Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Masina mea... (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/27160-masina-mea.html)

bartolomeus 10-10-12 10:30

Re: Masina mea...

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 5203965)
Calitatea filmuletului nu e extraordinara, dar subiectul e atat de interesant de ar merge si o carte facuta :)
Felicitari proprietarului, abea astept sa ma "dea o tura".

Pai vezi ca poti sa schimbi calitatea din setari.

speed_csn 10-10-12 12:30

LOL !!

Nice (retarded proof) tutorial Bart !! :lol:

Si la subiect: Awsome Machine !!! :shock:

PaulMIG 10-10-12 17:12

Calitate sau nu, io ma bucur ca am reusit sa tin mobilul fix, ca e dezastru ce senzatii ai in masina aia. Filmuletul nu-i face dreptate!

BUBa^^^ 12-10-12 22:45

Niste poze cu bestia si mai multe detalii se poate?

lupalb 15-10-12 07:47

Quote:

Originally Posted by bartolomeus (Post 5204144)
Pai vezi ca poti sa schimbi calitatea din setari.

Hahaha, fa un tutorial si pentru vizualizat de pe telefon, sa schimb calitatea, daca tot ai inceput :))
Oricum, eu sunt curios (asa cum ti am si zis cand am vorbit) daca se tin frame-urile cu accelerarea de la 0-100 sau daca poti sa filmezi cat de grav urca turometru pe vitezele 1-2-3.
Abea astept sa vad cum merge masina live.

Tunelord 13-11-12 21:39

3 Attachment(s)
My ride..

Pilu_alex 19-11-12 20:12

Quote:

Originally Posted by Tunelord (Post 5246925)
My ride..

Frumoasa masina..... te asteptam pe la intalniri daca .... poti veniii ..
ce motor are masina .... cai,dotar.... bafta

Tunelord 19-11-12 20:27

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Pilu_alex (Post 5254442)
Frumoasa masina..... te asteptam pe la intalniri daca .... poti veniii ..
ce motor are masina .... cai,dotar.... bafta

Mersi.:D Numai vara o sa vin poate pe la vreo intalnire ceva... eu fiind plecat in rest in strainatate. Motorul e de 2000 bezina, 131 cp stock. Imi e deajuns deocamdata.. fiindca circul putin cu ea si in plus.. consuma si asa destul. Si dotari.. cum zic uni ''full fara piele'' :lol::lol:. Nu are piele.. dar in rest.. cam tot ce se putea pune in anul 2000 pe un Mondeo. Ca inbunatatiri... are arcuri sport H&R, jante pe 17, un DVD Pioneer, boxe Alpine (modeste), insonorizare usi si portbagaj. Cam atat in mare...

Pilu_alex 19-11-12 21:33

Quote:

Originally Posted by Tunelord (Post 5254472)
Mersi.:D Numai vara o sa vin poate pe la vreo intalnire ceva... eu fiind plecat in rest in strainatate. Motorul e de 2000 bezina, 131 cp stock. Imi e deajuns deocamdata.. fiindca circul putin cu ea si in plus.. consuma si asa destul. Si dotari.. cum zic uni ''full fara piele'' :lol::lol:. Nu are piele.. dar in rest.. cam tot ce se putea pune in anul 2000 pe un Mondeo. Ca inbunatatiri... are arcuri sport H&R, jante pe 17, un DVD Pioneer, boxe Alpine (modeste), insonorizare usi si portbagaj. Cam atat in mare...

frumos abia astept so vad live .........

alexey_XWI 03-12-12 23:56

5 Attachment(s)
Masina mea este un bmw 530 e60 M-look inca "under construction" la KITO in atelier.
anul fabricatiei:2005
motor 3.0 diesel aprox.300 hp de la stock 235
modificari:bara fata spate praguri m diferite elemente caroserie discuri brembo sport perforate si ventilate,placute ceramice suspensie KW sport filtru aer sport modificat sistem injectie tubulatura turbo,galerie admisie schimbata si galerie de evacuare masina a suferit un soft tuning la cutie si motor.astept pareri

PaulMIG 04-12-12 00:34

Salut,

Am vazut masina prin oras. Arata foarte bine neagra. Suspensia e ce trebuie.
Ce jante sunt? Seamana cu HRE P40.
Pune niste poze mai bune.

alexey_XWI 04-12-12 08:22

530

Jantele sunt Mak DTM Matte Black pe 19" incaltate 245/35zr19 fata si 275/35zr 19 spate momentan masina ii la infoliere culoarea violet electric cameleon si cand ii gata revin cu poze mai clare.....

kitz` 09-12-12 23:38

Quote:

Originally Posted by Tunelord (Post 5246925)
My ride..

foarte frumoasa e WOW:shock::D

Bughilas 04-01-13 18:38

Salutare

In threadul de mai jos va prezin si eu "ascutitoarea" mea.
Daciana nu o mai am din martie anul trecut, asta pentru cei mai vechi de pe aici de pe forum.
Bafta si Un An Nou mai bun si plin de satisfactii!
https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...n3-2007-a.html

Momentan o sa raman cu numerele astea de inmatriculare "99 ANA" urmand ca pe viitor sa vad in ce le schimb.( poate )

mitzasb1 17-12-13 17:01

6 Attachment(s)
Salut,
Aceasta e masinuta mea.. Golf 3, 1.6, 1995, 125530km, 55kw, nu e cine stie ce... sper sa va placa:), tuning home made:D..mai urmeaza interiorul..dar deocamdata trebuie facuta revizia la motocicleta:))

bartolomeus 17-12-13 17:52

Quote:

Originally Posted by mitzasb1 (Post 5632788)
Salut,
Aceasta e masinuta mea.. Golf 3, 1.6, 1995, 125530km, 55kw, nu e cine stie ce... sper sa va placa:), tuning home made:D..mai urmeaza interiorul..dar deocamdata trebuie facuta revizia la motocicleta:))

Batmobil de Sibiu :))

dragomir_tibi 17-12-13 18:30

ce cauciuc are pe spate motoreta pe 17 cumva???

mitzasb1 17-12-13 21:31

Quote:

Originally Posted by dragomir_tibi (Post 5632838)
ce cauciuc are pe spate motoreta pe 17 cumva???

Pe 18... pe 17 rara gasesti al enduro..la cross e pe 19..si fata e 21 la toate..
Iti trebuie pe 17 asai?:)) incearca pe alba iulia la mymoto...cum mergi spre aeroport dupa mcdonalds imediat pe stanga.. incearca la jerry e de treaba te ajuta cu placere

dragomir_tibi 18-12-13 18:22

da stiu de el...nu vreau nou vroiam second ms de info

bartolomeus 18-12-13 18:36

Quote:

Originally Posted by mitzasb1 (Post 5632788)
Salut,

Vopseste-o la loc neagra pe unde ai vopsit-o portocaliu.
Sa fi diferit nu inseamna neaparat sa fi mai smecher.
Ce ai facut tu e coca-tuning. Te-ai luat dupa ala cu masaj hot?
Nu vreau sa fiu rau, doar critica constructiva.

focusalex 20-05-14 21:24

3 Attachment(s)
Si aceasta e masinutza meu:)) nu e cine stie ce e un Mondeo mk1 din '94 1.6 16v 90 de magarusi... merge de zici ca e racheta :)) fara tuning ca nu exista cash dar am sa ii pun jantele de aluminiu cat de curand si o sa arate mai bine... ne vdm in oras :) :D see ya!

bartolomeus 20-05-14 21:33

Quote:

Originally Posted by focusalex (Post 5707962)
Si aceasta e masinutza meu:)) nu e cine stie ce e un Mondeo mk1 din '94 1.6 16v 90 de magarusi... merge de zici ca e racheta :)) fara tuning ca nu exista cash dar am sa ii pun jantele de aluminiu cat de curand si o sa arate mai bine... ne vdm in oras :) :D see ya!

S-o stapanesti sanatos!

PS Ai probleme cu memoria? Da naiba jos tabla aia cu numele tau, daca uiti cum te cheama uita-te in buletin. Sau daca ai pus-o ca e cool, vezi ca nu e. E coca!!!

dragomir_tibi 20-05-14 21:36

tabla e pe post de deflector la bara sa nu io ia vantu' din pioneze

focusalex 21-05-14 14:43

Quote:

Originally Posted by bartolomeus (Post 5707973)
S-o stapanesti sanatos!

PS Ai probleme cu memoria? Da naiba jos tabla aia cu numele tau, daca uiti cum te cheama uita-te in buletin. Sau daca ai pus-o ca e cool, vezi ca nu e. E coca!!!

:)) nu esti primul care mi-a zis... da am dat-o jos ieri si o sa pun cv mai funny in loc ca imi place cum arata.:)))

focusalex 21-05-14 14:53

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bartolomeus (Post 5707973)
S-o stapanesti sanatos!

Better??:))

SPIDERTUNING 22-05-14 06:52

Seat-ul meu Cordoba

1 Attachment(s)
Am achizitionat de curand un Seat Cordoba din '98 motor de 1.6 75Cp.Mi s-a parut destul de interesanta masina si tocmai de aceea am luat-o.Am cumparat la pachet si rugina de pe aripile spate :)).Masina merge bine dar are si cateva defecte optice si tehnice.....
La partea tehnica ar fi racordul flexibil de la esapament si tobele (sufla amandoua) si un amortizor pe dreapta care e curs.
La caroserie,segmentii de la aripile spate trebuie inlocuiti, bara fata e zgariata si ii lipsesc proiectoarele si ceva zgarieturi pe usa dreapta spate....
Urmeaza sa incep lucrul la ea asa pe rand dupa care R.A.R-ul si restul
@cei care va pricepeti la jante dati-mi o idee ce jante de aliaj ar merge sa pun pe masina(momentan are jante de tabla pe 13" :( ) .eu am tot cautat dar nu am gasit nimic interesant. O sa pun si poze cu ea

