Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

LKS 16-05-07 23:32

Re: Intalnirea membrilor 4tuning Constanta

vrei sedinta foto .cauta ceva mai luminat ..nu vagauna aia

leonard 16-05-07 23:57

nu se va tine acolo sedintza foto....vbim pe mess

ERY 17-05-07 09:30

Sa imi da-ti si mie un pm cu locatia si ora pt intalnire.

Doctorul 17-05-07 15:59

sa zicem ca s-a hotarat unde...detalii pe privat

peter 18-05-07 19:25

ne vedem acolo :)

Psycho 19-05-07 18:27

eu am aflat prea tarziu :((

GABBY_ 19-05-07 20:49

n-=ai avut man nimic de pierdut :)

SMocKey21 19-05-07 22:29

poze nimic sa vada si ochiul meu? :D

peter 19-05-07 22:51

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 909515)
eu am aflat prea tarziu :((

te-am vazut in port :)

am iesit doar la o barfa...in rest mai nik..

Psycho 20-05-07 14:29

am trecut prin port ... sa vad ce e si dupa aia am alergat putin p tomis :D ...

Doctorul 20-05-07 16:45

a fost o intanlire...simpla...ma asteptam la mai multii membri din ct...chiar asa putini realti suntem? altii stau doar in fatza tastaturi sau in grupurile lor?? chiar asa?

LKS 20-05-07 17:00

Quote:

Originally Posted by Doctorul (Post 910627)
a fost o intanlire...simpla...ma asteptam la mai multii membri din ct...chiar asa putini realti suntem? altii stau doar in fatza tastaturi sau in grupurile lor?? chiar asa?

ar trebui sa te bucuri .. data viitoare vor fi si mai putini ... pur si simplu ..."n`ai cu cine"

Doctorul 20-05-07 17:59

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 910649)
ar trebui sa te bucuri .. data viitoare vor fi si mai putini ... pur si simplu ..."n`ai cu cine"

tre sa le dam peste nas:lol: sa se simta .... ca doar a fost intanlirea membrilor 4t constanta

CT-07-APV 21-05-07 01:18

Pentru multi intalnirea este defapt locul unde cred ei ca vine nush cine sa se rupa... Ei nu inteleg ca nu aia inseamna o intalnire. Ca in trecut se mai facea si altceva ok? Dar acum se mai schimba lumea.

dan_m3 21-05-07 01:37

scuze, la weekendul urmator, o intilnire, o bere, ceva ???

:rolleyes2

peter 21-05-07 10:37

Quote:

Originally Posted by dan_m3 (Post 911509)
scuze, la weekendul urmator, o intilnire, o bere, ceva ???

poate...sa vedem cum e vremea :)

dan_m3 21-05-07 11:16

1 Attachment(s)
un mesaj ceva, dc se poate va rog,...

Attachment 273086

GABBY_ 21-05-07 12:34

dar ce inseamna acum "o intalnire" ? covoare de coji de seminte pe jos ? sticle cat mai mari de suc goale aruncate peste tot ?aici se aprinde discutia daca se tot insista pe chestia asta,e bine sa trecem peste si sa ne vedem de treaba

CT-07-APV 21-05-07 14:35

Gabby daca nu vrei nu trebe sa vi. Putem sa ne intalnim si fara tine. Intalnire poti face sa vorbesti ce a mai facut unu ce a mai facut altu. Ce noutati s-au mai auzit in domeniu sau pur si simplu cine cu cine e sau eu stiu ce alte aberatii. Ce trebe sa faci chestii ilegale ca sa fie intalnire? De unde conceptia asta?

