Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   --=Īntālniri săptămānale=-- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31271-intalniri-saptamanale.html)

buddy_lexx 05-01-09 19:37

Re: ---==Intalniri saptamanale==---

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 1958744)
da ...se anunta vreo sedinta foto ?

da..vei poza ce ai pozat si pana acu :D

Jok3r K10 05-01-09 21:18

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1959185)
da..vei poza ce ai pozat si pana acu :D

ei nu mai fi rautacios.......:-P

buddy_lexx 05-01-09 21:44

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 1959494)
ei nu mai fi rautacios.......:-P

mai glumim si noi ma...ca altfel e jale... nu vezi k toate merg p dos in tara asta...

Ali_ump 06-01-09 09:48

Speram ca o sa aveti ce poza:)

ghici_robert 13-01-09 13:14

Stati oleaca ca eu nu mai pricep nimik ..... s-a imbolnavit careva ? e murit careva ? ce se intampla aici de nu se mai cearta lumea ?:))

stefan_88 13-01-09 13:16

o inceput sesiunea la unii .... :)) ...si de aia e asa de liniste :) glumeam :)
da nu e mai bine ..fara cearta si scandal ?:)

buddy_lexx 13-01-09 13:17

Quote:

Originally Posted by ghici_robert (Post 1978046)
Stati oleaca ca eu nu mai pricep nimik ..... s-a imbolnavit careva ? e murit careva ? ce se intampla aici de nu se mai cearta lumea ?:))

ti`e dor de vreun scandal ghici?:))) is ocupati ma... au treburi serioase :P

Ali_ump 13-01-09 13:22

:)) CRED CA E ANUL IN CARE SE VOR REZOLVA SI PROBLEMELE DE GENUL ASTA CU CERTURILE. SPER.
ASTEPTAM LUMEA LA INTALNIRI ...SI MAI MULTA IMPLICARE : NSL, KATANA SI RESTU.
VREAU SA VAD CA VENITI MACAR ODATA CU NOI LA CAFEA DUPA INTALNIRE SI VETI VEDEA CA NU VA VETI MAI SIMTI EXTERIORIZATI ;) ASTA E PAREREA MEA...CA DIN MOMENT CE VOM MERGE TOTI LA GRAMADA UNDEVA VA FI ALTFEL ;)
O SA STATI LA ACEEASI MASA CU NOI SI LUCRURILE SE VOR SCHIMBA!

NU VREAU IAR POLEMICI PE MARGINEA SUBIECTULUI. VREAU DOAR SA INCERCATI VARIANTA ASTA. LA NOI ASA S-A CREAT GRUPUL CEL STRANS...NOPTI PIERDUTE PRIN ORAS SAU LA FORJAT MASINI, CEI CARE AU RAMAS DUPA INTALNIRE ...SPER CA INTELEGETI CE VREAU SA SPUN

Ali_ump 13-01-09 13:26

CE DACA AI DACIE SAU BMW...NU TREBUIE SA TE SIMTI CIUDAT...SI NICI SA AI IMPRESIA CA CINEVA DINTR-UN ANUMIT GRUP NU APRECIAZA CA ESTI PASIONAT ...
GLUMELE FAC PARTE DIN FARMEC, DIN PEISAJ, ASTA NU INSEAMNA CA TRE SA VA SUPARATI , ORFITCATI ,,, SAU MAI STIU EU...MIE MI SE SPUNE TOT TIMPUL CA SUNT ungur:) SI NU MA SUPAR ,,,SAU CA VIN PE JOS LA INTALNIRI...DAR ASTA NU MA IMPIEDICA SA VIN ...SAU SA FAC MISTO DE ALTU ...SAU CEVA
INCERCATI SI VOI! SI O SA VEDETI CUM NU VI SE MAI PARE CA UNU ARE FIGURI ...SAU NUSH CE!

buddy_lexx 13-01-09 13:40

noi de la katana nu ne simtim exteriorizati si cum probabil ati obs..noi suntem cu toata lumea indiferent de club ca`i nsl..kamikaze..sau nuj ce alt club :P
chiar la o intalnire erau cei de la full throtil sau cum se scrie..si organizau acea manifestare impotriva taxei auto..am fost si noi cativa.. deci sa se inteleaga ..noi katana nu avem nimic cu nimeni suntem amici cu toata lumea!

da sa speram k anu asta va fi un an mai bun si sa fim cu totii mai uniti k si asa suntem o mana d oameni
acum sa vedem daca toti gandesc asa aline !:D

Jok3r K10 13-01-09 13:42

:)) hai ca la partea cu unguru ai fost tare.......:))))
si eu vin pe jos....si ce daca ....lumea ma primit acolo nu ma alungat nimeni ba din contra....si ii multumesc din suflet lu Alin(ali_ump) ca ma integrat acolo....

buddy_lexx 13-01-09 13:44

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 1978153)
:)) hai ca la partea cu unguru ai fost tare.......:))))

omu a dat un exemplu de "misto" care ii era destinat lui :P si din cate am obs pe la intalniri e destul de veche faza:)

Jok3r K10 13-01-09 13:46

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1978164)
omu a dat un exemplu de "misto" care ii era destinat lui :P si din cate am obs pe la intalniri e destul de veche faza:)

stiu mah .....doar cu ei stau ....:-p da nah ...:lol:

Ali_ump 13-01-09 14:36

Uite un ex...Joker...el vine tot timpul cu noi ...cand putem il luam cu noi ..unde mergem...si s-a tinut de noi ...si e ok...nu cred ca cineva isi bate joc de el...sau mai stiu eu ce...
Asa poate sa vina toata lumea ...dar io nu tin minte ca cei din katana sau altii sa vina cu noi ...sa stam la acelasi local ...sau sa mearga undeva cu noi in grup....nu vrem sa dam pe nimeni la o parte...

Ali_ump 13-01-09 14:50

Ce spuneti daca vinerea asta ne vedem direct la un local la o cafea , ceai, suc ...toti cei care merg la stadion sa vina acolo?

buddy_lexx 13-01-09 19:39

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1978304)
Uite un ex...Joker...el vine tot timpul cu noi ...cand putem il luam cu noi ..unde mergem...si s-a tinut de noi ...si e ok...nu cred ca cineva isi bate joc de el...sau mai stiu eu ce...
Asa poate sa vina toata lumea ...dar io nu tin minte ca cei din katana sau altii sa vina cu noi ...sa stam la acelasi local ...sau sa mearga undeva cu noi in grup....nu vrem sa dam pe nimeni la o parte...

poi daca voi plecati fara sa spuneti nimic... eu ce sa fac?nu pot sa ma impart la 40 oameni odat.. :( ne`ai zis noua celor de la katana haideti cu noi acolo si n`am fost?nu retin.. sa se fi intamplat asa. asa noi nu va urmarim prin oras ca sa merem in acelasi local..ca poate aveti si voi treburile voastre de club..

buddy_lexx 13-01-09 19:40

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1978356)
Ce spuneti daca vinerea asta ne vedem direct la un local la o cafea , ceai, suc ...toti cei care merg la stadion sa vina acolo?

zi localul si o sa mergem ..cati or sa vina de la noi...mergem

Jok3r K10 13-01-09 19:59

Trebuie ceva mare....

buddy_lexx 13-01-09 20:00

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 1979215)
Trebuie ceva mare....

ceva mare si liber :P:P

VaLeX 13-01-09 20:07

de obicei , sunt cam full localurile mari vineri seara :) la Lido gaseam liber mai tot timpul , si in Andreea la 3 mai e loc liber (dar trebuie sa suportati cum se lalaie ala la microfon :lol: )

Jok3r K10 13-01-09 20:08

om vedea......da eu zic sa ne dam fiecare cu pererea......eu propun LIDO (chiar daca e mai urat da e liber si mare)

Scarto 13-01-09 22:52

Daca va adunati multi puteti vorbi undeva sa va rezerve ... pentru voi :)

Un exemplu ar fi X Club (fostul X Rabbits) care s-a mutat la spalatoria aia langa mall .. e si mare spatiu (ptr parcare) si e mai gol pe acolo :D

buddy_lexx 13-01-09 23:01

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1979820)
Daca va adunati multi puteti vorbi undeva sa va rezerve ... pentru voi :)

Un exemplu ar fi X Club (fostul X Rabbits) care s-a mutat la spalatoria aia langa mall .. e si mare spatiu (ptr parcare) si e mai gol pe acolo :D

wa..da u de ce nu dai pe la intalniri?? ca lumea vre sa te cunoasca...bn .unii te stiu..dar marea majoritate nu! hai si u la intalniri

Scarto 13-01-09 23:20

Mi-e frica ca ma bat dusmanii :lol: mariusD ma cauta de mult timp :rolleyes2

buddy_lexx 13-01-09 23:22

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1979902)

las ..te deghizezi ;) ..el oricum nu trece p acolo decat f rar

Scarto 13-01-09 23:25

Si daca trece cand is io? Mi-e frica ma .. is copil :D

Acu sincer vorbind .. nu mi se pare inca ceva atractiv .. adica din ce vad toata lumea se cearta ... si in plus am observat ca vin multi copii cu figuri in cap (vin si oameni intregi la minte, da mai putini) :) Am sa vin neinvitat cand o sa cred ca e momentul potrivit si cand voi avea cu ce sa vin (you know what I mean 8))

Ali_ump 14-01-09 10:06

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1979151)
poi daca voi plecati fara sa spuneti nimic... eu ce sa fac?nu pot sa ma impart la 40 oameni odat.. :( ne`ai zis noua celor de la katana haideti cu noi acolo si n`am fost?nu retin.. sa se fi intamplat asa. asa noi nu va urmarim prin oras ca sa merem in acelasi local..ca poate aveti si voi treburile voastre de club..

Suntem transparenti si daca e ceva de club ne int in alte zile. Si apoi daca asa voi n-aveti gura sa intrebati? ca nu cred ca va ignor ...eu sau altu! noi tot am zis ...ghici tin minte ca ii chema pe toti ...nsl ...katana...

Jok3r K10 14-01-09 13:29

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1979913)
Si daca trece cand is io? Mi-e frica ma .. is copil :D

Acu sincer vorbind .. nu mi se pare inca ceva atractiv .. adica din ce vad toata lumea se cearta ... si in plus am observat ca vin multi copii cu figuri in cap (vin si oameni intregi la minte, da mai putini) :) Am sa vin neinvitat cand o sa cred ca e momentul potrivit si cand voi avea cu ce sa vin (you know what I mean 8))

Mah prietene incearca sa vii la intalniri sa vezi ca nu e asa! Multi care fac si au facut fapte si nu dau numai din gura (ca mine):rolleyes2 vin acolo si is oameni care sau remarcat destul de mult in materie de tuning in Piatra Neamt....deci nu sunt numai "copii cu figuri in cap"! De curiozitate momentan ce masina ai .....? Poate ne stim......;)

buddy_lexx 14-01-09 14:20

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 1980946)
Mah prietene incearca sa vii la intalniri sa vezi ca nu e asa! Multi care fac si au facut fapte si nu dau numai din gura (ca mine):rolleyes2 vin acolo si is oameni care sau remarcat destul de mult in materie de tuning in Piatra Neamt....deci nu sunt numai "copii cu figuri in cap"! De curiozitate momentan ce masina ai .....? Poate ne stim......;)

lasa`l ma..el vrea sa fie misterios... desi nu prea ii mere :))

ps..vinerea asta nuj daca pot ajunge la intalnire k am examene sambata si duminik :(( acu am aflat

VaLeX 14-01-09 14:26

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1981060)

ps..vinerea asta nuj daca pot ajunge la intalnire k am examene sambata si duminik :(( acu am aflat

bafta fratica :)

Ali_ump 14-01-09 17:32

Vineri ne vom intalni la Stadion incepand cu ora 19:00 ca de obicei dupa care la ora 20:30 maxim ne vom deplasa cu totii la Pensiunea Ingrid din zona ursuleti peste drum de Troian. Incaperea de la demi sol de langa parcarea din fata va fi a noastra toata seara!
Avem rezervata acolo!!! Vreau sa vad cata lume va veni! Este valabil pt toata lumea , toate cluburile!

buddy_lexx 14-01-09 22:21

eu personal nu promit k ajung...ca am examene in weekend..si e mult d invatat! am sa incerc poate trag o fuga.. pana mea... am uitat de sesiune :(

mariusD 15-01-09 13:08

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1979902)

haha... ce ti`o iei la shale :))

Ali_ump 15-01-09 13:19

Hai sa fim seriosi...poate veni toata lumea ...ca s-a mai si incalzit afara!;) O sa mai avem si ceva noutati;)

Scarto 15-01-09 13:41

mariusD iti dau un sfat si tine cont de el ... schimba-ti semnatura :D Tariceanu a plecat

buddy_lexx 15-01-09 16:06

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1983561)
mariusD iti dau un sfat si tine cont de el ... schimba-ti semnatura :D Tariceanu a plecat

mai lasati off topicu k primiti amenda :))

ps. am sa trec si eu 1h acolo k sa`mi fac prezenta...

Scarto 15-01-09 17:51

Las sa-mi dea .. ca si asa n-am nicio amenda pana acu' .. (conduc ca mosnegii) :lol:

CARABUSU 15-01-09 22:48

Cred ca am sa vin si eu, nu promit dar am sa incerc si am sa iau si camera cu mine.
Am sa vin pe jos din lipsa de plastic,mai am de asteptat doua luni...offf

buddy_lexx 15-01-09 23:13

Quote:

Originally Posted by CARABUSU (Post 1984961)
Cred ca am sa vin si eu, nu promit dar am sa incerc si am sa iau si camera cu mine.
Am sa vin pe jos din lipsa de plastic,mai am de asteptat doua luni...offf

mai tu esti ala care venea la intalniri la nsl care inv in forestier??

Scarto 15-01-09 23:34

Mai buddy ... sigur la varsta? Eu nu vad varsta la el .. poate la Posts :D

All times are GMT +2. The time now is 10:06.

- Copyright 2026 4Tuning