Atma 22-05-14 15:25

1 Attachment(s)
Nu am mai postat de multa vreme pe forum :( Asta pentru ca nu stau in tara decat maxim 2-3 luni pe an... Am achizitionat in iarna o masina sport pe care am adus-o tara. A 3-a la colectie :lol: si prima pe care o voi modifica aici in Sibiu. Sper sa iasa ok :rolleyes2
E o Toyota Celica GT (St 202) de 2.0 litri, 175 CP stock.
Momentan masina e intr-un proces de transformare totala :lol:
Motorul e aproape gata. I-am adus mai multe modificari gen: axe cu came sport, pistoane forjate (de la un St 205 Turbo), supape modificate, pompa benzina si injectoare cu debit marit (tot de St 205) cat si alte modificari la admisie si evacure. Cred ca masina are momentan undeva intre 200 - 210 Cp ... voi face un test Dyno cand e gata ca sa stiu exact. La partea tehnica mai am o singura problema ..si anume imi lipseste compresorul de clima. Vechiul propietar l-a dat jos ca sa creasca puterea motorului cu cativa caluti si a inlocuit cureaua de transmisie cu una scurta. Acum trebuie sa caut un motor de clima ...
La interior am schimbat ceasurile de bord cu unele cu plasma, am modificat panoul de comanda ce actioneaza incalzirea/clima. Am inlocuit becurile cu leduri si am facut un sistem de se modifica culoarea ledurilor (cand e pe aer rece au culoarea albastra iar cand dai de potentiometru pe caldura se modifica treptat din albastru pana in rosu aprins...arata demential noaptea). Am inlocuit si ceasul de bord care indica ora cu unul modern cu plasma care indica si temperatura interioara, exterioara si voltajul la baterie. Si asta a iesit super fain pt l-am integrat impreuna cu display-ul de la senzorii de parcare direct in bord si arata ca original. Acum lucru la un modul cu senzori care imi va afisa in timp real tot pe un display cu plasma, in ce viteza se afla schimbatorul de viteza.
Alte schimbari la interior: am inlocuit volanul si butucul cu unul sport cu 3 spite cromat, am scurtat maneta la frana de mana (era foarte lunga), am cumparat niste scaune sport FK din piele dar inca nu le-am monatat. Restul interiorului (bord, fete usi) erau deja din piele neagra si in starte foarte buna. Mai trebuie sa vopsesc albastru candy ornamentele sa montez scaunele, un DVD player si e gata.
La partea exterioara o sa incep saptamana viitoare... Aici o sa fie distractie pentru ca o sa fie modificat total..capota, masca fata, spate, aripi, eleron praguri... O sa primeasca un body kitt facut custom..nimic cumparat de pe piata. Totul o sa fie unic ca design. Jantele o sa fie din aliaj, R17 235/40. Le am cumparate cu cauciucuri noi dar inca le-am montat. Amortizoarele sunt stock.. doar arcurile sunt sport ( un pic mai scurte si mai rigide).
Masina va fii vopsita in 2 culori. Partile laterale in negru metalizat foarte lucios :D iar capota fata, hood soop-ul, plafonul, eleronul, grilele de aeririre de pe aripi si alte ornamente vor fi albastru candy. Am mai pus si xenon si am inlocuit becurile cu leduri...astea sunt mici detalii
Toata lucrarea inclusiv partea mecanica, vopsit etc o fac personal...doar putin ajutor la partea mecanica de la taica-meu (fost mecanic la Mitsubishi Ralliart in Austria :rolleyes2)

Deocamdata am doar o poza cam naspa dar o sa revin cu mai multe poze si informatii in curand. Poate chiar o sa fac un set de poze despre cum evolueaza modificarile.

flaviuf 25-05-14 21:50

3 Attachment(s)
Actuala masina - de la inceputul anului. Honda Civic 1.8 I-VTEC, 140 cai. Echipare sport, cutie robotizata I-shift (mod automat+manual, din schimbator sau padele). Singura modificare adusa este un set de jante Enkei (cele din poze) luate de pe un TypeR EP3. Sablate si vopsite h=gun metal. In rest doar benzina :)

bartolomeus 25-05-14 22:29

Quote:

Originally Posted by Atma (Post 5708621)
Nu am mai postat de multa vreme pe forum :( Asta pentru ca nu stau in tara decat maxim 2-3 luni pe an... Am achizitionat in iarna o masina sport pe care am adus-o tara. A 3-a la colectie :lol: si prima pe care o voi modifica aici in Sibiu. Sper sa iasa ok :rolleyes2
E o Toyota Celica GT (St 202) de 2.0 litri, 175 CP stock.
Momentan masina e intr-un proces de transformare totala :lol:
Motorul e aproape gata. I-am adus mai multe modificari gen: axe cu came sport, pistoane forjate (de la un St 205 Turbo), supape modificate, pompa benzina si injectoare cu debit marit (tot de St 205) cat si alte modificari la admisie si evacure. Cred ca masina are momentan undeva intre 200 - 210 Cp ... voi face un test Dyno cand e gata ca sa stiu exact. La partea tehnica mai am o singura problema ..si anume imi lipseste compresorul de clima. Vechiul propietar l-a dat jos ca sa creasca puterea motorului cu cativa caluti si a inlocuit cureaua de transmisie cu una scurta. Acum trebuie sa caut un motor de clima ...
La interior am schimbat ceasurile de bord cu unele cu plasma, am modificat panoul de comanda ce actioneaza incalzirea/clima. Am inlocuit becurile cu leduri si am facut un sistem de se modifica culoarea ledurilor (cand e pe aer rece au culoarea albastra iar cand dai de potentiometru pe caldura se modifica treptat din albastru pana in rosu aprins...arata demential noaptea). Am inlocuit si ceasul de bord care indica ora cu unul modern cu plasma care indica si temperatura interioara, exterioara si voltajul la baterie. Si asta a iesit super fain pt l-am integrat impreuna cu display-ul de la senzorii de parcare direct in bord si arata ca original. Acum lucru la un modul cu senzori care imi va afisa in timp real tot pe un display cu plasma, in ce viteza se afla schimbatorul de viteza.
Alte schimbari la interior: am inlocuit volanul si butucul cu unul sport cu 3 spite cromat, am scurtat maneta la frana de mana (era foarte lunga), am cumparat niste scaune sport FK din piele dar inca nu le-am monatat. Restul interiorului (bord, fete usi) erau deja din piele neagra si in starte foarte buna. Mai trebuie sa vopsesc albastru candy ornamentele sa montez scaunele, un DVD player si e gata.
La partea exterioara o sa incep saptamana viitoare... Aici o sa fie distractie pentru ca o sa fie modificat total..capota, masca fata, spate, aripi, eleron praguri... O sa primeasca un body kitt facut custom..nimic cumparat de pe piata. Totul o sa fie unic ca design. Jantele o sa fie din aliaj, R17 235/40. Le am cumparate cu cauciucuri noi dar inca le-am montat. Amortizoarele sunt stock.. doar arcurile sunt sport ( un pic mai scurte si mai rigide).
Masina va fii vopsita in 2 culori. Partile laterale in negru metalizat foarte lucios :D iar capota fata, hood soop-ul, plafonul, eleronul, grilele de aeririre de pe aripi si alte ornamente vor fi albastru candy. Am mai pus si xenon si am inlocuit becurile cu leduri...astea sunt mici detalii
Toata lucrarea inclusiv partea mecanica, vopsit etc o fac personal...doar putin ajutor la partea mecanica de la taica-meu (fost mecanic la Mitsubishi Ralliart in Austria :rolleyes2)

Deocamdata am doar o poza cam naspa dar o sa revin cu mai multe poze si informatii in curand. Poate chiar o sa fac un set de poze despre cum evolueaza modificarile.

Ai muncit ceva la masina.
Soft-ul la motor cine ti-l face?
Ai poze cu body -kitul?
Vopsitul in 2 culori... am mai vopsit eu o masina in 2 culori si a iesit un ca ca t. Foarte greu sa iasa ceva placut din vopsit in 2 culori dar nu imposibil.
Bafta!

Atma 26-05-14 01:21

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bartolomeus (Post 5709725)
Ai muncit ceva la masina.
Soft-ul la motor cine ti-l face?
Ai poze cu body -kitul?
Vopsitul in 2 culori... am mai vopsit eu o masina in 2 culori si a iesit un ca ca t. Foarte greu sa iasa ceva placut din vopsit in 2 culori dar nu imposibil.
Bafta!

Vopsitul o sa fie ceva de genul asta ... am facut ca idee pe calculator, doar ca body kittul o sa fie diferit total, cel putin fata nu o sa mai arate deloc a Celica. Inca nu am poze cu body-kittul.. nu e gata ca m-am hotarat in ultimul moment sa schimb si farurile...o sa renunt la astea duble si rotunde. O sa revin curand cu ceva poze.

bartolomeus 26-05-14 01:29

Pacat ca nu o sa mai semene deloc cu Celica...
Pentru mine (generatia asta) Celica e o masina foarte frumoasa...
Bafta in continuare!

All times are GMT +2. The time now is 07:15.

- Copyright 2026 4Tuning