![]() |
Re: STREET LEGAL Ploiesti
Quote:
sa iti fie de bine Pac..... |
Quote:
Bravo pacule , am vazut beleaua in Malu rosu la locul ei. Stateam sa ma intrebam , cum draq azi era mai multe si acu e numa una :)) |
Quote:
s-a mai degradat intre timp, a mai "slabit" cateva kg, e pe pana, dar per total e intr-o conditie fizica de invidiat........:lol::lol: te trailes bahtalo tiganete.......:D |
Quote:
P.S.: a nins ... ne vedem diseara baieti |
a nins mult aici....peisajul e superb...platoul asteapta sa fie defrisat:twisted::twisted:
cine vrea sa vina...e binevenit eu unu nu mai rezist ne auzim la telefoane |
Facem o iesire pe undeva in seara asta? am chef sa scot plugul la zapada... :))
Tigane nu ti-e dor de Nea Nitzu? =)) |
noi am fost si aseara o tura, in seara asta daca nu mai ninge nu mai e treaba
|
Quote:
|
hai ca ma alergi cu ce ? cu ursu ?:)) pai io ce sa va fac fratilor dc stati numai in casa si iesiti din an in paste din casa,
|
ninge iar........ar merge o tura pe la hipodrom cred ca e zapada destula acolo....
se lasa cu off-road......:)) |
hai ca nu sa lasat cu off road a fost bn :) goaza dai ca vine garda:))=))
|
Quote:
|
e calumea a inceput cu nr de pe usi de la vtm:))
|
Quote:
aaa....mai vrea sa il puna si teava de pexal vopsita un roll-cage facut pe genunchi, sa poata sa se dea regulamentar la vtm......:)) |
Quote:
|
Quote:
e cunoscut in lumea interlopa sub numele de WAZa....:lol: |
Quote:
|
www.crytunning.com tuning auto ieftn prahova
|
Quote:
|
Quote:
am vazut garda ca vine, am strigat la el, o tinea numai in limitari....nu il mai oprea nimeni...:)) nu a patit nimeni nimic, ne-au cerut bolentinele sa aiba si ei activitate pe seara aia si apoi ne-au trims in alt cartier sa nu mai fim in zona lor... cica ' duceti-va acolo unde faceti voi curse'......:D pai pe zapada bre nu merge, o ardem de-a latu pe vreme asta....cursele la vara.......:lol: ne-am mutat in zona nord unde nu am mai fost deranjati.....:)) |
Quote:
|
Ba omu nu are nici o greata......eu il stiu de la logan club...unde te duci cu el te distrzi..sincer..unii zic lucruri urate de el dar una paste alta e chiar de treaba:))
|
Dupa cum se prezinta vremea,diseara probabil se va tine o noua sesiune de dfriting...:lol:
|
Chiar nu e nimeni tentat..?::lol:
|
ms baieti pt aprecieri
unde e galagie zapada si masini sunt si eu prezent eu si cu wazu si nebunia noastra e fanu era asa pe post de miros frumos in masina ce sa faci mai avem si pe acasa niste porcusori trb sa manance tevile de pt vtm din pepeleu e o intamplare reala mia povestit bsj (sper sa nu sesuere ca am povestit la alti povestea)asa a fcut unu orcum e un vis sa ajung la vtm mai trebuie bani si multa experienta in rest daca ai microbu auto nu conteaza ce ai ce faci viata e frumoasa ca acu inbatranim si gata treaba in rest asteptam sa ninga sa mai o dam dea latu |
Atunci hai pe Petrolului, ca si eu tot Logan am, si poate facem ceva la dublu :)
|
Quote:
Pepeleu vere? Cum mah Pepeleu? :lol: Nu erau vere din "pepeleu", erau din PVC. Amadeus Chinezu' e cu intamplarea... multi ani in urma... Le pusese sa dea bine in poze. ;) |
De-a latu ceva cineva in seara asta?
|
Am fost eu putin pe Petrolului. E frumos :)
|
Ma refeream la ai nostrii... Dar vad ca iar a devenit topic de discutii pentru toti...
|
Ce repede sar unii in sus frate,n-am vazut asa ceva,de ce nu ai specificat in postul tau ca te referi doar la membrii clubului,nu va inteleg deloc de ce sunteti asa "rai" cu cei din afara clubului de parca ... ?
|
In primul rand nu ne cunoastem ... Iar daca am intrebat pe club e:shock:ra pt noi ... Daca vroiam sa stiu de altii intrebam pe alt topic... Bafta...
|
1 Attachment(s)
gata https://forum.4tuning.ro/images/attach/jpg.gifcu cearta .este a lu street legal
|
E UN FORUM PUBLIC NU UITATI CA POATE ORICINE SA POSTEZE AICI ;)....
atata timp cat se pastreaza o limita a bunului simt. |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=dwEpvb75mcc |
Quote:
|
este, insa este o sectiune a membrilor de club, aici punem accent pe discutii despre club, membri, intalniri, chestii trestii ce tine de ei :D
|
Alo! Gradinitza! Vreti sa va urechez?
|
mainile la spate si treci la colt care esti obraznic:))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:44. |
- Copyright 2026 4Tuning