![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
as vrea eu sa fac k si laurenti dar nu o sa fie asa , abea dak reusesc sa o fac pe asigurarea lu ala pt k am mers la asigurari sa facem constatare amibaila si fac aia figuri , dak nu ii ia la tipu cu seatu permisu pt 2 luni si omu lucreaza pe masina si e nasol . deocamdata de azi dimineata de la 8 pana acum la 4 am tot umblat sa imi deschid dosaru maine merg sa imi faca poze si astept sa vad ce zice bucuresti dak zice k suntem amandoi de vina o sa trebuiasca sa ramana omu fara permis k sa imi repar masina pe asigurare
|
Quote:
|
Baaaaaa, te-ai pocnit cu colegul meu de servici Remus?
|
da :D fix cu el =))
|
1 Attachment(s)
dimineata pe podul de la Pestis ... ondin poate sa detalieze :D ... eu va afisez doar urmarile ... remorcate ambele masini ...
|
da, a fost destul de nasol, si jeep-ul si masina de paine aratau destul de sifonate..am ajuns doar in 2 ore la Deva..ca se circula super bine, daca aveai tupeu mergeai pe contrasens si rezolvai rapid, daca erai corect, stateai in trafic.
:) |
4 Attachment(s)
Ceva poze de azi dimineata :D
|
salut baieti,vreau sa zic ca si in valea jiului azi am vazut vreo 3 accidente.......nasol,cum da zapada cum se inghesuie cu ele la indreptat de table pe la service-uri.....:-)
CONDUCETI PRUDENT,NUMAI ASA POT SA INTRE ALTII IN VOI!!!!:D:D:D |
regula de aur pe zapada/gheata/polei..nu se bruscheaza nimic, se evita pe cat posibil folosirea franei de picior..numai din viteze, 1,2,3,..gume obligatoriu de iarna si nu ai treaba.
:) daca nu vine nimeni care nu respecta regula de aur, decis spre tine.. |
1 Attachment(s)
o poza si de la mine,un cascador pe silvas.
|
Quote:
|
Quote:
|
Nasol da si domni de la Primarie sau Autoritatea Rutiera are vina ei dupa cum se vede in poze cred ca se asteapta topirea zapezilor ca sa scoata si ei un plug sau o masina care da cu sare. Ne meritam soarta
|
Votati Romania, am si rovineta si taxele platite la zi ,daca ma impotmolesc vine Berceanu sa ma salveze? :twisted:
|
Quote:
|
Instalatii ca instalatii, da curentu' ... cat e curentu' ? :lol:
|
Lasati ba bine ca o venit Balauru acasa ca avem si noi PLUG TUNAT :lol: :lol: :lol:
P.S. Robi cred ca nu esti singurul care are platit tot la zi pe masina da asta e Romania, Dormi linistit Statul te lucreaza :twisted: |
cat platiti sa va fac drumurile curate ? :D din pacate nu ma risc ca inca nu mi-a intrat in vigoare asigurarea obligatorie si doamne fereste de ceva , mai ales ca sunt cu cauciucuri de vara
|
Quote:
|
hai ca e misto in Hunedoara parca ne aflam la polul nord peste tot se circula bine drumuri negre la noi sleauri pe mijlocuri drumului 2 tractoare si o basculanta cu doreli care aruncau nisip pe Calan si deja pe jos era aproape polei..bani de taxe sa avem ca nu putem noi platii cat pot fura astia..Iara i-a prins iarna nepregatiti in decembrie o asteptau prin iunie probabil..si sa nu mai vina cu cifre din aleea fantasmagostice ca s-au aruncat 9000 de tone de nisip pe jos..
|
super drumurile..dimineata parcarea la Real era imaculata, nu ca si aseara, cu portiuni de asfalt uscat..ehe..fain la real
Quote:
|
cum sa iau afirmatiile voastre? batjocura, ironie sau doar niste glume? :) ...
