![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Amenda pt galagie nu? Norocul vostru atunci.
|
Quote:
|
E de ajuns sa dai de un gabor care vrea sa creasca in ochii sefului, is-ti da amenda si pt avarii nu doar claxoane. Sunt multi pupincuristi asa ca aveti grija pe viitor. E de ajuns o amenda sa dea, ca apoi nu se mai alatura nimeni. MAI BINE FACETI PASNIC TOTUL. PAREREA MEA.
|
Asa am zis si eu, pentru ca toata lumea spunea de cei din nu-stiu-ce oras ca au claxonat si au facut scandal, dar si ai nostri au facut la fel. Mai bine stam noi potoliti ca sa nu riscam nimic. (ma refer sa stam potoliti cu claxoane & ambalat motorul in benzinarie & stuff like that)
|
Mai oameni buni stateam azi si ma gandeam, ca prostul in targ, la cum sa scadem cererea de carburant si multi daca nu toti spunea ca sa nu mai alimentam de la OMV-PETROM ci de la LUk sau ROMPETROL , dar alt cineva spune ca ceilalti materia prima tot de la omv-petrom o iau deci cererea tot exista dar pe partea cealalta, eu propun sa nu mai folosim masinile pe cat de mult pozibil bineinteles nu cei care au mare nevoie gen naveta cele de la serviciu, adica sa scadem consumul de carburant sa nu mai existe cerere de la lukoil catre petrom . Sper ca ati inteles ideea si scuze daca sa mai propus.(adica daca ma m trezit si eu dar nu mai imi amintesc daca sa propus exact asa ideea.) BAFTA ALL SI DRUMURI LBERE CARBURANT IEFTIN ! :D
|
ANUNT IMPORTANT !!!
ASTAZI 4-1-2011 , un COLEG deal nostru este invitat la emisiunea "100 minute" pe canalul ANTENA 1 ora 18:00 , in partea a 2 a emisiunii , un INVITAT supriza SI daca va fi timpul necesar se vor face cateva anunturi PUBLICE !!!! rog frumos cine vrea sa copieze acest anunt si sa le pune pe celelalte situri si forumuri din LOCALITATILE dumneavoastra |
@mircione - solutia poate e buna dar nu la noi in RRomania pentru ca sunt multi oameni comozi care prefera sa mearga cu masina personala decat sa mearga pe jos, cu RATB-ul sau cu metroul ... Raman la parerea ca la noi in tara, cea mai buna forma de protest in acest sens este sa ne strangem cat mai multi si sa blocam cat mai multe benzinarii in acelasi timp. Daca noi blocam mai multe benzinarii, multi nu or sa mai alimenteze de la acele statii iar benzinariile respective or sa aiba pierderi destul de semnificative.
P.S. Am vb si s-ar putea sa mai vin cu 2-3 masini la protest :D Deci hai sa o facem :twisted: https://www.youtube.com/watch?v=3qjNZXG-Up8 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bucurestiul este foarte linistit la astfel de proteste: tacem si le facem - nu atragem atentia prin claxoane, ambalari de motoare sau muzica data la maxim. |
Urmatoarea intalnire are loc pe data de 14 ianuarie 2011,la ora 17:00 la Fantana Miorita-Baneasa.Nu este necesar sa veniti cu masina,scuter,ATW sau altceva.IMPORTANT este sa veniti cat mai multi!Anuntati-va prietenii,rudele,colegii de munca.Imprastiati vestea pe Facebook,4tuning,celelalte site-uri de socializare,Yahoo Messenger,telefoane,SMS-uri!Orice om in plus este de ajutor!Ca de obicei nimeni nu va pati nimic,nu va fi amenat etc.Sper ca s-a vazut in presa si pe TV care este scopul acestor intalniri!!!!Va asteptam in numar cat mai mare!!!
Mai multe detalii pe urmatorul link: https://www.facebook.com/event.php?eid=132931593433733 Anuntati toata lumea si incercati sa veniti!!! " ANUNT IMPORTANT !!! Astazi 04-01-2011 , un coleg este invitat la emisiunea "100 minute" pe canalul ANTENA 1 ora 18:00.In partea a 2-a emisiunii se anunta un invitat supriza si daca va fi timp se vor face cateva anunturi publice !!!!" Incercati sa dati vestea mai departe !!! Noi cei cativa care incercam sa organizam si sa facem "ca la carte" nu avem acces la 22.000.000 de romani!Mass-uri,e-mailuri,sms-uri,telefoane!!!ORICE om in plus este bine-venit!!! |
Pana la urma e 18 sau 17 ora la care e invitat colegul la Antena 3?
|
Quote:
Ora la care e invitat colegul e 18:00!!!La 17:00 va fi pe 14.01.2011 urmatoarea intalnire!!!antena 1 nu 3! |
Tocmai ce am auzit la radio ca e posibil ca pana la sfarsitul anului 2011 sa ajunga litrul de benzina la 7 lei... Magnific!
|
Quote:
|
Quote:
|
benzina in grecia era 1.62 euro ieri
iar inante de anu nou 1.59 euro /lit |
acum PE ANTENA 3 emisiunea 100 de minute, COLEGUL nostru este INVITAT in DIRECT impreuna cu un INVITAT SURPRIZA pentru DEZBATEREA pretului CARBURANTULUI !!!
|
Quote:
|
Cine este user-ul care e la TV in direct? Santos?
|
Acum ma uit la Antena 3.
Multa vorba fara fapte.Ma refer la cei de sus. |
Quote:
|
Quote:
|
pentru ca asa este ;)
|
Quote:
FIX Nimic. Au zis si ei asa ca sa nu dea subiect de cearta.Da ma aveti dreptate si pe la spate,"V-am tras-o fraierilor" Pana nu facem noi ceva, nu se va rezolva nimic. |
Of doamne , :lol: decât să staţi la palavre aici mai bine aţi face ceva ...:rolleyes2
|
Cred ca a intlees toata lumea: 17-18-19 ianuarie evitati alimentarea cu benzina! Luati tramvaie, autobuze, metrouri sau concedii si nu mai bagati carburant.
|
Eu unul nu o sa bag pentru ca o sa am masina in service....dar sunt curios cati dintre cei de aici nu or sa bage ?
|
Quote:
|
Presupun ca majoritatea nu baga benzina zilnic...alimenteaza o data la 1-2 saptamani (in functie de cat merg) deci n-ar fii asa greu sa nu alimentezi pt 3 zile. Desi nu's prezicator parca vad ca MDB are foarte mare dreptate:|
|
Quote:
|
era ironica :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cum 90% din cei care au postat aici de la începutul topicului şi au spus că se vor prezenta la fiecare întâlnire şi că ne vor ajuta cum vor putea mai bine ...şi defapt s-au prezentat maxim 20 de persoane aşa vor face şi la " tema " asta cu benzina ...:D Toţi zic că da domne , facem dregem ...mass-uri peste mass-uri şi mesaje în topicuri dar defapt ..doar câţiva vor pune în aplicare chestia asta ...logic :) Quote:
|
Se merge pe : "lasa ba sa faca ei . de ce sa ies eu sa inghet ? oricum nu or sa schimbe nimic si daca or sa schimbe o sa profit si eu" .....asta e populatia Romaniei, multa lume, putini oameni
|
|
Quote:
|
Avem si noi in Valcea boicot`ul pe 7 ...sunt decat vreo 15-16 masini...sunt curios cati or sa vina ...asta e, mergem inainte si cu capul sus
|
da,nu o sa alimenteze 100-200-1000 de masini,cei care participa la acest protest,si cei care stiu de el.dar vor alimenta celelalte milioane de masini din Romania,asa ca nu cred ca o sa se simta cat de putin...:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |
- Copyright 2026 4Tuning