![]() |
Re: Challenges
1 Attachment(s)
classic woody!
nu mi-a iesit cum mi-am dorit dar pentru incepatori...:sad: |
Ok vad ca nu am succesuri 8) cu masina asta...https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1213461082
Platinum te bagi la un battle friendly cu mine pe ea? |
accept ...:D
|
ok,cand terminam,le postam,si gata :D
|
1 Attachment(s)
uite-o pe a mea seby
|
1 Attachment(s)
si a mea....:rolleyes2 nu la bmw. la battle-ul de la dilio
|
2 Attachment(s)
Gata si a mea :D
Super mijto Platinium! Pun originalu si a mea! BAFTA! Gabi,cand ai timp fa-ne si noua poll te rog... Multumesc anticipat. |
frumos ..imi place prafu de pe ea ...pare reala .:D
|
Acum serios .... platinium chiar crezi ca o sa aibe loc poll-u ? ai copiat toata masina exceptand partea de sus si masca.Sa nu o bagi pe aia sa urmaresc liniile masinii ca nu sunt aceleasi
|
1 Attachment(s)
masina de la Challange
|
poti pune si donorul de la mustang? :)) :))
mersi |
uitate la comentarii wip ai tot acolo....si donor si tot ;)
|
Quote:
deja devine absurda si ironica toata treaba ...eu cred ca incepi sa te faci de ras cu comentarii ca asta ...vrei donorul sa il vezi ca are cu totu alte linii , ca e in 5 usi , are alte jenti alt background...:| eu nu inteleg ce vrei de la mine cum vrei tu sa faci VT frate dc c/p nu brush nu ..nu vezi ca te contrazici singur ...bmw ala are 4 donori in el , e in 3 usi ca originalul ..are alte jenti oglinzi ...ce vrei sa mai fac la el ..e c/p dar e facut in asa fel cat sa arate a bmw ...in fine cred ca semnatura mea e cam adevarata in unele cazuri |
Quote:
|
1 Attachment(s)
masina mea pentru battle :D
|
Quote:
Gabi- scuze ca fac off-topic :oops: |
5 Attachment(s)
pe tine cred ca daca te-ar lovi c/p in cap nu ti-ai da seama ce e ala ...i-am explicat si lu frost si el a inteles vad ca cu tine nu se poate ..o sa pun si donorii poate reusesc sa iti explic ..cu toate ca e cam greu
inainte sa arunci cu pietre in oameni incearca sa vezi cum e facut ...cum vrei frate sa fac o masian ...e c/p + mult brush de ajustare ....ti-am zis ca te faci de ras cu comentarii ca ala nu m-ai ascultat ..uite donorii ..daca si acum mai comentezi aiurea inseamna ca in materie de VT esti 0 |
Quote:
Daca ai ceva personal cu platinium,problema ta,dar nu influenta decizia asupra pollului.Multumesc pentru intelegere. |
Eu personal vad asta ca..un revers al medaliei. Cat caz s'a facut cu masina lui Eagle si acum...exact cel ce acuza este acuzat....
So...ori este eliminata lucrarea pe motiv de c/p nesimtit, precum se cerea sa se faca cu cea a lui Eagle ori nu mai face nimeni scandal si ne linistim toti... |
eu zic ca nu e la mine a ramas ceva din original ..formele si altele
trikz eu am pus donorii mei ce mai doresri mai mult de atat (c/p e una din metode ..eu nu inteleg de ce va dati toti zei si sustineti o chestie ca tot voi va faceti de ras)..v-am demonstrat cu donorii |
Nu mai zic nimic.Tu nu intelegi.Poti sa zici orice, pe mine nu o sa ma faci sa cred ca lucrarea ta mai are formele rechinului.(punct)
|
gabi fane si noua pollu te rog frumos
|
1 Attachment(s)
..................
|
Quote:
|
am si eu o intrebare... pana cand trebuie postate masinile?
|
7 zile din momentul in care s-a postat masina ;). Daca citeai , gaseai !
|
pfoa...iar cred ca o sa castige un diliu...pardon, dilio si battle'ul asta
|
2 Attachment(s)
Ruskaya patrushka
|
sper sa mai am si eu timp sa o pun...abia ma apuc de ea , searchin` fo` donos`
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ugly mugly
|
1 Attachment(s)
Masina pt. challenge :arrow:
|
tare misto crisss...bv
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
o hot rod rusesc;)
|
1 Attachment(s)
simpla :rolleyes2
|
POOL-ul ?! :rolleyes2:rolleyes2
|
*poll'ul nu pool'ul se va face cand va fi timp...nu e graba. De ce nimeni nu retine de la poll la poll ca oamenii mai au si alte treburi...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:54. |
- Copyright 2026 4Tuning