|
depinde ce vrei sa faci cu masina..daca vrei spectacol faci numai pe dos, virezi si accelerezi brusc, franezi cu forta sa vezi ce se intampla, accelerezi si in mijlocul intersectiei folosesti rapid frana de mana ( pentru asta iti trebuie putin dexteritate, dar dupa 2-3 masini deja te prinzi ce si cum se face)
deja o dati in divertisment :))
|
decat in sant cu masina mai bine in divertisment
lumeee lumeee , s-a deschis noul patinoar , denumit aaa ... Hada Hunedoara .... se gaseste in micro .... ce dracu sa fiu zgarcit , se gaseste peste tot . S-a creat prin binevointa primariei (xxxxx) care nu s-a obosit sa dea cu sare sau nisip , probabil vor da cu plugul (pentru aderenta maxima ... ca deh , ce stim noi tactica impotriva zapezii) , deci daca aveti casco si RCA va dorim distractie placuta si fie ca frana de mana sa va tina la fiecare colt de strada unde e liber de masini parcate pe margine . Primaria Hunedoarei va doreste distractie placuta ! Atentie : Primaria nu va raspunde de eventualele accidente , intrari in copaci/semafoare sau in eventualele canale descoperite sau cratere din pamant Va multumim pentru intelegere
O Larevedere Placuta |
Stai linistit ba balaure ca or inceput sa dea cu material antiderapant in oras si o sa tot dea toata noaptea ;). Nu ca as tine cu ha-da...
|
Quote:
|
Cica nici nu se mai prea poate urca in micro 7. A incercat un vecin cu bmw-ul si nu a reusit. Sa speram la mai bine. As iesi si eu la o tura cu frana de mana dar mie teama ca nu mai urc inapoi asa ca mai bine stau la plapumica :)
|
La ei materialul antiderapant e palinca de bihor, dau cu ea toata noaptea ... pe gat.
|
azi dimineata pe panta de la Hasdat , unu cu o pisicuta ( RWD :woowoo: ) a accelerat putin pe zapada si in fata ochilor mei a facut o intoarcere senzationala , care din pacate s`a finalizat cu o intrare is sant :oops:
UNDE IS DRUMARII ?! :rolleyes2 :lol: |
Apropo de asta, dadi scoate-ti bicicleta ca ai cam incurcat-o cu bimmeru pe gheata asta :-P
|
Quote:
|
Pai dadi e meserias deja o invatat sa mearga cu el il are de un an
|
Tragedie în ziua de Ajun...
1 Attachment(s)
Tragedie în ziua de Ajun pe drumul Hunedoara - Călan, la intersecţia cu Nădăştia de Jos...
Cel care a murit mi-era bun prieten, de-o varsta cu mine, ne stiam de cand eram copii :sniff: MUNTEAN BOGDAN N-a avut nici o sansa in Dacia lui Break de prin 1989 la impactul cu Fiatul Linea care a aparut dupa o curba (pe contrasens) din cate mi-au spus cei de pe-acolo cu 150 km/h (acolo s-ar fi blocat acul) In Fiat a fost copilul unui doctor din Hunedoara...stanculescu sau ceva de genu, are 19 ani, ar fi fost...(el e ok acum) Ultmul cuvant a lui Bogdan a fost "APA"! :tears: un prim articol in urmatorul link http://www.adevarul.ro/locale/hunedo...176982554.html Una peste alta asta e cel mai trist Craciun :sadblinky:no: PS: Nu degeaba am eu de vreo 3 luni in semnatura acel "Chiar te grabesti?!" :( (dati un click pe el) :(( se pare ca soferul fiatului albea nu a dat click :(( |
Re: Tragedie în ziua de Ajun...
Quote:
NU E CIVILIZATIE RUTIERA!!!!!!!!!!!!!!!! E pacat ca multi cred ca daca au o masina cat de cat ok se cred zmei!!! |
Pacat, condoleante familiei.
|
Un cadou foarte frumos pentru familie de Craciun, sunt sarcastic, dar sincer nu poti sa nu te pui in locul lor, nici o mie de ani de puscarie nu le mai aduce copilul inapoi.Condoleante familiei.Hope it will be justice.
|
Condoleante!Greu pe drumurile astea din anii '70 cu masinile si tinerii teribilisti de acum!A castigat cel cu Fiatul cateva minute si are acum pe viata un om pe constiinta ! Asta este cea una dintre cele mai mari pedeapse, sa traiesti toata viata stiind ca ai omorat un om cu nesabuinta ta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning