![]() |
Re: Test Drive Unlimited
Trebuie cumparat jocul? Daca nu, cine ma poate ajuta si pe mine cu configurarea masinilor? Multumesc!
|
Quote:
|
pls Help ME!!! ca sa bag bmw e36 in TDU in locul altei masini imi trebuie si patchurile astea de care vorbesc paici toti? ca eu doar fisierele le-am modificat si le-am pus in loku la alea din jok, da vad ca ba imi iese din jok atunci cand intru in showroomu ala unde am puso, ori de ex am puso in loku la nissan si vede numa jantele.. nush cum sa fac lamuriti-ma si pe mn! PLS!
|
salut tot am incerat sa imi bag masini noi in tdu si numai nu am reusit am scos magic map am urmat pasii si tot nimik va rog ajutatima:(!:x vb pe mess ron4ldo_knz_cs
|
cum fac sa instalez masini dar sa si mearga ca am incercat magic map si nush dc nu mi-l instaleaza patchul
|
am si eu o problema am gasit reprezentanta de la lexus si nu pot sa intru in ea ...:(( va rog ajutati-ma !
|
@sergiutzu ai nevoie de megapack.Eu asa am reusit.
|
cine imi poate da un link de download pt tdu 1 nevirusat si full?
|
salut...
Am si eu o problema,deci...incep jocul,ma duce sa inchiriez o masina,apoi ma duc sa imi iau o casa,apoi imi iau o masina si cand ajung la cursa nu mai merge....nush ce are ca se blocheaza la prima cursa.... ce asi putea face?? |
problemăăă!!!! cum schimb camera unei mașini? mi se vede prea în spate, văd undeva din ceafa șoferului... VĂ ROG AJUTORRR!!
|
Salutare tuturor!Joc de ceva vreme jocul asta,dar nu am gasit pe nimeni din romania.:oops:.Am un club Exotic Cars,daca sunt doritori pe forum va astept cu bratele deschise in club.Nick-ul meu in joc este John.BRo26.
Quote:
P.S:Daca ma vedeti prin joc un flash va rog |
Quote:
te rog ajutama :sad: |
Buna am jocul Test drive unlimited cumparat din magazin.Va rog ajutati-ma,spuneti-mi de unde as putea sa iau folderul IGE??? Vreau sa pot juca online!!!! Cine vrea sa ma ajute cu aceasta problema sa de ad la idul meu de mess popa_adrian30
|
Quote:
AJUTOR AM ACEEASI PROBLEMA . L AM INSTALAT....AM ADAUGAT SI FISIERUL IGE. SI TOT U MERGE ...LA PRIMA CURSA SE BLOCHEAZA..AM OBSERVAT CAD NICI HARTA NU POT SA O DESCHID |
salut ! Am si eu o problema cu jocul Test Drive unlimited ... Am un volan Genius conectat la laptop , jocul se deschide dar nu pot trece de profil. NU STIU DE CE . Scrisul dispare prea repede ca sa-mi dau seama ce problema are . Sice ceva de 90 sec dupa ca sv este inchis ...Cine ma poate ajuta add alex_oto16 pls .
|
Salut, imi puteti da si mie niste site-uri de unde pot downloada moduri pentru TDU ?
|
|
Salut!ajutatima si pe mine am descarcat modding tools si imi da o eroare ca nu gaseste masinile cum reusesc sa il fac:?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:32. |
- Copyright 2026 4Tuning