Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 191 ZUZ my zuz (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/185835-191-zuz-my-zuz.html)

dan.moraru 27-04-11 20:39

Re: B 191 ZUZ my zuz

Arata bine cu albastru la interior,totusi cromul de la nuca este in plus acolo.Ar merge o nuca de Prestige din piele cu cusatura albastra sa fie in ton cu interiorul.

opia 30-04-11 00:19

10 Attachment(s)
In primul rand LA MULTI ANI !!! iti urez multa sanatate, fericire, si bani, pt a termina masinuta:D...Si in al2lea rand pun niste poze de astazi de la Baneasa. :*

alex.jdm 30-04-11 00:27

La multi ani nenea...sa fi fericit si multa sanatate.
Felicitari pentru aparitia de la Baneasa ;).

AnDr3Y-SoLenZa 30-04-11 09:17

frumoasa bre 8) da albastru ala din interior ar merge cu negru :rolleyes2

Alex30 01-05-11 12:49

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4286097)
arata bine zuz.ule, pune si tu o folie ca parasolar o sa arate mult mai bine...;)

Mersi Sonny. O sa pun si parasolar...:)
Quote:

Originally Posted by alex.jdm (Post 4286107)
Arata bine interiorul in combinatia de culori...imi place si nuca de la schimbator...good job.

Ms nenea
Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4286145)
short knob se zice ....

Am inteles...
Quote:

Originally Posted by dan.moraru (Post 4286323)
Arata bine cu albastru la interior,totusi cromul de la nuca este in plus acolo.Ar merge o nuca de Prestige din piele cu cusatura albastra sa fie in ton cu interiorul.

Am vrut o nuca mai speciala nu ceva de serie...
Quote:

Originally Posted by opia (Post 4291651)
In primul rand LA MULTI ANI !!! iti urez multa sanatate, fericire, si bani, pt a termina masinuta:D...Si in al2lea rand pun niste poze de astazi de la Baneasa. :*

Multumesc Opia...si tie la fel iti doresc. Ms si ptr poze :*
Quote:

Originally Posted by alex.jdm (Post 4291663)
La multi ani nenea...sa fi fericit si multa sanatate.
Felicitari pentru aparitia de la Baneasa ;).

Mersi nenea...:)
Quote:

Originally Posted by AnDr3Y-SoLenZa (Post 4291968)
frumoasa bre 8) da albastru ala din interior ar merge cu negru :rolleyes2

Hai ms bre...o sa mai combin pe acolo :-)

O sa mai revin si eu cu niste poze in curand...

Alex30 02-05-11 12:20

7 Attachment(s)
In trecere pe la redeschiderea Baneasa Drive In Cinema

alex.jdm 02-05-11 12:38

Frumos...frumos ;)).Sa vedem cat mai multe aparitii ale ZUZ-ului.

pustiu_FUG 03-05-11 17:53

ehe, intoarce priviri pe strada:oops::oops:
P.s. cand ai de gand sa vinzi jantele, treci si pe la mine cu o intrebare:D poate sunt pe faza atunci

in resst.. toata bafta!!!!!!!:D

Alex30 05-05-11 20:13

Oprit de politie 2 zile la rand...ieri si azi. Ieri am scapat, azi nu. Rezultatul ? 4mil amenda (toba,faruri,stopuri,jante) + ramas fara talon si 6 puncte. Ma simt...

Deci...JANTELE SUNT DE VANZARE! Pret 900 lei cu totul! 0731427278

alex.jdm 05-05-11 20:42

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4305675)
Oprit de politie 2 zile la rand...ieri si azi. Ieri am scapat, azi nu. Rezultatul ? 4mil amenda (toba,faruri,stopuri,jante) + ramas fara talon si 6 puncte. Ma simt...

Deci...JANTELE SUNT DE VANZARE! Pret 900 lei cu totul! 0731427278

Ah...urat...imi pare rau de cele auzite :|.NUMAI IN ROMANIA SE POATE INTAMPLA ASA CEVA.Sa ne ***** pe ea de tara si pe legile ei ...

Zeta 05-05-11 23:19

mdea..naspa..:sad: vinzi jantele din cauza politiei sau nu iti mai plac?

Alex30 06-05-11 09:38

Quote:

Originally Posted by alex.jdm (Post 4305746)
Ah...urat...imi pare rau de cele auzite :|.NUMAI IN ROMANIA SE POATE INTAMPLA ASA CEVA.Sa ne ***** pe ea de tara si pe legile ei ...

N-ai ce sa le faci...:|

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 4306150)
mdea..naspa..:sad: vinzi jantele din cauza politiei sau nu iti mai plac?

Cum sa nu imi mai placa ? Aiurea...imi plac foarte mult chiar dau bine pe masina. Le vand din cauza politiei si o sa imi iau pe 15 sau 16 maxim si o sa le trec pe alea in carte si aia e. Stopurile le dau pe astea si iau cu semnal alb, si farurile la fel daca nu merg omologate cred ca le dau si pe alea.

chyryCRY 06-05-11 10:59

lasa ca il iei inapoi ! imi pare raw ptr tine ...

AnDr3Y-SoLenZa 06-05-11 11:45

pfff imi pare rau :( si eu ma cam gandesc sa dau jantele astea ( daca le vrei tu , imi zici :-P )

asa e , ne kkm pe ea de tara si pe legile lor , se iau de orice

P.S : eu ti'am zis ca se ia de faruri

aa si btw sa iti faci stopurile cu semnal alb smoked ... adica lac cu putin negru in el si arata belea , sunt lucioase si dau o tenta ff putin neagra ( mie imi place )

Alex30 06-05-11 11:57

Quote:

Originally Posted by AnDr3Y-SoLenZa (Post 4306999)
pfff imi pare rau :( si eu ma cam gandesc sa dau jantele astea ( daca le vrei tu , imi zici :-P )

asa e , ne kkm pe ea de tara si pe legile lor , se iau de orice

P.S : eu ti'am zis ca se ia de faruri

aa si btw sa iti faci stopurile cu semnal alb smoked ... adica lac cu putin negru in el si arata belea , sunt lucioase si dau o tenta ff putin neagra ( mie imi place )

Momentan nu mai vreau nimic la masina...vreau sa iau talonu inapoi dupaia mai vad.

Nu mie mi-ai zis ca se ia de faruri, ci la cineva care a postat la tine pe topic...eu stiam ca se ia de ele si i-am si spus da el batman batman...sa-i arat acuma amenda sa vedem ce mai zice

Stopurile o sa iau momentan dalea cu semnal alb dupaia vad ce fac

alex.jdm 06-05-11 12:03

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4307020)
Momentan nu mai vreau nimic la masina...vreau sa iau talonu inapoi dupaia mai vad.

Nu mie mi-ai zis ca se ia de faruri, ci la cineva care a postat la tine pe topic...eu stiam ca se ia de ele si i-am si spus da el batman batman...sa-i arat acuma amenda sa vedem ce mai zice

Stopurile o sa iau momentan dalea cu semnal alb dupaia vad ce fac

De parca din cauza unor stopuri/faruri ( care lumineaza bine ) se produc accidente....cei mai idioti oameni "ai legii"...
Sunt de parere ca au fost "pusi pe tine" , nu esti singurul cu masina neinregula ... mai e KYS-ul , Matheo etc ( a nu se intelege ca am ceva cu baietii in cauza )...

Traiasca OEM+ ...
P.S : Andrei, cat vrei pe jante ?

AnDr3Y-SoLenZa 06-05-11 12:13

exact , deci ma oftica cand iti da amenda ca ai cauciucuri mai late :| pai e mai bine ca ai aderenta mai mare deeeci frana mai eficienta ........ acum nu zic de baietii cu 8j , 9j care SA ZICEM ca sunt prea mari si afecteaza directia , suspensia rau ( macar de am putea sa le omologam :shock: )
xenon , vizibilitate buna ( pentru ce se ia de ele ? ) hai ca la toba mai inteleg ca zapacesti lumea de cap da la xenon macar sa faca o proba foarte simpla cu in carton sau ceva in fata masinii sa vada daca sunt reglate bine .... prefer sa vina din fata o masina cu xenoane decat o masina cu halogene reglate unu in ochii mei si unu in pamant
da ce sa faci , ROMANIA

@alex.jdm : 950 cu tot cu gume

valitataye 06-05-11 13:12

In tara asta nu o sa poti face nimic fara sa se ia polita sau alte organe de tine...o tara de bulangii si fraieri care te ard din orice directie:rolleyes2

b08ygs 06-05-11 13:20

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4307020)

Nu te panica ca nu are rost, si Catalin cu FOF a patit la fel si nu sa panicat, si-a pus toate piesele OEM pe masina sa dus sia recuperat talon si gata, nu ai prieteni care sa-ti imprumute 2 faruri stock cu 2 stopuri stock si niste jante de tabla cu anvelope de iarna sau orice cacat de anvelopa? Si cu toba, daca erai baiat destept o pastrai pe aia stock cu 50 de lei tio taia unu sudor o punea si aveai masina stock;) ei iti cer sa remediezi cu ce te-a prins, sfatul meu dute cu ea cat mai originala ca si acolo au motiv sa se ia de tine;)

Bafta sa pus piese inapoi pe ea si nu vinde nimica ca o sa iti para rau;) fa acum modificarile de sus si dupaia ai grija pe unde mergi si cum mergi;) si vb unui baiat de aici de pe forum, daca sti sa vb cu ei te lasa in pace, si vorba aia vorba dulce mult aduce;)

B-61-KYS 06-05-11 14:11

Sunt de parere ca au fost "pusi pe tine" , nu esti singurul cu masina neinregula ... mai e KYS-ul , Matheo etc ( a nu se intelege ca am ceva cu baietii in cauza )...

Dev-ule...masina mea e stock !!!

:))

ZUZ - lasa bre , se pot intampla chestii mai nasoale. Asta sa fie singura ta problema din toata viata !!!

vel0ce 06-05-11 14:31

Se intampla si la case mai mari asa ca nu da jantele sau daca le dai nu le da de pomana...
cine le cumpara trebuie doar sa le puna pe masina...dale si tu in 2 rate:) daca ai nevoie de bani urgent.

Zeta 07-05-11 01:45

Zuz...stai calm... b08ygs are dreptate. imprumuta de la prieteni tot ce ai nevoie.. si iti iei talonu inapoi Asta este unul dintre riscuri cand ne apucam de asa ceva:sad:

+ vorba lui KYS sunt altii care au probleme mult mai grave...

pustiu_FUG 07-05-11 07:49

Offff ce aiurea:( si da, la rar trebui neaparat stock:( eu nici acum nu am inmatriculat-o tot din cauza unor jegosi, au vazut toba m-au pus sa ambalez si dardaiau geamurile:))), a doua oara de la faruri si stopuri...:(, mai au de culoare si deja ajung la tabla :))

Cu toba te duci cu silencerul si se rezolva no problem si restul cum s-a mai zis fa rost de normal, aa mai este si capota:( care m-ai mult ca sigur o sa comenteze:( stiu de la ozn-ul ala mic :(

Daca fac rost de bani acum te anunt, ca si eu sunt bagat in dastea pana peste cap :(

Cat despre vorba buna, stati linistiti, daca el are ceva de la inceput, zi proasta, sau pur si simplu invidie, poti sa il si :* ca degeaba...

Bafta!!!!!!!!!!!!!

ALpinE1991 18-05-11 13:04

Salut am vazut masina sambata la Tuning Show :). Arata super, felicitari! I-am facut o poza langa Leon-ul XEL parca. Corecteaza-ma daca gresesc. Revin cu o poza maine :) oricum nice job!

Sonny™ 18-05-11 14:03

Quote:

Originally Posted by ALpinE1991 (Post 4333650)
Salut am vazut masina sambata la Tuning Show :). Arata super, felicitari! I-am facut o poza langa Leon-ul XEL parca. Corecteaza-ma daca gresesc. Revin cu o poza maine :) oricum nice job!

gresesti nu era zuz.ul nu a participat...

Andreea13 18-05-11 15:19

era un copiator al masinii b-61-kys

ALpinE1991 18-05-11 17:34

ok scuze de greseala atunci. dar va asigur ca era tot alb, bad boy identic, lupe identice, si avea tot zuz la numar. :| o sa ma uit mai atent ca deocamdata nu am poza in locul in care sunt acum. oricum arata bine zuzulina ;;)

Alex30 18-05-11 19:24

Cum a spus si Sonny, eu nu am fost prezent. Consider ca masina in momentul de fata nu este pentru EXPO. Cand poti sa pui poze sa vedem si noi Loganul...mai ales ca spui ca are ZUZ la nr.

ALpinE1991 18-05-11 19:27

Il pun maine. Eu asa tin minte ca avea ZUZ. Acu sa nu ma trimiteti la ghilotina daca nu e asa :))

opia 18-05-11 19:30

1 Attachment(s)
Nu avea nici un ZUZ la numar...De la BUD la ZUZ este distanta mare:))...Si nu avea nici lupe.

ALpinE1991 18-05-11 19:32

Right! My bad. Am zis "sper sa nu ma trimiteti la ghilotina" :)) asa am tinut minte. Mi-a ramas in cap zuz ca am vazut loganul asta inainte de expo si na. :)) scuuuuuuuuuze acuuu [-(

sRn- 18-05-11 20:47

Ti-am zis cu 3 zile inainte ca o sa faci o greseala si nu mai crezut =))

ALpinE1991 18-05-11 20:53

Daa sigur :))

Alex30 18-05-11 21:11

Ms Opia pentru poza...s-a clarificat acum :D. Alpine, nu te trimite nimeni la ghilotina. Sunt multe diferente intre ala si ZUZ

ALpinE1991 18-05-11 21:14

Stiu dar era tot alb si cu bad boy. Era la deruta :))

SV25MBN 18-05-11 23:26

Imi pare rau sa aud ce ai patit.
Spune-mi te rog, legat de faruri ce au avut de comentat?

Alex30 19-05-11 16:00

"Lumini de alta culoare decat cele omologate" asta scrie in dovada. Asta e...cum au spus mai multi, merg inainte

AnDr3Y-SoLenZa 19-05-11 18:48

aha si sa inteleg ca daca aveai bece galbene in faruri nu ziceau nimic ? sau poate se refereau la culoarea oglinzii :lol:

SV25MBN 19-05-11 19:08

Ce retardati :|. Ce-o sa fac de-acuma, n-o sa mai ies cu masina pe strada? Cu lupe cu xenon lumineaza soseaua mai bine si deranjeaza si pe ceilalti mai putin. Dar in Romania...

alex.p7m 28-05-11 23:00

nenea , nenea - masina asta statea azi singurica la mega image la ior ... nu o mai lasa singura ca te`o fur :))) sau iti iau jantele si tot iti iau ceva :))) :D ( glumeam ) :D

All times are GMT +2. The time now is 08:23.

- Copyright 2026 4Tuning