta la un consum de 5% k nu o sa-l scoti mai ales la viteza de 120 Km/h ;)) Bafta cu masinuta,si asteptam si ceva poze daca ai cu el !
|
1 Attachment(s)
Tin sa multumesc colegului mafteicon pentru ajutorul dat dat astazi la "vanatoare" . Am plecat sa vad o instalatie climatronic, am vazut chiar 2, lucru mai rar intalnit la un parc de dezmembrari nu tocmai mare, si m-am ales cu un bandou prag complet si centuri de GTI aniversar
|
mi-a facut mare placere draga prietene Paul!!!! ORICAND! PA!
|
2 Attachment(s)
un mic update de iarna :-P
plasme si inele cromate |
Stie cineva cati litri sunt intre doua "semne" la indicatorul de motorina la VENTO ???
Hai ca v-am "spart" cu asta ;) merci all |
Si mai am ceva intrebari:
M-am laudat la un tip cu masina ;) si imi spunea ca motorul e "facut" .....cum imi dau seama daca imi dau seama daca e facut sau nu?? Unde Doamne e filtrul de polen la Vento? Am pragurile masca te dinte bandouri de plasti la care imi lipsesc niste piese de unde sa fac rost de ele (cred ca trebuie sa atasez niste poze pt ca sa va dati seama) :)) Dau o bere pt ce-i care ma ajuta |
ptr.big:15l
|
Re: VW Vento - Proprietari, aratati-va masinile
man de unde ai cumparat si cu cat semnalizarile si proiectoarele????
|
hmm.. nu prea se poate ...ar insemna ca rezervorul imi sare de 100 de litri....merci oricum
|
Re: VW Vento - Proprietari, aratati-va masinile
Quote:
man de unde ai luat semnalizarile si proiectoarele din bara?>?? |
frate! intre doua linii lungi ai 15l intre doua linii scurte ai 7,5 la jum. ai 30 si total ai 60. CU PLACERE!
|
Quote:
:)) Bata'le binele sa le bata |
facase voia TA!
|
salutare
are careva cumva printre alte piese lasate pe undeva un grilaj care acopera filtrul de polen?partea dreapta numa ca am reusit si lam rupt si la magazin nu te poti apropia....mltam fain |
BIG BASTARD consumul la un TDI este cam 4,5 la 100 km daca mergi pana in 90 km la ora si eu am un 1,9 td , daca treci de 100 km la ora creste in functie de viteza
|
inportant e sa ai filtrele curate si atunci scoti un consum frumusel
|
centuri GTI Aniversar
https://i191.photobucket.com/albums/z...l/IMG_0196.jpg |
Inca o intrebare....am observat ca imi intra apa in portbagaj, de fapt se acumuleaza in capacele de plastic de la stopuri ....nu imi dau seama pe unde intra ma puteti ajuta???
|
Salve baieti. Am luat topicul asta de la primul post pana aici. Credeam ca nu mai ajung la sfarsit. Vad ca aveti o gramada de treaba aici. Felicitari.
Imi prezint si eu Vento-ul meu un pic. An 98, 1.9 tdi , 110 cai, geamuri fata electrice, oglinzi electrice, climatronic, jante aliaj, alarma viper, cui tractil demontabil, frana disc fata /spate, verde metalizat. Il am de 1 luna fix astazi, l-am inmatriculat pe numele meu si de acum ii mai fac cate cv. Din cauza voastra, azi am fost sa cumpar material sa fac interiorul in 2 culori. am vazut o imagine postata de voi, si acum mi-ati dat de treaba. Planuri de viitor: Sa il aduc la stare impecabila estetica si functionala. Este un pic de munca la ea, dar e pe maini bune. Modificarile majore sunt MFA-ul, geamuri electrice spate, tempomat, xenon pe faze si proiectoare. La exterior, buza de vr6 deocamdata. Imagini maine, ca sa fie altele fata de ce e pe topicul lui. |
am si eu o problema cu vento meu am ramas fara ambreaj cablu e ok calc pedala ramane in "fund" si cand trag de cablu de ambreaj se ridica si furca care ar trebui sa actioneze ambreajul in cutie
astept un raspuns din partea voastra va multumesc |
Quote:
Bafta!!cand o sa o repari sa ne spui si noua ce a fost poate se mai intampla la cineva... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning