![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Quote:
Second, nu ne cunoastem, iar daca zici tu "mi frend", ar putea fi posibil, dar ne-am imprietenit c-am repede. In rest, ma opresc aici :censored: |
Quote:
Toti am fost odata fara permis...cu vise de ilegalisti... o sa vezi ca o sa i vina si lui randu...sa vezi ce scurt se maturizeaza dupa prima tamponare a masinii.... Se pare ca da...noi o sa merem...eu am stabilit ca vreau sa merg....iau inca 3 persoane in masina .... da` sa cotizeze la gaz.... Care vrea... (trafy e primu am io o impresie) sa dea un buzz. |
- Da, merg :D imi zici cat sa cotizez
|
Quote:
si cat e cotizatia? :D:D:D |
recbeat...lasa frate... ca e valabil omu`.... ca daca era altu... se supara si nu mai vb de mult....
Sper sa l cunosc mai bine...sa vedem... Ca sa nu fiu Off topic... Ne intalnim si noi sambata sau duminica (@RECBEAT) sa discutam despre plecarea la 4td? |
n-ar strica o intalnire...da' sa fie seara(sambata-duminica)
|
si eu cotizez:D:D:D
|
Quote:
in fine, nu mai continui ca n-are rost :censored: P.S. pana la urma stie careva cum se ajunge la romexpo? |
nu stiu frate, dar ar fi indicat sa aflam, sincer...ca daca nu ....ne am cam ...
In fine... Rec io pe la 5 sambata ajung in vl... daca mi dai un pm cu nr tau de tel... poate te sun sa o punem de o intalnire... |
Ne intalnim sambata seara?
Deci pana acum doar eu cu lupalb? Altcineva mai pofteste? Hai si vb si despre care cum mergem la buc. *locatia si ora vor fi trimise in pm fiecarui user |
drumu il nimerim k tata e bucurestean deci nu ar fi o problema...singura chestie ar fi k el vrea sa plekam destul de dimineata...pe la 7-8.daca vreti sa mergeti si voi dupa el..np:)
|
pai oricum ideea e la 7 sa fim deja pe drum, sa ajungem pe la 10 acolo, sa stam pana seara la 8-9....si sa plecam inapoi.... ca ma gandesc ca nu vreti sa stam o noapte acolo, sa dormim la vreun hotel...eu cel putin nu am atata cascaval la mine...
|
pai nici chiar asa cu noaptea in cap..gasim inchis pe acolo...zik k daca plecam la 7 din valcea...ajungem pana la 10..sper
|
pai vezi...deci daca plecam la 7 ...ajungem cel mai devreme la 10.... ceea ce inseamna ca o sa fie in toi....totu`...
|
La 10 de abia se deschide
|
pai e numa bine daca plecam la 7 sa ajungem la 10....pana ne descarcam, ne mai asteptam, ne strangem se face 11...
|
voi ziceti k vreti sa ajungeti in 3 ore... din vl ... pana in bucuresti ? sau pana la romexpo ? :lol: ... eu zic k o sa faceti in jur de 1 ora si ceva .. prin bucuresti ... :)
|
deci....care ma ia si pe mine ....io pun bani pentru gaz>:)
|
Quote:
As vrea si mai devreme, dar eu vineri seara probabil ma intorc de la Sibiu, si sambata dimineata o sa plec direct....deci o sa fie o lipsa acuta de somn ... si nu vreau sa mor p drum.... De asta ma gandeam asa... Te bagi Caddy? Hai fratilor sa fim cati mai multi... @RecBeat frate la 5-6 asa ajung in Valcea, da mi un PM cu nr tau de tel...ca te sun si te stresez...nu i problema. Poate ma opresc chiar pe la tine, ca din cate am inteles stai la Bujoreni |
Brezoi boss, treci sa ma iei si pe mine Sambata dimineata pls ?
|
Frate nu am mai dormit de 2 zile, plus ca amandoua seamana la denumire....
Cum sa trec sa te iau, daca e in drum?? ii dau telefon la om, si ne intalnim la pecou` ala cu domnisoare de la intersectia brezoi cu valea oltului....ca asa e cel mai frumos...si de acolo merem amandoi spre VL, daca vine omu.... si te luam si pe tine, daca nu , vin eu si te iau si pe tine..... |
lup.... eu as vrea sa vin.. dar m`am angajat si am programu`.... kam .. aiurea :D ( lucrez de la 7 seara .... la 6-7-8 dimineata ) ... dar oricum eu vroiam sa vin cu trenu` :lol: cu mai multi prieten de aici ... tot sambata... poate ne vedem pe acolo
dar ... nu`sh daca ajung din cauza programului incarcat :( |
frate daca iei trenu`, ajungi luni, nu sambata....sau pleci de luni ca sa ajungi sambata?:lol: ? in fine.... daca e sa ajungi , da un bip ceva lu` trafy, si ne intalnim,.....
|
ma io nu lucrez la Romtelecom :))) deci nu`s centrala:P
|
era sa zici ca nu lucrezi la posta a?? lasa frate, ca te angajez io, am pile acolo...
Pana una alta.... streseaza lumea si vezi care mai vine sambata seara la o intalnire rapida.... |
Quote:
p.s. ai p.m. (ce bine suna :lol:) p.s.2 @ L4uR: s-ar putea sa am io un loc liber, dar nu promit nimic (tre' sa primesc si io un rasp de la cineva) |
:D:D:D:D.......daca nu primesti raspunsu....dami un pm cu idu tau:D
|
Got it boss.... Dau telefon cand plec din Sibiu....sa te pregatesti, si dau telefon cand ajung....
|
ne intal in seara asta la 21:00 pe repubicii? ie tarziu? ie devreme? si de acolo vorbim si vedem unde mergem.
Ziceti. |
eu ma intalnesc cu EMO KID si cu Lupy la ora 20:00. Restu cand ajungeti beep ca va sun eu:)
|
@rec e ok frate, acolo ne intalnim
@trafy EMO vine la mine la 8 si 10 8 si 15 asa.... si de aici plecam spre republicii... Il intreb acu` si pe geo, poate vine si el...sa spargem niste seminte like all used to do many ears ago |
|
20 Attachment(s)
:) FoarTe TaRe InTaLniRea :) :shock:
|
chiar a fost cool :P daca nu se spargea gasca asa "repede" :D
|
si inca o data ...cand nu te`astepti iese foarte frumos....ce trebuia sa fie o intalnire intre 4 5 persoane, si sa se discute despre 4tuning days, s`a transformat poate in cea mai marfa intalnire pana acum :) si totusi numai despre 4tuning days nu s`a discutat :))
PS: Sa punetzi mana la gura cand cascatzi ca uite ce mi s`a intamplat :)) ma gandeam ca e intuneric da "paparatu" de gpl m`a prins :D |
ala mereu face poze sau filmeaza ce nu trebuie :)) partile interesante le pierde
|
ma baietzii io acu ma trezi da vad ca voi nu aveti somn :) ati postat , discutii, alea alea f bine, dar ganditiva la urmatoarea intalnire:P fruntea sus Robbert
|
Radule n`ai somn?;)) lasa ca te dai data viitoare cu RainMan :)) asta da ghinion...
|
Deci, GEO are dreptate.... intalnirea trebuia sa fie una "pasnica" , in care sa vb despre 4td.... cand colo, niste "descreierati" au inceput sa alerge masinile, si dupa ei altii, si tot asa....Si pe langa treaba asta, au mai uitat si sa semnalizeze la schimbarea benzilor....
DAR NU AM VB DESPRE PLECAREA LA 4td.... CARE MERGE?? de unde plecam?? LA CE ORA?? etc... cmon ppl.... |
Deci.. care vreti sa mergeti dupa noi(Petre,eu, taicasu) sambata la 7 in parcarea de la Kaufland
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning