Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

dogy_10 18-01-09 15:30

re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

vad ca toti o ard in povesti pe aici.....hai sa va zic si eu una, sa vedeti ca si barbatii gandesc ca si pitzipoancele, deci: mi-am dus intr-o seara fosta prietena acasa, si cand a coborat din masina de la mine se intalneste cu un vecin, proaspat mutat la ea in scara....si sa vedeti ce-i zice ala, cica nu si-a dat seama ca e ea, ca a vazuto in logan, si ii zice: nu credeam ca o sa te vad pe tine in logan, pe un ton asa scarbit, ea conduce un a4 si martalogu un passat.....asta ca sa vedeti si voi fitze de cocalar ajuns in passat...

aleks 18-01-09 16:26

Intr-adevar, nu cred ca prostia tine cont de sex, nationalitate sau religie :)
Masina conteaza cu atat mai mult cu cat cel care o priveste e mai superifcial...

bodyspeed 18-01-09 21:15

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1991117)
Intr-adevar, nu cred ca prostia tine cont de sex, nationalitate sau religie :)
Masina conteaza cu atat mai mult cu cat cel care o priveste e mai superifcial...

Corect .. din superficialitatea de care dă dovadă.. īţi dai seama că de fapt altceva o tentează :D
Sincer pāna acum nu mi-a zis nici o fată.. dar ai oltcit ;) ,, din contra.. mi-au zis.. ;"e prima oară cānd merg intr-un oltcit şi wow īmi place"
..Īn preajma mea ;)

sezione91_blue 19-01-09 00:07

Depinde de fete... o pitipoanca se va uita prima data la masina... o fata calumea gandeste ca ea cu tine va incepe o relatie nu cu masina...

Ja_Rule 19-01-09 07:13

posibil sa inceapa o relatie cu tine, in masina ... si atunci de ce sa nu fim realisti... fetele cuminti sunt la fel ca Dacia... nu se mai fabrica

Sindrom 21-01-09 22:01

Mai e o problema, cum conduci, ca daca nu conduci cu scaunu lasat pe spate sa vezi doar pedalele si schimbatorul atunci e ok, daca o iei si o zdruncini, ii dai niste emotii, s-ar putea sa ude scaunu, sau mai rau, sa i se faca rau

Alex_55 22-01-09 00:25

NU, conteaza ce ai in cap, stralucirea ochiilor, dantura curata, unghiile curate, asta conteaza pt o femeie ! ;)

Sasha 22-01-09 08:24

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2000168)
NU, conteaza ce ai in cap, stralucirea ochiilor, dantura curata, unghiile curate, asta conteaza pt o femeie ! ;)

vad ca te-ai pus tare pe sectiune Femei si iarasi vad ca scrii asa...ca sa te afli in treaba....:roll:

Ja_Rule 22-01-09 15:19

sa nu ai curajul de a o contrazice pe Sasha ... :))

r0xanicutza 22-01-09 16:43

Quote:

conteaza ce ai in cap, stralucirea ochiilor, dantura curata, unghiile curate! ;)

astea si multe altele :lol:

Sindrom 24-01-09 21:52

Quote:

pfff, femeile vor cateva fetite. Eventual epilati pe picioare piept maini,

Sasha 25-01-09 02:55

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 2007406)

asta de unde ai scos-o??? te-ai gandit mult sau... ?
femeile in general vor barbati(din cate stiu eu) si cand spun barbati nu cred ca intra si "fetitele" ;)

bodyspeed 25-01-09 11:04

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 2007406)

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2007882)
asta de unde ai scos-o??? te-ai gandit mult sau... ?
femeile in general vor barbati(din cate stiu eu) si cand spun barbati nu cred ca intra si "fetitele" ;)

Dacă esti īngrijit nu eşti fetiţă Sindrom ;) ....., poate nu ai observat dar toate fetele se uită ,sunt atente ...la toate delalile cu privire la īngrijirea barbatului īn cauză.
Şi să nu ne abatem de la topic..,
mulţumesc

Nautilus 03-04-09 19:52

Gandire de ziarist:

Femeile preferă bărbaţii care conduc maşini scumpe

LONDRA / 16:16, 27.03.2009

Femeile se simt mai atrase de bărbaţii care conduc maşini scumpe, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de cercetătorii britanici, publicat īn revista British Journal of Psychology, informează insureandgo.com.

O echipă de cercetători de la University of Wales Institute din Cardiff (Marea Britanie) le-a prezentat femeilor participante la acest sondaj fotografii ale aceluiaşi bărbat conducānd două automobile diferite: un Bentley Continental argintiu, īn valoare de 70.000 de lire sterline (aproximativ 75.000 de euro) şi un model vechi Ford Fiesta.

Continuarea articolului aici: http://www.mediafax.ro/life-inedit/f...l?4728;4099168

Poza atasata articolului e o penibilitate:

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/...800&height=600

"Cineva" are impresia ca Nissan Micra si Smart Roadster Coupe sunt niste masini "scumpe", in spiritul articolului.... :p

Altii la fel de penibili:

La cules. De semnături pentru Elena Băsescu
20 Mar 2009 | Alexandru Dutu, Alexandru Varzaru

...

Două tipe blonde coboară dintr-o Skoda Fabia de lux, cam ponosită, cu număr de Ilfov. Le abordăm rapid, le spunem despre ce e vorba.
Tipele, care tocmai intră īn Turabo Cafe, izbucnesc īntr-un rīs isteric.

...

Prima dată muşcă Dan Andronic, care coboară dintr-un Mini negru, de superfiţe şi face piaţa.

...

Restul articolului aici:

http://www.catavencu.ro/la_cules_de_...escu-6863.html

Sublinierile imi apartin. Ii felicit pe toti colegii de forum care detin Mini, Fabia sau Micra, am aflat ca sunt niste miliardari cu masini de lux :) :D :lol:

~Nautilus

PS Bentley Continental GT costa 137.000 lire sterline...

Psycho 06-04-09 23:11

Vara .. conteaza ce motor conduci ;)

Messerschmitt 16-04-09 19:31

:)))).. sindrom da fara suparare.Ce naiba ai vrut sa zici?:)...
Si acum sa o dam in on-topic..Poi faza faina...imi asteptam prietena intr-o parcare, eram cu dacia....si vine o fata dragutza ce inpartea fluturase/reclame....eu eram in masina dar ea nici nu s-a uitat la sofer ba chiar mi-a pus acel fluturas in parbriz.Dupa 3-4 zile tot eu aceeasi parcare aceeasi fata...diferenta este ca de data asta imi conduceam calibra;))...vine fata si imi intinde mie fluturasul....eu ii zic mersi si etc etc...uite unde vroiam sa ajung fata aceea nici nu era interesata de cine conduce dacia, pe cand eram cu calibra deja ma sorbea din priviri;)))

aleks 16-04-09 20:21

Adevărul că e un adevărat aspirator de 3,14zde* Calibra, de te "sorbea" din priviri...

*hint: aria cercului = (3,14... x raza) la pătrat

Messerschmitt 16-04-09 20:37

;))) mda... cand sunt cu calibra imi permit sa fiu "taranoi" cu femeile...dar cu dacia daca fac ceva mai gresit imi scot ochi 3 zile:))(muherile scot ochi...nu e dezacord:D:P)

Claudia 18-04-09 01:50

Quote:

Originally Posted by Messerschmitt (Post 2244575)
;))) mda... cand sunt cu calibra imi permit sa fiu "taranoi" cu femeile...dar cu dacia daca fac ceva mai gresit imi scot ochi 3 zile:))(muherile scot ochi...nu e dezacord:D:P)

Nu o fi dezacord, dar mai puteai sa pui si tu un "i" (articol hotarat)...

In alta ordine de idei... o adevarata masina Opel Calibra. Daca mai e si TUNATA ai toate sansele sa agati toata suflarea "muhereasca" ;)

Messerschmitt 18-04-09 13:38

2 Attachment(s)
nu pot zice ca e tunata da de aratat.... arata binisor:))):P...:D...

claudia...sa inteleg ca daca ai veni prin brasov nu mi-ai respinge oferta de a te scoate la un suc????;))):P....

aleks 18-04-09 16:37

Quote:

Originally Posted by Messerschmitt (Post 2248168)
nu pot zice ca e tunata da de aratat.... arata binisor:))):P...:D...

claudia...sa inteleg ca daca ai veni prin brasov nu mi-ai respinge oferta de a te scoate la un suc????;))):P....

1: nu e messenger şi nici site de matrimoniale, deci rezumă-te la subiectul topicului, tare mult te-aş ruga.
2: Şi Claudia şi eu scrisesem īn glumă că eşti un zeu cu maşina aia, crede-ne, nu de la un Opel de 20 de ani aproape stock o să cadă femeile pe spate, poate doar cu şarmul tău să le convingi, maşina asta chiar nu te ajută.

Mustang 18-04-09 17:30

Bai nene... poate unele gagici sunt mai superficiale in Brasov. Ce naiba?
Sau poate sunt cunoscatoare de masini si considera un Opel Calibra o masina interesanta. Poate fetele au impresia ca e cu motor Turbo 4x4. :)

Messerschmitt 18-04-09 17:58

poate chiar are motor turbo..:))....eh gata nu mai zic nica ca sa nu o dau in of-topic...aleks nu iti fur femeile:P:*(decizi tu daca o zic in gluma sau nu/sau daca ce ma zis mai sus a fost in gluma sau nu)

aleks 18-04-09 18:19

Multumesc frumos, am stat destul de īncordat īn privinţa asta pānă să mă anunţi, sincer să fiu...

indianu 20-04-09 09:47

Cine zice ca nu conteaza masina pe care o conduci, minte.

Bytzu 22-04-09 08:37

deci acum am citit, nu-mi vine sa cred..frate, stiu ca in brasov exista cayenne gemballa...etc, si tu te dai zmeu cu calibra? calibra mergea acu 5-6 ani, cand se trimiteau si se primeau smsuri de genul " vreau sa ma f.. in calibra ta rosie ca focul", dar acum....

off: ce fel de messer esti, 109, 262, si ce varianta?

Messerschmitt 22-04-09 10:35

Bytzu...;)) am zis ca o fata ...dragutza...dar tine cont ca e o fata care pune afise in geam la masini...nu prea cred ca are cum sa se urce in cayenne, sau macar sa faca cunostinta cu cineva ce are cayenne numa daca ii pune afis in geam..:)

RA_2fast4u 22-04-09 11:40

si tu asta cauti de la viata? o fata care pune afise in geam si sa umble cu tine ca ai calibra?

deviem. am mai zis-o de cateva ori pe aici, dar imi repet ideea: masina te ajuta, doar intr-o anumita masura, nu te face din fraier casanova. Ceea ce cred ca te ajuta cel mai mult, este posibilitatile pe care ti le ofera, si nu felul in care ti le ofera(ma refer aici ce fel de masina e, atata timp cat e ingrijita si nu troncane peste tot), si anume poti daca te trezesti in miez de noapte sa te intalnesti cu ea, te urci in masina si acolo esti, poti sa o duci in locuri speciale si alte nimicuri din astea care fac o relatie mai diferita. Acuma bine inteles ca +ul acela e ceva mai mare daca e cayenne si nu e aro, asta depinde de la fata la pitzi.daca + acela e deja cam mare, trebuie sa iti pui semne de intrebare ce vrea fata aia si ce sa faci tu cu ea ;)

Messerschmitt 22-04-09 11:45

mai!X(X(... m-ai sus am zis ca te priveste o fata cu alti ochi!!!ce naiba deviati...ala zice ca sunt si masini mai faine altu ca era gluma si tot asa.!am zis ca e buna si cum ai zis tu poate fi un +..bine daca sti sa folosesti + in favoarea ta...X(...punct!RA_2fast4u da sunt deacord cu tine.

RA_2fast4u 22-04-09 11:50

Eu te-am inteles in principiu, da simteam si eu nevoia sa teoretizez putin ce naiba :))

Sti cum e, multa lume are impresia ca masina e ceva decisiv, hotarator si alea. Sincer si eu, in momentul in care mi-am luat carnetul, si am prins o masina buna, aveam impresia ca o sa se sparga conducta, si nu o sa mai am eu de facut nimic si numa o sa imi pice tzatzele in brate :)). Eh, nu e deloc asa, lucrul la care m-a ajutat masina e ceea ce am scris mai sus si .. cam atat. Sa zicem ca acum am o raza de actiune mai mare :))

Messerschmitt 22-04-09 11:59

;))) da.Eh depinde si ce public cauti RA_2fast4u.Ca deh daca vrei pustoaice idioate/nerealiste/etcccc(adica fie copchile care vor sa se plimbe numa cu masini bengoase ca sa le creasca..."ratia" da!. ti cont numa de masina, nu conteaza ca soferul e un inapt ce se chinuie sa lege 3 cuvinte....) depinde de fiecare ce i se potriveste;))...numa bine:D:)

aleks 22-04-09 13:33

Quote:

Originally Posted by Messerschmitt (Post 2256388)
Bytzu...;)) am zis ca o fata ...dragutza...dar tine cont ca e o fata care pune afise in geam la masini...nu prea cred ca are cum sa se urce in cayenne, sau macar sa faca cunostinta cu cineva ce are cayenne numa daca ii pune afis in geam..:)

stai aşa că nu īnţeleg. care ep roblema cu faptul că face un ban extra?
ţine cont că joburile de vară sau de după şcoală sunt curente şi normale afară, numai la noi eşti privit de sus (de un proprietar de opel de 15 ani) pentru că munceşti. Asta e,nu toţi fac "şmenuri" şi "combinaţii". Un proprietar de Cayenne nu e un supraom, vreun pui de zeu, e īn multe cazuri un gras cu "jipu" şi cam atāt.

Messerschmitt 22-04-09 15:22

Aleks sti ce e interesant ca baiatu de mai sus a inteles ce am zis, prea esti geana' da apropo am 18 ani..merg pe 19;). Si te rog sa imi zici ce femei cauta de obicei un grasan dala ce sta in jeep?:)(nu cred ca e necesar sa iti zic ca nu cauta o fata ce face un banut..nu stiu unde vrei sa ajungi!?)si apropoooo unde vezi ca am privit-o de sus????nu spune ca ai nervi si vrei sa ti versi pe mine:))=))ceau

aleks 22-04-09 15:41

Nu mă interesează interpretările altrora asupra celor spuse de tine, mă interesează părerea ta despre ceea ce ai scris. Diferenţa īntre fata care se uită la tine cānd ai Calibra dar te ignoră cānd ai Dacia, şi tine, care vezi o prăpastie īntre fata care pune afişe şi zeul din Porsche unde are fi? Eu văd la voi doi fix acelaşi stil de gāndire de care te arăţi deranjat. E ipocrizie sau e doar "egalitate, dar nu pentru căţei"?
Nu sunt geană pe tine, discut cu tine, cred că nu e supărare asta.

Messerschmitt 22-04-09 15:51

offf.... poi hai sa iti zic un secret stiu ce e aia sa muncesti part-time,dupa ore sau cum vrei tu sa ii zici(inca sunt elev):)...nu mi-a facut tata cadou masinile..:) si pe ala din masina bengoasa nu il fa zeu, poate e un om ce la dus mai mult capu' si inca stie ce e ala respect(cunosc dastia cu jeepuri ce sunt foarte ok).poate e un idiot ce crede ca are lumea la picioare(daca te gandesti intr-un fel are lumea la picioare da depinde din ce punct de vedere:)))ca tot parlit' ramane saracu:D:P...e tot OM.)A da si ce ai zis acolo, fata aceea poate sa uitat la mine altcumva din "n" motive, daca te gandesti bine masina la prima vedere poate fi ca o haina mai buna sau mai rea(pe care o porti in timpu ala) poate ca fata a luat masina drept haina, sau poate sa uitat mai altcumva numa asa ca i se parea ca ma mai vazut acolo:)...sunt multe motive si cauze...sper ca intelegi.Am zis si mai sus(si inca un coleg), masina e un + in anumite privinte

aleks 22-04-09 15:57

Nu eu īl fac zeu, tu-l ridici pe piedestal atunci cānd spui chestia de care m-am legat eu, că o fată care pune afişe nu are cum să se vadă cu unul care are Porsche. Wtf?

Messerschmitt 22-04-09 15:59

hmmm acolo nu am vrut sa il ridic sus...:).. am explicat mai pe scurt.

Trixi 22-04-09 16:14

Messerschmitt,te rog sa ma crezi ca nu doar aleks e cu o geana pe tine.de la primul tau post te urmarim mai multi.nu de alta,dar s-a facut misto de tine,grupa mare,dar esti atat de ocupat sa postezi,incit nu ai apucat pana acum sa observi amanuntul asta.

sa iti fac un rezumat scurt despre ce era vorba.in mod cert,daca analizam o fata pentru care conteaza masina,ea sigur sigur nu te va favoriza pentru un opel vechi de 15 ani.ai sugerat ,ca ea ar fi o fata simpla,pentru ca punea flyere pe masini.well,wrong again.aleks aia incerca sa iti explice,ca faptul ca e vorba de o fata activa,nu inseama ca e si una simpla la gindire.din contra.
cele mai simple la gindire,mor de foame si in loc sa faca un ban,mor mai departe de foame,pentru ca din cauza figurilor din cap nu isi permit sa mearga pe jos pana la un interviu pt un job.

scurt pe 2,in cazul tau,explicatia e foarte simpla.cind ai fost cu dacia,nu te-a observat ca esti in masina,sau era ingandurata,iar cind ai fost cu opelu' te-a observat.atat.poate chiar i-ai si zambit.poti sa ma crezi ca asta face mai mult decit un parc intreg de opel.;)

Messerschmitt 22-04-09 16:19

a luat masina drept haina, sau poate sa uitat mai altcumva numa asa ca i se parea ca ma mai vazut acolo...sunt multe motive si cauze... ASTA AM SCRIS MAI SUS!;)vad ca tu te-ai grabit sa postezi;))...

aleks 22-04-09 16:31

Messerschmitt, ai dreptate, ne cerem scuze.
Hai să depăşim subiectul şi să trecem mai departe.

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning