![]() |
Re: Masina mea BH 01 YCE
norby ms de poze.....am si uitat de ele :D .....si da...pozele sunt de dinaitne de vopsire :)
poze cu interiorul nu am....deoarece nu am nici un interior deocamdata. draquverde...ms ...ma bucur ca iti palce:D |
Bravo Sergiu Frumoasa masina , in ce stadiu mai este ?
|
salut sergiu...noutati?bft cu proiectul!
|
Vezi ca duminica suntem prezenti la intalnire! vezi cum te organizezi
|
prezent si eu..... de data asta....
|
14 Attachment(s)
poze cu masinutza de la prima ei intalnire Dacia Club Oradea:D
|
Belea rau dacia ta!
|
frumoasa tare dacia se vede ca ai muncit mult la ea...bafta in continuare si km fara incidente;)
|
Frumos a iesit ! Felicitari Sergiu si celor care te-au ajutat , Bravo o masina care merita sa intoarca priviri pe strada
|
Intradevar o masina care nu trece neobservata , indiferent daca esti cunoscator sau nu iti sare in ochi!
|
maine, duminica 01.11.2009 intalnire Dacia Club in parcarea subterana Lotus Market ora 17:00 va asteptam
|
poze de la intalnire gasiti aici https://forum.4tuning.ro/307-discutii...or-oradea.html
|
nene zimi si mie cum ai facut culoarea si cum ai trecuto in talon si cati bani tea costat te rog mult de tot
|
Quote:
|
daca nu sergiu atunci cine poate sa o faca
|
cum zicea si graty......nici macar eu nu pot raspunde la intrebarea ta.....:| cuolarea este cuparata.....caramiziu 331 sau asa ceva.......de la emaur........peste care am dat 2 straturi de lac si perla argintie.......in talon nu am trecut-o inca...din lipsa de fonduri.....deci masina inca nu este pe numele meu...nu a fost niciodata de cand am luat-o....culoarea in talon e tot rosie...nu am apucat sa o schimb......nu am ITP.....nu am asigurare:| deci nu pot sa iti spun cat m-a costat pt ca inca nu am ajuns acolo....sper ca urmeaza cat de curand.....:)
P.S. pana atunci......sa nu uitam..si duminica asta.....tot la ora 17:00 aceeasi locatie...parcarea subterana Lotus Market Oradea....... va asteptam....:D |
Deci chiar ai facut ce trebe din masina felicitari..sa ai grija de ea!
|
ffff frumoasa portocala mecanica...imi place ce ai in cap sper sa o vad si eu pe viu data viitoare cand ajung in oradea:) bafta la bani!
|
Sergiu, suna-ma maine sa rezolvam odata treburile. Am si eu niste chestii de rezolvat.
Nu uita! |
a iesit super! chiar arata bine Dacia. am iesit din Kings saptamana asta si am stat cateva minute sa admir masina,suces in continuare. motorul va avea si el parte de un upgrade,nu? la asa caroserie e de neconceput un motor stock.
|
Se lucreaza la 4x4 in momentu de fata! Masina donatoare e Delta Integrale!Sergiu am facut rost de ceva pompa de benzina! maine vin si o montam
|
Salut,
Tocmai am terminat de citit cele 90 de pagini foarte frumoase. Felicitari pentru munca depusa cat si pentru rezultat. Bafta in continuare. |
ms baietzi.......am schimbat pompa de benzina....urmeaza sa adaptez un nou plafon(tapitzeria) si sa montez fetele de usi........la motor o sa vina un upgrade dupa ce rezolv treaba cu actele./.....pana atunci trage bine si asta:D
|
1 Attachment(s)
Omu e asortat!
|
Quote:
|
o fost musai graty :))
|
Quote:
vad ca esti pasionat de culoarea asta...bun asa...;) |
Quote:
|
hai sa-mi exprim si eu parerea despre masina ta, daca imi este permis. acum ceva timp aveam o parere de tuning kitch. ai facut progrese mari, masina arata foarte bine. chiar pot sa zic ca e reusita, insa nu-mi palc culorile folosite, portocaliul e deranjant. mai faina era o tema alb-negru, mai simplist ceva :) de exemplu: sa faci capota, portbagajul si haionul negre, si restul sa fie alb, jentile la fel :) ar arata mai simplu si mai cu gust. deci atat e problema. masina formele, ajustarile, imbinarile exterioare sunt foarte fain lucrate. bafta in continuare si scuza-ma ca mi-am permis sa-mi dau cu parerea. a, si la performante ai modificat ceva?
|
Pute tara de alb si negru...ma rog,asta e parerea mea,ca a ales o combinatie de culori foarte potrivita sa te faca sa intorci capul dupa ea. Sunt in asentimentul lui floryn_fresh,a fost kitsch si a devenit ceva deosebit. O masinuta foarte frumoasa....daaar,rezolva-ti actele ca si-asa atrage si privirea oamenilor cu basca,si daca te trage vreunul pe dreapta si verifica faptul ca nu ai ITP te mananca cu tot masina. Si e pacat!
|
Quote:
|
Quote:
|
sa inteleg ca nicio sansa nici pe partea mecanica?
|
Quote:
|
:)) cica adu argument. argumentul meu este propriul gust. ti se pare bun? cum fiecare isi poate spune parerea, asa mi-am spus-o si eu
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
nu va certatzi ca nu are rost...fiecare are pareri imapartzite....fiecare cu gusturile lui....tot timpul vor fi si apreri bune si pareri rele.....le apreciez pe toate......la partea tehnica vor veni modificari CU TIMPUL....momentan am alte chestii de rezolvat....pana atunci inca cateva poze :)
|
Merge masina acuma Sergiu?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning