![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
:-)Multumesc tuturor ce mi-au dat sugestii si poze.:rolleyes2
prietene sa nu uitam totusi ca acesta este topicul lui Bogdan ... pentru vanzari exista sectiune speciala .. multumesc pentru intelegere ... By Ja_Rule |
f frumoasa masina imi place ce ai facut acolo e ok intrebare care nu vreau sa deranjeze sau sa para a fi intrebare de carcotas masina este super ok mie imi place dungile nu sunt un pic mai sus decat ar fi normal ? nu este cu rea intentie chiar este o masina super frumoasa
|
Nu e cu suparare,de ce ar fi?
Din cauza pasajelor de Golf,mai inalte in profil ca cele originale,am fost obligat sa ridic dungile cam cu 3,5 cm mai sus;)..daca respectam distanta din schema s-ar fi incalecat urat peste pasajele fata. In rest,toate dimensiunile,distantele si unghiurile sunt intocmai ca pe schema8) Multumesc mult pt aprecieri si poate peste ceva timp am sa apelez la tine sau la prietenii tai din Dacia Rally Team pt o motorizare mai serioasa8) |
10 Attachment(s)
NIG-ul cu jumatate de ora in urma:rolleyes2:-)
Azi am reusit sa o spal(a doua oara dupa vopsire).Deasemenea zilele astea am remediat problema cu traseul de evacuare pe care l-am fixat si l-am etansat f bine,am montat consola centrala,dar nu si CD-player-ul,caruia trebuie sa ii fac un sistem de prindere si am remediat si micile probleme electrice aparute la bord si cu o semnalizare:rolleyes2 Dar sa lasam pozele sa vorbeasca:-) |
o dacie superba.... m-a lasat fara cuvinte. felicitari proprietarului...:lol:
|
ar merita ceva vitamine masinuta
|
Dungile pe aripa fata dreapta o iau in jos, asta am observat de cand erai in Constanta, poate reusesti sa le rezolvi, ca e pacat ;)
La inceputul saptamanii care vine cred ca vei avea cele promise, ca ajung in Galati si poate fac si o oprire in Braila daca ai timp . Numai bine ! |
E draguta consola de la CD,Bogdanele e bine ca ai si presurile originale dar fa ceva cu cel de la tine de la sofer ca s-a c-am rarit ,sunt destule la desmebrari ca si ei i-ar place un pres klumea:shock:,doar ca prieteni ne ajutam cu sfaturi:D
|
Suruburile cu care ai prins lateralele la consola incearca sa le schimbi cu unele negre... Va arata mai bine... Arata bine asa curata, de fapt cred ca arata bine oricand, indiferent de stare... Numai bine si sa te bucuri de ea!!!
|
NIG uite iti fac un compliment care trebuie sa iti umple inima de fericire:
masinuta ta se inscrie in randul daciilor fff tari din tara: cox-ul / taul-ul / fostul sgm / wrc-ul / ayg-ul. ai grija de ea ca merita. |
2 Attachment(s)
Va multumesc pt aprecieri si pt observatii:-)
LKS,te astept cu mare placere la Braila.Chiar daca sunt la munca imi gasesc eu putin timp sa vorbim.Ai numarul meu de tel,dai un tarrr:-)..oricum Service-ul unde lucrez eu e chiar la intrarea in Braila dinspre Galati,cum vi pe soseaua dig,reprezentanta Mazda;) Btl,am sa caut si un pres,astea sunt cele originale..le-o fi si lor:-) Aseara a avut loc o mica intalnire a pasionatilor Dacia din Braila,cu cateva ture in fortza prin oras si multi admiratori a batranelor8):-) |
Aseara a avut loc o mica intalnire a pasionatilor Dacia din Braila,cu cateva ture in fortza prin oras si multi admiratori a batranelor8):-)[/QUOTE]
frumoase batranelele:-) |
bogdan ai incercat cumva cand ai pus jantele de aro la inceput sa le intorci??intreb pentru ca eu am vopsit masina de cateva luni si nu vreu sa ma apuc iarasi ca sa schimb pasajele ar insemna multa munca si bani in plus, in schimb am auzit la cineva ca daca le intorci nu mai o sa atinga de contraaripi! spune-mi si mie stii daca e posibil sau cineva a incercat si asa?? am urmarit masinuta ta de cand te-ai apucat de ea si a iesit ffff frumos tot ce ai facut stiu cum e sa depui atata munca la o masina pentru ca si eu am trecut prin asa ceva si imi pare rau ca atunci cand am facut-o nu prea stiam ce sa ii fac dar sper sa mai rezolv din nasoalele lucruri in plus puse pe ea oricum am mai rezolvat din ele dar mai am. bafta si ai grija de maisnuta pentru ca e ceva aparte care nu toata lumea detine!!
|
JOKE daca le intorci vor iesi si mai mult in afara aripilor.AYG le avea intoarse pe spate si ieseau mult mau mult in exterior nicidecum mai putin!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
TE URASC ! :) :) :) |
Quote:
Joke,daca intorci jantele de Aro 10 ies si mai mult inafara,cum spun si baietii;)..si in plus de asta arata mai urat intoarse,parerea mea:rolleyes2 |
da Bogdan am vorbit si cu Bolidu despre asta si el a zis la fel ce sa fac renunt la ideea asta si le las pe astea. merci oricum pentru sfat
|
Quote:
|
dupa care mai pui si un eleron din teava daia de la apa nova si e gata treaba.
|
Quote:
Sunt sigur ca masina place f mult asa cum este,dar mai glumim si noi:-) |
Quote:
|
dungile au fost facute de unul care face firme de alea pt reclame la magazine,banci etc.
pretul a fost de 80 lei. nu stiu de ce, dar cand am plecat tipul ala avea parul mai alb in cap decat atunci cand ne-am dus prima oara la el! :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Eu mi le-am facut singur acasa cu linia de 40 cm si un cutter ieftin de la librarie. Ies foarte bine ptr ca stii cum e "Cel mai bun lucru e cel facut de mana ta"
|
Bogdan cum ai reusit sa refaci ornamentele de la masca??daca nu le-am lustruit cu canepa de mi-au iesit ochii apoi cu pasta pentru lustruit caroseria au mai iesit dar nu chiar asa bine te rog zi-mi si mie cum ai facut tu?
|
Quote:
|
Joke,eu am o pasta speciala pt lustruit piesele cromate si intr-o zi,in timp ce eu montam chestioare pe masina,un prieten de-al meu(stie el cine:-)) nu avea ce face si s-a apucat sa le lustruiasca pana au iesit asa cum le vezi8)
|
NIG tu ai doar mufa de evacuare sau e toata o toba, ca nu prea imi dau seama,daca e decat mufa, aia cat ai dat pe ea?
|
1 Attachment(s)
Te referi la asta sau la ce am acum pe masina?
|
merci Bogdan dar pasta asta se gaseste la magazinele auto?? si in legatura cu toba aia de mai sus e directa evacuarea sau mai are site ceva??
|
10 Attachment(s)
Quote:
Toba e cu evacuare directa(poti vedea prin ea) are doar un spargator de gaze..si face multaaaa galagie,ca de raliu..8) La un moment dat cineva(stiu eu cine) m-a rugat ca atunci cand e gata masina sa pun cateva poze comparative cu INAINTE si DUPA:-)..masina nu e in totalitate gata insa se pot observa mici diferente..:-) Pentru cei care nu au citit topicul si nu cunosc masina e bine de stiut ca e aceiasi masina si are acelasi proprietar;):-) Deci..INAINTE si DUPA:rolleyes2 |
un lucru facut cu cap, cu multa rabdare, si cu simtul raspunderii!
|
NIG si o vinzi nu?
e simpla teava si capul ala sudat?nu? iti dau 70 ron pe ea si platesc si curierul pana la tine acolo la braila. |
Ce schimbare radicala!:D:D:D
P.S. trebuia sa pastrezi eleronu!!:D |
a iesit foarte frumoasa!!!! Felicitari cand ai venit la cta i ai plimbat pe prieteni mei :) erau ff inebuniti dupa !
|
http://www.accesorii-auto.ro/?page=s...e910a21e0d7a4& Aici gasesti pasta de lustruit daca o termini pe aia, si pentru alti doritori. Din cate stiu au distribuitori in tara (in Tulcea sunt 3 magazine)...
|
Bogdane frate,
Masina aia arata asa de bine ca mi-ar fi frica sa ies cu ea in oras. Ai devenit punct turistic in Braila pt mine. :))) Poate ne pui si cateva poze cu motorul cand termini sa-l aranjezi. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning