Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai urata masina a momentului (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/41682-urata-masina-momentului.html)

gabicoman92 02-09-11 13:30

Re: Cea mai urata masina a momentului

2 Attachment(s)
Da pontiacul asta e super hidos

andi_cimpean 02-09-11 13:39

Quote:

Originally Posted by gabicoman92 (Post 4560671)

Ţi se pare a fi o masină din anii '00 măcar?

Citeşte cu atenţie numele thread-ului!

Cānd maşina aia a fost lansată, erau alte vremuri, alte curente şi pun pariu că ţi-ai dorit una d-aia!

gabicoman92 02-09-11 14:46

Nici mort nu vreau pontiac din ala.

obisnuit 02-09-11 14:48

Acum 15 ani Pontiac-ul ala era fita in materie de design. Si oricum era vorba de masini contemporane, adica masini care se fabrica inca, adica masini pe care le vezi pe strazi zi de zi, adica masini din timpurile noastre.

fasso 02-09-11 16:36

Quote:

Originally Posted by gabicoman92 (Post 4560813)
Nici mort nu vreau pontiac din ala.

categoria de monovolume in general nu prea are ce sa-ti ofere deosebit in materie de design. no offence . Acum 15-20 de ani , nici macar nu stiau romanii de acel pontiac, si daca-ti puteai permite unul, erai chiar tare . Dar oricum, daca nu e facut de VAG, e naspa :lol:

soosy 02-09-11 17:11

Quote:

Originally Posted by raduku (Post 4560288)
Amice,nu o lua in nume de rau,dar prostiile care le-ai debitat m-au facut sa reactionez asa. Nu trebuie sa fi mare cunoscator auto ,dar,cand iti dai cu parerea de o anumita marca macar documenteaza-te in prealabil.Nissan are calitate ,traditie ''reputinta'' :)).Daca te refereai strict la design era mai bine,repet design-ul e cu doua taisuri la masina asta.
Asa cum tu ni ai da ani pe asa ceva,asa nici altii nu ar da bani pe o masina de 2,3 ani .Nu toata lumea viseaza bmw,audi,vw.

Quote:

Originally Posted by cavaliere (Post 4560290)
Flacau invata si tu sa scrii corect gramatical .
Doi la mina, nissan are modele de referinta de-a lungul istoriei lor cu ochi oblici.
Mentalitate romaneasca, daca nu-i Bmw Haudi Vw , atunci clar nu-i bun.
Eu sunt curios ce masina conduci tu si daca ai pus fundul in Juke vreodata de iti dai cu parerea asa vehement.:lol:
Si daca tot vorbim de preturi, zi si mie ce Crossover ofera Audi Bmw Vw incepand de la 13 k euro si sa zicem 20k euro cat e un Juke cu dotari care la cele de mai sus ridica pretul minim 6k euro. Sa aud exemple.

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 4560451)
Cum ma? Nu stiai ca A4 si Passat sunt masini sport/de teren/minivan/de familie/business la un loc?

bine sefii....nu zic nimic ca nu are rost
mai buna ii mentalitatea aia ca "da tu ce conduci" "da tu ce ai casa"si etc...
cand o sa va convinegeti de calitatiile la ficare marca atunci mai vorbim,pana atunci nu am cu cine
visati in continuare cu nissan,lancia,renault si etc...eu raman la "nasparlitura" de vag...
numai bine
si sa incheiam discutia

RD-Woo 02-09-11 17:48

1 Attachment(s)
Trecem mai departe.. de asta ce spuneti?

_anaconda_ 02-09-11 17:59

Ai gresit topicul ? Aici e cea mai urata masina, postul tau trebuia sa fie la cea mai frumoasa eventual. Volvo asta arata beton.

22VIN 02-09-11 18:13

V60 urata?!?!
Cred ca vroiai sa pui alta poza...

ondin 02-09-11 18:17

orice familist cred ca viseaza la 'uratenia' aia de volvo.
:)

sunt suedezi rau astia ce o produc, practicabilitate si rezistenta inainte de orice, este deviza lor clara. nu este clar cea mai frumoasa insa va rezista mult si bine, duce copii la scoala, la antrenamente, familia la picnic, bunicii se dau si ei in vant dupa ea, pierde doar la capitolul tineret, ca doar nu-i juke.

22VIN 02-09-11 18:30

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4561152)
orice familist cred ca viseaza la 'uratenia' aia de volvo.

Eu nici macar nu sunt familist si tot as pune mana pe ea fara sa ma gandesc de 2 ori :lol:

raduku 02-09-11 21:59

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4561060)
cand o sa va convinegeti de calitatiile la ficare marca atunci mai vorbim,pana atunci nu am cu cine
visati in continuare cu nissan,lancia,renault si etc...eu raman la "nasparlitura" de vag...
numai bine
si sa incheiam discutia

N-ai inteles nimic din toata discutia....In fine trecem mai departe
Volvo ala URAT???Bai oameni buni,sincer,ce naiba fumati?:))

aleks 02-09-11 23:01

Quote:

Originally Posted by gabicoman92 (Post 4560671)

Cand Renault Espace revolutiona piata auto cu inventarea clasei monovolum, la scara larga, si cand vindeau atat de multe de nu puteau face fata productiei, nici macar nu visau la o masina asa de frumoasa, prin comparatie, cum e Pontiacul din imagine. Voi confundati istoria auto cu liniile acceptabile in anul 2011.
Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4561060)
numai bine
si sa incheiam discutia

Degeaba te superi, tu te plangi ca e scump fix cel mai ieftin dintre crossover-ele de pe piata, apoi te superi cand ti se zice ca beemveu' si haudi a4 sunt din alta piata si de pe alta planeta decat Juke si tot asa.
Ori scrii DOAR cand stii exact despre ce e vorba ori nu te supara cand esti corectat, oamenii n-or sa spuna cum vrei tu doar pentru ca tu vrei ca greselile tale sa fie lasate in pace, serios.
Hai sa acceptam ca mai si gresim cu incadrarile si sa lasam balta certurile aiurea.
Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 4561111)
Trecem mai departe.. de asta ce spuneti?

Pentru o masina suedeza, deci de alt design decat nemtoaicele de le vezi pe la noi, e foarte ok, mie unul imi place...

ct77pia 02-09-11 23:13

loganul e urat cu spumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

fasso 02-09-11 23:17

Quote:

Originally Posted by ct77pia (Post 4561631)
loganul e urat cu spumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tocmai ti-ai facut numerosi prieteni :lol:
acum o sa vina multi sa spuna ca e masina buna ca duce copiii la scoala, aduce cumparaturile de la piata si mai are si un pret rezonabil . Dar, nu pot decat sa fiu de acord cu tine ;)

22VIN 03-09-11 00:10

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 4561635)
acum o sa vina multi sa spuna ca e masina buna ca duce copiii la scoala, aduce cumparaturile de la piata si mai are si un pret rezonabil . Dar, nu pot decat sa fiu de acord cu tine ;)

Pai nu zice nimeni ca-i frumoasa:lol:
De fapt, nici n-a fost facuta sa fie frumoasa, iar la banii aia nici nu gasesti ceva frumos.
In fine, n-o sa contrazic pe nimeni, dar spre deosebire de multe masini care apar pe-aici Loganul are, totusi, o scuza :-) Plus ca e a noastra, eu o sustin pentru ca e unul din putinele noastre produse ce se bucura de un succes real pe plan international.

_anaconda_ 03-09-11 01:15

Clar nu e o masina frumoasa dar cum aici e topicul de CEA MAI URATA, Loganul nu are ce cauta aici, sunt Nspe mii de masini mai urate sau mult mai urate, dupa caz.

1) Fabia sedan
2) 206 sedan
3) Kalos
4) Aveo

Si lista poate continua cu masini mai vechi (E36 compact) sau mai noi (unele coreene care au tot aparut pe topic).

lord_wader 03-09-11 06:06

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 4561635)

e urat ph1 mai ales din spate dar si din fata, ph2 deja arata ceva mai bine. Dar generatiile precedente de dacii erau frumoase? supernova arata ca o cutie, solenza ca un logan mai mic. Si vorba lui Anaconda la banii astia nu prea mai intra in pret si designul :D Cum arata Fiat Albea ala vechi? ca o caramida, loganul ca un frugider. Inginerii au facut motorul, sasiul apoi au modelat caroseria dupa ele :D ca nu au mai avut bani sa plateasca si desenatori :lol:

fasso 03-09-11 09:11

de ce spuneti ca la banii astia nu mai intra in discutie designul ? la ce pret ajunge un logan cu echipare cat de cat decenta ? Dau un exemplu ... la 8000-9000 de euro sa zicem, iti iei Alfa 159, care niciodata nu va putea fi mentionata in topicul acesta pentru ca e superba . Atata tot ca nu prea e relevanta comparatia mea pentru ca in banii astia, loganul il iei nou iar Alfa de 3-4 ani vechime . Imi cer scuze, insa habar nu am cat costa un logan full, iar daca am gresit comparatia de pret, imi cer iertare .
O alta masina urata care ar putea fi mentionata ar fi Chevrolet Spark . Pe afara arata ca un Matiz altoit, iar ceasul ala trantit in jumatea bordului face ca interiorul sa para ... nu urat, dar ciudat sigur .

22VIN 03-09-11 10:26

De Peugeot 3008 am zis? Mi se pare o masina facuta la betie...

gabicoman92 03-09-11 19:01

2 Attachment(s)
Da dube primiti aici?

ionut_cluj 03-09-11 19:11

1 Attachment(s)
Primim.

Laptiucu 03-09-11 19:35

Din punctul meu de vedere: MULTIPLA cea mai urata masina a momentului :)

fasso 03-09-11 21:05

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 4563064)
Primim.

:lol::lol::lol:

22VIN 03-09-11 23:22

Quote:

Primim.

LMFAO:lol::lol:

DaciaFWE 21-09-11 15:12

lancia ypsilon o scarbosenie de masina /fiat panda/matizu :D

Alexxx^_^ 21-09-11 15:29

Fiat Multipla all the way !

D o n n 25-09-11 00:19

Eu zic ca dubele sunt facute doar cu un scop...parerea mea./.nu cred k isi ia nimeni duba de fitze,sa isi scoata prietena/nevasta la iarba verde,sau sa te duci la gratar cu duba,sau sa dai ture de fitze fitze prin oras cu muzica tare...duba stie doar un lucru : sa produca bani,pe orice plan...sa nu mai zic ca dubele ,modelul,sau ma rog generatia aia de ai pus poza mai sus,din 2008,una nu arata macar decent....la interior...la exterior mai sutn exceptii,alea de fac internationalul,ca alea de sunt pe distributie in romania,tie frica sa te urci in ele...asa putem sa punem camioane...etc..iar ontopic...o masina urata...MICRA

Gixer 26-09-11 12:16

2 Attachment(s)
La IAA am vazut vaca asta cu cabina normal ca de la un constructor francez, citroen.....norocul nost e ca este doar prototip concept:

vacaroz 26-09-11 12:51

Quote:

Primim.

aici cred ca au incercat sa copieze furgonetele americane. dar e acceptabila totusi

Evoluzione 26-09-11 22:29

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4607303)
La IAA am vazut vaca asta cu cabina normal ca de la un constructor francez, citroen.....norocul nost e ca este doar prototip concept:

Dupa parerea mea e foarte fain conceptul. Este inspirat istoric si adaptat standardelor actuale in materie de design.
Un concurent serios pentru viitorul VW Kombi (inspirat din conceptul e-Bulli).

raduku 27-09-11 20:48

Quote:

Originally Posted by DaciaFWE (Post 4598155)
lancia ypsilon o scarbosenie de masina :D

nota 3 stai jos!

ondin 27-09-11 21:34

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4607303)

cred ca ai atrage multe priviri admirative pe strada cu masina asta.logan si bmw-uri au vazut destule romanii de la 1.6 mpi si pana la X-uri. Nu cred ca tot ce este nou si diferit gata este si super urat.

ondin 27-09-11 21:36

putine masina de serie au alcantara pe bord cum au unele modele lancia si modelul ala cu stopurile alea lungi si subtiri este ceva de vis. pacat ca stau mai rau la fiabilitate, insa la frumusete si design sunt mult in fata.

_Cox_ 27-09-11 22:38

1 Attachment(s)
In opinia mea Fiat Multipla este oribila....

Spark 29-09-11 19:38

totusi cred ca se referea la ypsilonul vechi.

AnDrEiCa 02-10-11 12:30

1 Attachment(s)
Nu imi place deloc!

ondin 02-10-11 19:17

nu este urata, doar seamana cu un porc. in schimb merge foarte bine, are afisaj digital, multe masini mai frumoase inca viseaza la asa ceva.

AnDrEiCa 02-10-11 20:28

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4619879)
nu este urata, doar seamana cu un porc.

:lol::lol::lol::lol:

RD-Woo 21-10-11 12:40

3 Attachment(s)
De noul peugeot 308 sedan ce parere aveti? :???:

All times are GMT +2. The time now is 18:17.

- Copyright 2026 4Tuning