![]() |
Re: unele viteze mi se par cam trase de par...
2 Attachment(s)
ma crede cineva??daewoo cielo..1.5 8v eram si la vale...pe dn1 dinspre campina spre ploiesti..dar nu mai putea....pozele au fost facute cu un nokia 6300 cu zoom...de aceea au rezolutie mica
|
re: Top speed afisat de bord (posibile erori +5,+40km/h) in masina personala !
Săptămānile trecute, Astra Classic 1.4 i două axe cu came, 35 .000 km, 8 luni vechime, la vale, cu vānt din spate 180-185, singur īn maşină, a dat tot ce-a avut din ea, şi voi spuneţi că pe drept prindeţi pe drept mai mult. Exagerăm, nu-i bai, dar ne mai şi oprim, nu de alta, dar ne facem de cacao...
|
O sa ies sa fac niste poze cat de curand... Chiar nu am motiv sa mint, admit ca masina mea e slaba. Acum depinde ce lungime ai avut si tu. ca la 185 se opreste din accelerat. Restul de 5 si putin peste ii ia in cativa km, pur si implu, probabil, din avant.
|
foarte adevarat. pe masura ce se apropie de viteza maxim ii ia ff mult sa ajunga la viteza maxima.
|
Am uitat sa precizez un detaliu destul de important: era ziua in care facusem revizia, deci filtrul de aer era nou-nout. A avut si momente, inaintea reviziei in care nu vroia sub nici o forma nici macar sa treaca de 180 pe drum drept. Pur si simplu acul nu se mai misca de acolo.
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu fiţi agresivi īn postări, nu cāştigă nimeni nimic de aici...
|
da e adevarat ca exista o eroare acolo pentru ca eu mam uitat in bord si aveam cam 165...zic eu....dar un prieten cu opel astra era paralel si zicea ca atunci avea 170...oricum eu sunt multumit ca se comporta neasteptat de bine...adica inafara de un suet din cauza la un cheder fisurat restu era super ok....
|
am fost cu 210 pe bord ,in realitate nu stiu cat aveam , in talon viteza maxima constructiva este 212. Nu cred ca mai mergea nici daca ma pocnea un veyron din spate.
Honda accord 2006 2.0 155cp |
Quote:
|
A2, 215km/h
|
2 Attachment(s)
Chevrolet Aveo 1.4 pe ceas 190....real nu cred ca avea mai mult de 170. Si Great Wall Hover 2.4 180 si ceva pe ceas......real nu stiu.
|
In ce hal scadea benzina din rezervor la Chevrolet?Real cred ca avea cat are constructiv...Adica 180...
|
ot: la ce viteze am vazut aici, la ce masini, ne-ar trebui mai multe autostrazi .. :)
|
supernova 170 cu a4-a pe limitare :lol: si 180 pe ceas in a5-a la 5000 si ceva de rpm (doar am atins viteza asta si am lasat-o moale, nu permitea drumul ;)...de dovezi cred ca e plin youtube-ul de la alti "viteji" :lol: :) ) ....fara modificari, doar intretinuta si nu rupta in mufa fara rost
kadett gsi 2.0 8v 130+cp (c20seh)...226 pe ceas (ceasuri lcd ) |
280 sukuzi gsxr srad 98 :D
250 yamara r1 97 .... to be continued ;) |
250 pe ceas si mai mergea, 1.8 T 150 CP stock
|
ce marca de motocicleta? :D
|
cred ca audi tt
|
nO COMMENT!!! :))
|
oricum nu merge motorul acela(1,8t 150cp) pe nici o masina 250...nici pe golf, nici pe tt, nici pe passat sau a4(ca sa nu mai vb de a6)
|
passat 1.8 T, vitezometrul indica 250 cu erorile de rigoare.
viteza atinsa pe E85 intr-o vale undeva spre buzau :D, 2 oameni in masina si vreo 50 de kg de bagaje in portbagaj. 237 a fost viteza inregistrata alta data pe gps tot pe E85. apropo, viteza maxima garantata de producator pe talon este de 223 km/h, ce e dupa e pe pielea soferului.iar 1.8 T are ceva mai multe variante de motoare de la 150 la 220 CP pe Cupra parca. |
Quote:
De curiozitate : pana la cat e gradat vitezometrul la passatul tau? |
nu am zis ca viteza era reala si sigur avea eroare, nici eu nu cred ca poate ajunge la 250 :), nu e racheta :D, banuiesc ca viteza de pe gps se apropia de realitate.
260 km/h este gradat ceasul. |
partea cu valea si asa mai departe deja incepe sa condimenteze situatia...esti constient ca la vale poate si o masina de 100cp sa mearga 230(am dat doar un exemplu)...ideea e ca cea mai puternica varianta e pe tt quattro si are 225cp...ca sa iti exemplific din start cea mai importanta diferenta: motorul de pe tt quattro are turbina K04...iar tu pe masina ai un K03...si mai ramane si ca tt quattro nu merge 250...
|
am condus foarte mult timp passat b5 1.8 T. pe drum drept, nu vezi mai mult de 230, viteza care oricum nu este reala.
viteza precizata in talon, este si cea reala. obisnuiti va cu ideea. |
cam aia din talon este viteza reala, daca vreti mai mult jucati-va nfs :))
|
Quote:
Si ce iti garanteaza producatorul prin valoarea aia a vitezei ? Faptul ca o prinzi, sau faptul ca nu se dezmembreaza masina, sau ca daca intri cu viteza aia in zid nu mori ? Sau ca nu poti sa o rastorni la viteza aia ? Ca dupa cum spui tu ca "ce e mai mult e pe pielea soferului", cam asta se intelege. Hai sa lasam filmele si povestile spuse la o bere in fata blocului de catre prietenii soferi pe bicicleta. |
:)), asta scrie in talonul masinii asta am scris si eu 223 km/h.nu e nici un basm spus in fata blocului.banuiesc ca daca au scris viteza asta in talon, ar fi viteza la care motorul, cutia si restul componentelor de pe masina nu ar pati nimic dpvd tehnic.producatorul iti garanteaza o viteza maxima/un cuplu/CP la o anumita turatie, daca vrei sa-l turezi si poti peste turatia daca de producator e treaba ta.
toti "fanii" filmelor gen fast and furios viseaza la rachete :)) |
Tocmai ca nu asta e combinatia. Daca producatorul stie ca masina nu rezista la mai mult de 200km/h nu se limiteaza la a-ti scrie pe un carton chestia asta, ci iti limiteaza viteza. Sunt multe masini de familie/suv-uri limitate la 180/200/220, chiar daca ele are putea prinde mai mult.
Cu turatul motorului, aceeasi situatie. Are o limitare in turatie, nu e de ajuns sa iti scrie in carte ca "n-o tura peste 6500 rpm cat e turatia maxima", ci ti-o si limiteaza acolo. |
2 Attachment(s)
oare in pozele astea ce eroare de vitometru aveam??e aceeasi masina
|
DE CE ESTE TREMURAT ACUL VITEZOMETRULUI?
|
Quote:
|
cele mai smechere masini din lume le gaseste pe threadul asta, doar aici masinile stock in mare parte se duc il limitare in ultima treapta.. :rolleyes2 :rolleyes2
|
Quote:
|
nu pretind ca le stiu dar vad tot mai multe exemple precum cel de mai sus cu passat-ul, cand masina stock s-ar duce in treapta 5 pana in limitare la 6500 de ture. Nu de alta dar cunosc cate de cat 1.8T ..
|
Trebuie sa recunosc ca in mare parte cam ai dreptate, insa iti spun eu cum sta treaba p'aici : daca le zici ceva in contradictoriu risti sa ti se urce juma' de forum in cap numai pentru ca tu, in viziunea lor, esti Gica Contra ;) spun asta din propria-mi experienta;)
|
in pozele cu ceasurile de la e36, sigur ala nu e testul de bord? :lol: sincer acum...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:44. |
- Copyright 2026 4Tuning