![]() |
Re: Comunitatea 4tuning ARAD (intalniri, actiuni, etc.)
Quote:
|
Brummy as veni daca as avea ceva mai de doamne ajuta....nu prea poti scoate mare performanta din masina care o am eu.
eu tot sper sa imi iau altceva dar prioritatea nr 1 e un apartament pt mine acuma :) |
da.. deacord cu tine.. dar nici noi nnu ne dam, ca... mai multe motive.. daca te razgandesti da un telefon
|
Voi la cat plecati? Eu plec pe la 12-13 sa prind doar finalele...fara prea mult stat in frig :) mai merg cu niste prieteni
|
dimineata pe la 5-6:rolleyes2
|
pfuuu :) drum bun sa aveti si haine groase :D
|
vine cineva azi.....neo hai si tu sa vad masina
|
37 Attachment(s)
Poze de la intalnirea de astazi:
|
moama ce gasca serioasa!
ce pacat ca nu am masina si am de lucru pana tarziu!:sad::shock::cry::rolleyes2:shakefist salutare la totzi, ne vedem peste 1 luna...........sper!:wave::flower::headfones |
poza 7 :)
|
a fost fain....parca a fost si Andrada sau ma insel ???
|
Eh nu numa poza 7.......toate aratau bine8)
|
Razvane ce era sa ma inplant in scoar cand m-am uitat la tine :)), am uitat sa mai franez:oops:, imi pare rau ca nu am putut sa stau, data viitoare...
|
Da destul de multi au fost in seara asta :D, Ioji fain exhaust ti-ai tras :yes:, faina poza aia cu hondele da parca lipseste ceva intre ele doua : o SUPRA :D :mrhappy:
|
mama ce jegoas e opelu meu.......... zici k am venit din TM pe camp sa prind intalnirea :p
|
Quote:
|
A mea era pe primul loc in top, dar am avut grija sa nu prea apara in poze:lol:.
|
Quote:
|
ce supra ai Alexutzuu? :D
|
Quote:
|
da baieti, foarte faina intalnirea de vinerea asta, multe masini da foarte frig, inca...
!41! - in poza 7 nu sunt chiar surori... alexutu - sunama astazi dc poti sa discutam parasolarul ala. pe vinerea viitoare baieti si nu uitati: always wear your seatbelt :D |
ceva poze de la sibiu cu liniutele ;) http://www.sibiul.ro/foto/cursa-de-m...aeroport/6177/
|
Quote:
|
nu varu mia trimis un prieten linku o sa merg la liniute cand o sa am un skyline ... :d
|
Quote:
|
Quote:
POZA 25 INAINTE DE JUCARIE:D |
Quote:
|
Quote:
|
s-ar organiza..poate...daca n-ar mai fi atatea masini...frumoase...si ar fi mai multe masini care si merg....dar si atunci..nu ar veni lumea pentru simplu fapt ca le-ar fi lene si nu ar da bani sa vada niste coji forjate cand pot sta acasa sa se uite la TV la masini adevarate...forjate.
Pentru omul de rand...diferenta intre a vedea o cursa la TV si a vedea o cursa pe aeroport e urmatoarea: lipsa bani in buzunar & inconfort. |
doar pentru romani ii lipsa de bani si inconfort..................pt ca ei nu stiu sa aprecieze unele lucruri ...........sa fim seriosi nu cred ca uni ar fi mai multumiti sa vad o liniuta la tv decat live,si sincer pe mine mai mult ma incanta o liniuta dintre o masina 2 masini vechi da puternice decat dintre 2 masini noi dar puternice si acestea de asemenea .ar fii sooper o dezbatere si pe zona noastra sa mai vedem si noi poate ceva noutati.....;);););)
|
Nu stiu cati dintre voi ati fost la un concert LIVE sau macar la un meci de fotbal pe stadion si aici ma refer ca concerte adevarate gen "Roger Waters" la Budapesta sau Romania-Franta pe un stadion arhiplin. Dar cred ca, carora le place si care au fost la un asemenea eveniment nu cred ca dupa ce au plecat de la concert au zis " Mai bine il inregistra cineva si il vizionam acasa pe supertelevizorul meu".
Exact acelsai lucru si la curse, tot evenimente sunt. Clar evenimente auto! Dar parerea mea e ca decat sa stai duminica degeaba in fata televizorului sau sa mergi sa te plimbi pe centru sau la cumparaturi din plictiseala cred ca multi ar alege CURSE LIVE PE AEROPORT! Nush daca va amintiti prima cursa Speed Racing care a avut loc la Arad pe aeroport, cred ca acus cativa ani buni, a atras extrem de multi spectatori. Nu cred ca a fost cineva care sa spuna"Nu ma duc ca nu am bani!!!". Lumea a fost curioasa si a vrut sa simta mirosul de cauciuc ars sau macar sa vada pe cineva care isi lasa gumele pe asfalt. Masini frumoase, nu neaparat tari, masini puternice, masini ciudate, rare, scumpe, etc, s-au adunat sa le vada. Motivul in Arad, Oradea, Timisoara, este foarte clar: NU AVETI ACCES PE AEROPORT!!! Garantez ca daca cineva ar organiza curse pe aeroport s-ar aduna cateva mii de spectatori!!! Deci afirmatiile cu banii si inconfortul eu nu le cred. |
Accesul pe aeroport i permis cu anumite autorizatii si nu cred k nu s-ar putea obtine nu?.....s-ar raspandi mirosul de cauciuc ars prin toata zona:):):)
|
ultimele doua evenimente la arad...la ultimul au fost vreo 50-100max de spectatori...masini tari au fost..motociclisti cu show au fost...lumea nu a vrut sa vina....prefera sa dea banii aia pe un suc la divino...quote: astia n'is !
sau probabil ca au fost evenimentele prea repede unul dupa altul...ar fi interesant sa vedem daca s-ar aduna lume la o cursa in arad...dar cum nu e voie pe aeroport...no chance. |
probabil nu au stiut ...........cine stie.... dar eu zic ca daca s-ar face un anunt ceva si s-ar stii si prin alte orase mari ar veni lumea pt k si la sibiu sa adunat lume multe acum sambata
|
Atata timp cat se organizeaza curse ca la Sibiu, mai bine nu. Din cate am vazut in poze numa cocolari. Super fain. Mai bine stateau in copaci sau acasa. Alea nu sunt curse cand iti rupi oglinzile in animalele de pe margine.
|
Quote:
|
Quote:
|
Treaba ii ca atunci cand se organizau erau doar zboruri mici,planoare si transporturi de marfa. Acum de la o vreme incoace sunt zboruri internationale, nu te poti astepta sa inchida tot aeroportul pentru o zi intrega cat ar tine un show. Ar trebui sa devieze zborurile catre timisoara (planuri si programe date peste cap) lor nu le trebuie bataia asta de cap ca de acolo ma gandesc ca si a venit raspunul catre Norbi (Dragster) cand a mers anul trecut sa intrebe adica: NU :sad:
|
Quote:
|
care vine la Pitesti de vineri?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning