Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

BTL-gordini 27-10-09 07:19

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri

E foarte mult de lucru la o masina, indiferent ca e dacie , ca e bmw etc., si sunt putini care sunt dedicati cu totul acestei pasiuni si face parte din viata lor.
BTL-ul a fost desfacut bucatele 100% fara nimic pe el, doar o tabla goala de vre-o 300kg si s-a reluat totul piesa cu piesa ,de la A la Z. Oricum echipa BTL a facut treaba buna si sper cat de curand sa revina pe sosele unde i sta cel mai bine si sa ma bucur de ea, ca doar e la a 200000.................tinerete.:lol::lol::lol:.Sp or la munca tuturor

bontan 27-10-09 09:49

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2749175)
As dorii sa cumpar niste lampi de semnalizare spate NOI franceze. Daca are cineva de vanzare sau daca stiti pe cineva.

salut,

uite un anunt pe ebay, poate te ajuta cu ceva:

http://cgi.ebay.fr/FEUX-ARRIERE-CHRO...item414a097da1

Numai bine.

aleks 27-10-09 15:39

N-ati vrea voi să lăsaţi Dacia 1300 să fie vedeta topicului şi să vă mutaţi răfuielile şi categorisirile tari pe mesageria privată?

silviu_dodo 27-10-09 16:31

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2755592)
N-ati vrea voi să lăsaţi Dacia 1300 să fie vedeta topicului şi să vă mutaţi răfuielile şi categorisirile tari pe mesageria privată?

Buna seara! mii de scuze ca sa ajuns la asa ceva ,chiar nu mi-am dorit . Eu i-am cerut cateva pareri Btl-ui ptr ca ne cunoastem si voiam sa stiu parerea lui . masina o am de 3 ani de cand sunt bolnav de leucemie si am luat-o intr-o stare si mai rea.ma chinui si eu sa aranjez dintr-o pensie mica. nu voiam sa deranjez pe nimeni si nici nu l-am jignit. Te rog frumos daca se poate sa imi stergi posturile de aici ca sa ramana curat topicul lui BTL. Suma respectelor.

flocea_ro_ab 31-10-09 01:42

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2754371)
E foarte mult de lucru la o masina, indiferent ca e dacie , ca e bmw etc., si sunt putini care sunt dedicati cu totul acestei pasiuni si face parte din viata lor.

are dreptate.

BogdaNel_kisss 01-12-09 20:24

ce s-a intamplat cu masina?:-s

popasan 01-12-09 20:55

Quote:

Originally Posted by BogdaNel_kisss (Post 2853237)
ce s-a intamplat cu masina?:-s

Sa intamplat o reparatie capitata asa ca la carte:-), si acum se imbraca, dar nu mai este mult si va scoate fum, si iar va face senzatie;)

BogdaNel_kisss 01-12-09 20:58

:X o astept ...:X

popasan 09-12-09 17:08

DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri

LA MULTI ANI !!! Domnului Daniel Popa.
O mie de ani fara reparatie capitala... acum ca ai schimbat si prefixul:-P

1310 09-12-09 17:41

la multi ani si din partea mea...si poate cu ocazia acestei zile mai pui si tu poze cu masina :lol:

flocea_ro_ab 11-12-09 19:59

La multi ani! spor la treaba .. ca o sa ai nevoie;))

George RHD 11-12-09 20:05

respect

BTL-gordini 12-12-09 08:26

Asa e Caline mi-am pus si mie motor de 3litri ,pana acuma aveam doar de 2 si..........Multumesc de urari si masina e aproape gata.Ms George

CED 12-12-09 08:38

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2883893)
Asa e Caline mi-am pus si mie motor de 3litri ,pana acuma aveam doar de 2 si..........Multumesc de urari si masina e aproape gata.Ms George

La multi ani! - aici pe forum cu ceva intirziere dar felicitarile in direct le-am facut la timp

oricum pe mine nu ma convingi ca te-ai maturizat - pot sa pui ce prefix vrei - dupa cum suna motorul lui BTL-ica urmeaza o perioada de maxima nebunie si pt tine si pentru el :D:rolleyes2:D

RobertRFG 12-12-09 11:09

Poze nu mai pui???

BTL-gordini 13-12-09 07:45

2 Attachment(s)
Pun zi poze dar cu BTL-ica primit cadou la inaugurarea celor 3 anisori;) care i-am facut si eu:lol:

pitibraila 13-12-09 07:50

Cred ca a foost gustos..
Baga si poze cu BTL Bafta

CED 13-12-09 09:31

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2886644)
Pun zi poze dar cu BTL-ica primit cadou la inaugurarea celor 3 anisori;) care i-am facut si eu:lol:

vai ca grasut s-a facut BTL-ica - seamana tortul cu el ceva de speriat - dar e mai bine asa ca daca semana nu cred ca puteai sa maninci din el:D:D:D

blondu02 15-12-09 13:04

salut....am vazut ca ai avut filtru de aer de vanzare...la c pret?..ms..respect la toti.

Capone_street 19-12-09 22:04

La multi ani cu mare intarziere , dar sti cum se zice mai bine mai tarziu decat niciodata , apropo cum e cu masina? ai terminat-o sau mai ai de munca la ea ?

BTL-gordini 20-12-09 08:25

Multumesc de urari tutuor indiferent de promptitudine sau intarziere, intentia conteaza. Maisnuta e aproape gata Capone, 99%, astept sa pun dungile doar.
Scuze pt.intarziere , filtrul de aer nu il mai am de mult.

LUCI BV 89 WRC 20-12-09 13:29

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2907223)
Multumesc de urari tutuor indiferent de promptitudine sau intarziere, intentia conteaza. Maisnuta e aproape gata Capone, 99%, astept sa pun dungile doar.

Borfasule pune poze cu BTL-u !!!!!:shock: nu stiu de ce simt ca va fi ceva tare misto ....hai arata-ne

BTL-gordini 20-12-09 15:40

Mai Lucica, nu stiu daca va fi ceva misto sau naspa, important e ca am facut-o cap coada , desfacuta fara nici un surubel pe ea si doar cu cele 2 maini si prietenii care m-au ajutat am reusit sa o aduc la viata. Sincer poate unora n-o sa le vina sa creada , dar in Romania asta nu se face nimica bun, oricat ai incerca sa faci una alta nu sunt oameni, ce iti faci u e bun facut si de durata, ce fac alti lasa de dorit; si mai ales cand aud cuvintele "E dacie, ce conteaza!''. A fost multa munca de zi cu zi, 5 luni de zile non stop, servici si masina doar. In leg .cu pozele nu stiu daca le voi pune, deoarece nu vreau sa aud copilariile de pe forum si vechile tiganeli.pt mine a iesit excelent si sunt f.multumit de tot ce am facut la ea, gusturile nu se duscuta. Momentan a aparut ceva neprevazut, ma refer in bine pt.BTL si vreau sa vad daca va merge la masina si mai lucrez un pic.

LUCI BV 89 WRC 20-12-09 17:12

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2908369)
Mai Lucica, nu stiu daca va fi ceva misto sau naspa, important e ca am facut-o cap coada , desfacuta fara nici un surubel pe ea si doar cu cele 2 maini si prietenii care m-au ajutat am reusit sa o aduc la viata. Sincer poate unora n-o sa le vina sa creada , dar in Romania asta nu se face nimica bun, oricat ai incerca sa faci una alta nu sunt oameni, ce iti faci u e bun facut si de durata, ce fac alti lasa de dorit; si mai ales cand aud cuvintele "E dacie, ce conteaza!''. A fost multa munca de zi cu zi, 5 luni de zile non stop, servici si masina doar. In leg .cu pozele nu stiu daca le voi pune, deoarece nu vreau sa aud copilariile de pe forum si vechile tiganeli.pt mine a iesit excelent si sunt f.multumit de tot ce am facut la ea, gusturile nu se duscuta. Momentan a aparut ceva neprevazut, ma refer in bine pt.BTL si vreau sa vad daca va merge la masina si mai lucrez un pic.

Te inteleg perfect!Felicitari pentru munca depusa si sunt convins ca rezultatul este pe masura muncii depuse !

BogdaNel_kisss 20-12-09 17:24

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2908369)

Asa sunt oamenii din Romania...referitor la "E dacie, ce conteaza!''....oricum multa stima si respect pentru proiect si bafta in continuare!...si poate te gandesti si la noi si o sa ne arata macar o poza 2.... O seara buna!

k4r4 20-12-09 19:21

daca nu arati poze cu masina si cum ai lucrat la ea de ce mai populezi forumu? e deschis un topic al masinii tocmai pentru asta. nu e deschis ca sa se repete in fiecare pagina: ce am facut am facut ca-mi place si nu arat poze ca sa nu comenteze lumea... poti sa-i mai lasi deoparte pe astia "invidiosii" si sa postezi chestii interesante pentru multi altii. ce nu pricepe lumea pe aici e faptu ca fiecare isi alege stilul de "preparare" al masinii dupa cum il duce capul si/sau buzunarul. nu stiu a cata mia oara e cand se scrie ce am spus mai sus. da' sa stii ca suntem destui care asteptam poze cu ce si cum lucreaza lumea.

andi_cimpean 20-12-09 20:06

k4r4 are dreptate.

Masina arata foarte bine si inainte, acum cred ca este fara gres.

PUNE POZE!...:)

BlueAngel 20-12-09 21:37

POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !POZE !

1300 20-12-09 22:17

Posibil dupa Dungi sa apara pozele :D

BTL-gordini 21-12-09 10:08

O sa ma gandesc, si apoi daca or sa vina pozele or sa fie f.multe, ca sa se vada tot si cu bune si rele, dar astept sa vad acuma dupa cum am zis mai sus de piesele neprevazute cum merg si apoi facem sa fie bine.:D

popasan 21-12-09 10:28

Da-mi voie sa pun eu ca doar cat dureaza:lol:

BogdaNel_kisss 21-12-09 10:31

hai cu pozeleeeeeeeX(

Capone_street 21-12-09 23:59

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2907223)

Dupa ce o termini sa ma cauti ca avem treaba cu ea :))(masina) sti tu

popasan 22-12-09 00:05

Pai si eu vreau poze facute profi la masinutza:lol:

Capone_street 22-12-09 00:57

Quote:

Originally Posted by popasan (Post 2912900)
Pai si eu vreau poze facute profi la masinutza:lol:

facem sa fie bine deci un Double Shooting cand o sa termine si BTL`u treaba

BTL-gordini 25-12-09 09:13

10 Attachment(s)
S i pana la urma m-am decis sa pun si pozele cu inceput si apoi cand va fi si cu finalizare.

BTL-gordini 25-12-09 09:36

13 Attachment(s)
Si trupa care m-a ajutat pe tot parcursul lucrarilor, si mai sunt ei dar cu timpul o sa-i pun. Laura cu Mr.Cat, Adi FNM si Calin cu Sportiva in imagini.

Puya_BSX 25-12-09 09:42

Frumos dar ce ai de gand sai faci ?? daca nu te superi

BTL-gordini 25-12-09 09:49

Masina e finalizata , mici retusuri mai tre' facute. Pun poze cu evolutia ei de la desfacere pana la finalizare.

Nastase Bogdan 25-12-09 09:52

Chiar necesita o reconditionare, mai ales pe dedesubt..sunt ceva/au fost problemute cam grele:rolleyes2

La multi ani si Craciun Fericit tie si echipei tale si mult succes in continuare:-)..a fost f mult de munca la masina, dar se merita tot efortul;)

Asteptam cu nerabdare rezultatul final8)

All times are GMT +2. The time now is 11:10.

- Copyright 2026 4Tuning