![]() |
Re: Dej
electrician este in spate la dvd zone intrun garaj mai mare asa, am fo az cu kln...
|
2 Attachment(s)
Cristi am promis ca o sa postez aici cu voia lui Snopy cateva din masinile facute de mine. Mentionez ca toate sunt inca NU SUNT TERMINATE.
|
3 Attachment(s)
Inca cateva pozitii. Deschideti atasamentele!!!
|
imi pare bine ca nai uitat,imi place cum arata,mai ales bara spate
e din dej masina?sau cj? |
E din Cluj. Dar deschide si celelalte atasamente.
Zilele astea o sa mai atasez cateva poze cu alte masini |
leam vazut
imi place cum arata abia astept restu pozelor |
1 Attachment(s)
Poza cu Loganul din atasamentul de langa opel l-ai vazut? Cu pleoape si vopsit arata super. Nu e prea impopotonat, e exact cum trebuie.
|
da da
lam vazut pacat ca nui a meu:( e fain:D |
Srx Stiu eu un electrician.
Sorin il cheama e cel mai bun din Dej. Nu este o aluzie si mie mia lucrat si cu tata e prieten. daca vrei sa mergi la el iti dau adresa lui.?! |
1 Attachment(s)
o Solenza facuta de mine, inca neterminata, mai am de facut praguri si spoiler spate
|
frumoase prelungirile.Au iesit bine
|
va salut pe toti
vroiam sa va urez si eu un craciun fericit tuturor happy holydais |
Sarbatori fericite!:D
|
ce sarbatori bai?! ce??? e craciunu' ? :)) :)) =)) hai fericire maxima sanatate exagerata sa fiti cuminti :D
|
mno bine ma sa va aduca mosu tot ce vreti voi si sarbatori cat mai fericite si un an nou plin de impliniri!!
|
junior,om fi cativa mai mici,da cred ca ma trecut de vremea in care credem in mos craciun=))
sau poate tu inka crezi:P oricum fiecare avem cate un copil in noi chiar daka recunoastem sau nu |
eo cred in tanti craciunitza =)).
|
Quote:
|
aiai vorba mee mah junioare sari cu 5000 rapid! O facut mata placinte??? K altfel nu ma duc so colind :))
|
Alex_19Mig va ureaza sarbatori fericite.
Aveti grija la polei si la drikuire:). An nou fericit sa auzim numai de bine;). |
ho ma,pan la anu nou mai este,mai tragem vro 10 betii,pana sa ne uram si an nou fericit=))
grij de voi |
La multi ani!si La multi ''cai''!AN NOU FERICIT!;)
|
la multi ani
2010 fericit |
La multi ani si de la mine :D
|
La multi ani fratilor !!! :P
|
La multi ani baietii! ! !
|
La Multi Ani!!2010!
|
Una peste alta au trecut si sarbatorile.
Azi a fost o zi stupida dupa ce am terminat scoala un caine m-a luat din plin fix de picior.. A fost prima vizita la garda. Fuck off!!!!!!! Nu doresc la nimeni asa ceva,dar maine prezent la primarie si nu au decat sasi F***** cainele! |
Quote:
sa fim seriosi mai oameni,e pagina 4 tuning,nu de hingheri haideti sa fim mai seriosi si sa nu umplem degeaba aici ceo facut bunica sau pe cine o muscat pisica ca nare rost............ |
Quote:
|
Re: Dej = praf
praf.
|
ma da ce povesti tari aveti :))
|
mmmm da se petrece in Dej:).
|
Salutare
Se pare ca v-ati mai inmultit ;) de cand n-am mai citit si eu forumul asta Numa bine baieti !!! |
Quote:
|
Quote:
nu intelege gresit nare nimeni nimik cu tine,dar hai sa nu umplem aici de caini turbati bunici si pisici,cel care a facut forumu asta la facut pt pasionati de masini,nu "NU PT LIGA CELOR MUSCATI DE CAINI" FI SI TU MAI SERIOS UN PIK oricum E 4 TUNING nu 4 dogs cats si mai stiu yo ce |
2 Attachment(s)
Imi cer miii de scuze ca am fost off topic.
Ma ajuta si pe mine cineva cu o parere? Nu ma pot decide la combinatia de culori in care va fi masina. Votati poza care va place. Varianta 1 gri-negru . Varianta 2 gri cu bari gri. |
Quote:
|
Quote:
|
Cristi doar lateral.
Just a dream va fi toata gri si cu bari de fibra:). Masina cat de curand si cam pe la vara intra la cuptor. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:14. |
- Copyright 2026 4Tuning