LKS 21-05-07 15:47

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 912101)
Gabby daca nu vrei nu trebe sa vi. Putem sa ne intalnim si fara tine. Intalnire poti face sa vorbesti ce a mai facut unu ce a mai facut altu. Ce noutati s-au mai auzit in domeniu sau pur si simplu cine cu cine e sau eu stiu ce alte aberatii. Ce trebe sa faci chestii ilegale ca sa fie intalnire? De unde conceptia asta?

nu ii sari asa in cap ca nu e vb de asta ..
la fel putem sa facem intalniri si cu copii de clasa a 8`a ...care au aceleasi glume in ei cum au astia care vin la "intalniri"
de ex ..stateam in parcare ..si brusc ii ia nu stiu cine capacele lu tipu cu loganul rosu ...vai ce gluma tare ..hai sa radem !
sau alti 2 care zbiara de zor din caroseria unui papuc ...

cu astea fiind zise ..cine sa mai vina la asa "intalniri" ...mai auzeam si pretentii ca "de ce nu vin si astia mari cu noi la intalniri ?" ..pai ..pt ce ?!

CT-07-APV 21-05-07 19:10

Faza cu Liviu nu a fost singura data pentru ca si el i lea luat lu altu mai demult si de atunci ne furam capacele unu altuia. Ma rog tu nu sti ca nu ai fost prezent atunci poate. Cred ca de acu incolo va intalniti voi. Eu nu mai vin...

Doctorul 21-05-07 19:22

parerile sunt impartite acum:(( eu ziceam ca daca e o intanlire a membrilor...VIN CEI CARE SUNT PE FORUM ... si NE STRANGEM TOTII la un loc si vorbim ...eventual despre masini...nu pe grupuri...si fara sa tipati :)) asa poate o sa vina si ceilalti...

leonard 21-05-07 21:39

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 912101)

sincer acum apv-ule....nu teai saturat ca in fiecare zi sa faci acelashi lucru ..adica sa te intalneshti ..cu unu cu altu..in port sau la sala..shi sa stai de vb....?...de ce sa ami afcem intalniri atunci?....ca sa ne strangem 15 mashini shi sa stam la fel de vorba pe bisericutze??? atunci puteam sa ne intalnim shi in parc undeva...la 2 3 ziua .....shi mai rau e ca vin shi totzi tzaranii....care intr-un fel sau altul ne mai fac shi de ras.....injura in gura mare..nau nici un stress..shi ami sunt shi paraleli cu lumea auto....nu dau nume ca nici macar nu shtiu cum ii cheama.

Doctorul 22-05-07 01:34

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 912865)
sincer acum apv-ule....nu teai saturat ca in fiecare zi sa faci acelashi lucru ..adica sa te intalneshti ..cu unu cu altu..in port sau la sala..shi sa stai de vb....?...de ce sa ami afcem intalniri atunci?....ca sa ne strangem 15 mashini shi sa stam la fel de vorba pe bisericutze??? atunci puteam sa ne intalnim shi in parc undeva...la 2 3 ziua .....shi mai rau e ca vin shi totzi tzaranii....care intr-un fel sau altul ne mai fac shi de ras.....injura in gura mare..nau nici un stress..shi ami sunt shi paraleli cu lumea auto....nu dau nume ca nici macar nu shtiu cum ii cheama.

vada ca nu intelegi care e diferenta dintre o ilegala si o intanlire....daca vrei ilegale organizeza tu....daca faci cine se da??

CT-07-APV 22-05-07 09:21

Ok leo hai facem cum vrei tu. Sa vedem te dai? Aaaa am uitat nu ai permis atunci de ce oare vorbesti de chestii ilegale daca nu te dai. Sau vi cu baieti care se dau? Ok de ce nu s-au dat ultima oara? De ce nu au spus ei bai hai sa mergem sa ne dam? De ce se asteapta de la altii sa faca chestii dastea? Cine vrea sa faca ceva sa anunte si sigur nu o sa zica lumea ca nu facem, dar sa ii vad pe aia care sa vina sa zica hai sa facem aia, ca pana acum toti vin dar nu zic nimic. Nu sunteti multumiti de intalnire? De ce nu faci tu ceva care sa iti convina? Momentan cred ca in Constanta este destul de activa comunitatea dar este pe partea pe care multi nu o cunosc si e mai bine sa ramana asa.

peter 22-05-07 11:10

eu cred ca sunt foarte bune intalniriile astea pe la sala/port sau mai stiu eu unde...mai vb si noi...dar deja devine cam plictisitor..sau macar sa nu mai 5 drumuri aiurea...

ori ar trebui sa vina mai multa lume din cta...care fac parte din 4t cta...eu nu pot sa cred ca APV LYV GAD CDA si alt cateva dacii sunt tot forumu de pe cta..

SMocKey21 22-05-07 12:00

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 913469)
Ok leo hai facem cum vrei tu. Sa vedem te dai? Aaaa am uitat nu ai permis atunci de ce oare vorbesti de chestii ilegale daca nu te dai. Sau vi cu baieti care se dau? Ok de ce nu s-au dat ultima oara? De ce nu au spus ei bai hai sa mergem sa ne dam? De ce se asteapta de la altii sa faca chestii dastea? Cine vrea sa faca ceva sa anunte si sigur nu o sa zica lumea ca nu facem, dar sa ii vad pe aia care sa vina sa zica hai sa facem aia, ca pana acum toti vin dar nu zic nimic. Nu sunteti multumiti de intalnire? De ce nu faci tu ceva care sa iti convina? Momentan cred ca in Constanta este destul de activa comunitatea dar este pe partea pe care multi nu o cunosc si e mai bine sa ramana asa.

drace saptamana asta vin si eu in constanta,daca e ceva dai un semn si pe la mne ca nu v-am vazut demult simpaticilor :))) :D

CT-07-APV 22-05-07 17:07

Peter sunt perfect deacord mergem si in alta parte dar iti aduci aminte odata cand le-am zis sa mergem in eforie la plimbare? Niciunu nu a vrut.. Ok am zis sa mergem in Bulgaria care a vrut? Niciunu, ok am inteles ca era departe, dar nu vezi ca nu am bani de benzina sau pur si simplu nu vor??? O singura data am mers calumea atunci in Navodari si in rest nimic. Crezi ca nu vreau sa mergem mai mult nu doar aceleasi drumuri ca defiecare data?
Alex te asteptam. Vb p mess

leonard 22-05-07 19:20

stai linishtit apv-ule ca io cand o sa am carnet...o sa ma dau...acum recunosc..nam ce sa fac ....dar e o mare diferentza intre cei care au posibilitatea sa se dea dar nu o fac shi cei care nu au cum.....in fine nu intru in amanunte ca vad ca nu intelegeti nici tu nici doctoru care numai pe forumuri e asha tupeist..dar daca stai fata in fata de vb cu el....nu vorbeshte nici sa-l tai......aaaa shi da...pot sa zic ca am 1 2 baieti care se dau ...si se dadeau si in seara aia daca aveau cu cine....dar deh.....shi in al doilea rand eu n-am spus ca nu vreau sa facem intalniri 4tuning...shi doar ATAT ....fara chestii ilegale etc...dar macar sa facem intalniri ina devaratul sens al cuvantului....(vezi alte orase) ..unde vin aproape totzi membrii forumului.....mai schimbi o imresie ceva...shi cu cei cu care nu te intalneshti in fiecare sambata in port;).....in fine...mai bine continuam pe mess daca mai e ceva de discutat ca sa nu mai umplem forumul cu toate prostiile astea!

Doctorul 22-05-07 22:10

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 914285)
stai linishtit apv-ule ca io cand o sa am carnet...o sa ma dau...acum recunosc..nam ce sa fac ....dar e o mare diferentza intre cei care au posibilitatea sa se dea dar nu o fac shi cei care nu au cum.....in fine nu intru in amanunte ca vad ca nu intelegeti nici tu nici doctoru care numai pe forumuri e asha tupeist..dar daca stai fata in fata de vb cu el....nu vorbeshte nici sa-l tai......aaaa shi da...pot sa zic ca am 1 2 baieti care se dau ...si se dadeau si in seara aia daca aveau cu cine....dar deh.....shi in al doilea rand eu n-am spus ca nu vreau sa facem intalniri 4tuning...shi doar ATAT ....fara chestii ilegale etc...dar macar sa facem intalniri ina devaratul sens al cuvantului....(vezi alte orase) ..unde vin aproape totzi membrii forumului.....mai schimbi o imresie ceva...shi cu cei cu care nu te intalneshti in fiecare sambata in port;).....in fine...mai bine continuam pe mess daca mai e ceva de discutat ca sa nu mai umplem forumul cu toate prostiile astea!

daca vrei sa vb te astept sa vorbim fata in fata....dar nu prea am ce vorbi cu tine...cand aud ca dacia aia e turbo sau cum batew turbina...care de fapt nu e turbina...daca nu sti nu mai vorbi...daca nu am ce zice TAC....dar macar ma prezint la intanlire...u ce zici? haiteti sa mergem undeva si cam atat...sau e beton si arata bine...cam atat...cne m-a intrebat ceva si nu i-am raspuns???

peter 22-05-07 22:23

parerea mea..e sa vina mai multa lume...anonymous de ce nu vine ? x-team mai vin cativa(LYV,APV,ZLA,YZf..etc..)

BuGyy 22-05-07 22:26

pai sti de ce nu vin pt ca vin multi care nu au ce cauta la astfel de adunari aud de la unu si de la altu si hai sa venim si noi sau sa aducem cat mai mult lume .. e o prostie chestia asta ... !

Doctorul 22-05-07 22:31

de aia am spus numai membri forumului....fara suparare acum

GABBY_ 22-05-07 22:35

Eu tot voi venii la intalniri ptr ca oricum si fara cei "cunoscuti " si cu ei la felsunt intalnirile.adunarea mare cu drumul din toamna a fost si va ramane cea mai tare din generatia "juniorilor,daca suntem sinceri ei au fost organizatorii atunci.am intalnit oameni cu seria 7 sau cls care nu se umflau atat si nu purtau atata mandrie in ei .Fiecare cu treaba lui dar fiecare se stie in mintea lui de cat poate si poate de aici pleaga orgoliul.Astept urmatoarea intalnire de ...."bisericute" :)

sonykel 22-05-07 22:44

parerea mea e ca a fost caterinca shi intalnirea asta shi da sa stat oarecum shi pe bisericutze ca de asta e... dar la sfarshit la aqua a fost mai mihsto. Eu vinerea trecuta am tot zis sa merem sa ne plimbam prin orash dar toti sau facut ca nu ma aud shi eu de felu meu nu prea ma bag cu japca.Shi da shtiu ca nu ma dau shi ca nu fac nimic shi ca doar ma plimb dar momentan nu mi permite buzunaru sa mai rup mashina... shi daca cineva are ceva sami zica sami zica in fata nu pe la spate... Oricum mie mi-sa parut de multe ori ca nus bine venit mai ales la intalniri ad-hoc adica vedeam in X loc Ymashini shi ma duceam shi eu shi vedeam cas tratat cu spatele asha ca eu ma dau la fund momentant...

sonykel 22-05-07 22:54

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 912205)
nu ii sari asa in cap ca nu e vb de asta ..
la fel putem sa facem intalniri si cu copii de clasa a 8`a ...care au aceleasi glume in ei cum au astia care vin la "intalniri"
de ex ..stateam in parcare ..si brusc ii ia nu stiu cine capacele lu tipu cu loganul rosu ...vai ce gluma tare ..hai sa radem !
sau alti 2 care zbiara de zor din caroseria unui papuc ...

cu astea fiind zise ..cine sa mai vina la asa "intalniri" ...mai auzeam si pretentii ca "de ce nu vin si astia mari cu noi la intalniri ?" ..pai ..pt ce ?!

auzi ma da ashtia mari nu fac dastea cand se intalnesc ei prin locurile ``secrete``? ultima oara cand iam zarit urcau 5salbuti ca ai mine intro skoda shi topaiau in ea... deci e vorba de fun. Man daca tu nu teai amuzat la faza cu LIV pui mei sunt mici glumite shi aia care erau in papuc nush cine e adus dar oricum mult nu neau deranjat... dar dece nu zicem de aia de la tabacarie aia vreo6-8rockeri ce dracu erau aia cu cine veniserea. Deci toti o dam pe o parte o dam pe alta. Shi lume a venit dar au fost vreo 10 mashini jos nu sus unde eram noi. Deci iar revenim la conceptu de bisericutze...

Deci voi vreti nu mai partea care tine de ilegal sa vedeti mashini rupte cutii rupte etc... daca apvu ar fi zis ba ia mai faceti shi voi ma un drift un burn sau hellman sau zzzu da nash fi comentat nimic... eu unu nu cer cea ce nu pot oferi...

LKS 22-05-07 23:05

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 914755)
auzi ma da ashtia mari nu fac dastea cand se intalnesc ei prin locurile ``secrete``? ultima oara cand iam zarit urcau 5salbuti ca ai mine intro skoda shi topaiau in ea... deci e vorba de fun. Man daca tu nu teai amuzat la faza cu LIV pui mei sunt mici glumite shi aia care erau in papuc nush cine e adus dar oricum mult nu neau deranjat... dar dece nu zicem de aia de la tabacarie aia vreo6-8rockeri ce dracu erau aia cu cine veniserea. Deci toti o dam pe o parte o dam pe alta. Shi lume a venit dar au fost vreo 10 mashini jos nu sus unde eram noi. Deci iar revenim la conceptu de bisericutze...

Deci voi vreti nu mai partea care tine de ilegal sa vedeti mashini rupte cutii rupte etc... daca apvu ar fi zis ba ia mai faceti shi voi ma un drift un burn sau hellman sau zzzu da nash fi comentat nimic... eu unu nu cer cea ce nu pot oferi...

nu am zis ca numai ilegale ..doar ca vroiam sa se mai schimbe putin atitudinea unora
care vrea sa isi rupa masina la burn`uri ..si frane de mana (ca alea nu`s drifturi) ..n`are decat ..ca doar n`o face pe banii mei...n`o face pentru mine....si nu plang eu daca pleaca de acolo cu autobuzul

sonykel 22-05-07 23:11

Deci acum eu pun gaz pe foc shi poate ma contrazic... Eu vinerea asta o sa fiu in acelashi loc(ca ultima oara) cam pe la 10 cu acelashi scop... Sa ma relaxez sa mai rad sa mai glumesc sa ma plimb cu mashina mai stam la un suc la o tigara etc... Cine vine bine cine nu nu... Pot sa ma plimb shi singur dar era mai bine sa fim in gashka sa ne jucam cu mashinile prin trafic...

YZF-PWR 23-05-07 01:34

mi se pare o prostie chestia pt care va agitati , am citit ultimele 2 pagini cu posturi si sunt cam aiurea , inclusiv fazele ca de ce nu vin aia vechi etc cu voi , nu e chiar asa ca nu vin pt k nu s`ar simti bine sau ca s`ar face de *** cu voi , doar k nici voi nu ati stat pe langa ei ca sa va cunoasca si sa va integrati asa cum si eu la randu meu am facut la inceput. credeti ca eu sau altii am ajuns unde suntem prin metode speciale ? nop acelasi *** la toti , nu ne este rusine cu nimeni , fiecare are glumele lui chiar dak nu sunt bine venite de altii , cea mai buna faza aici ar fi : NU-TI PLACE GLUMA?! intorci capu atunci dak nu esti interesat.
Nu vreau sa vbesc in numele altor cluburi dar cel putin din x team va garantez k nu e unu care sa stea numai de impresii sa zica k se face de *** cu unu care are o gluma mai mult sau mai putin proasta.
Plus chestii de genu ca unii stau tot timpu si se uita , lasa`i domne` sa se uite , poate au ce sa admire nu ? ca vad pe unu pe altu aici nu dau nume , ca zice k vin toti si stau la seminte si multe altele .... lasa k nici persoanele respective care`i critica pe altii nu fac altceva decat sa bea suc in loc sa sparga seminte , k vad k multi aici zic k se dau dar eu unu nu i`am vz vreodata :)
Sunt intalniri care fiecare le face , sincer as avea o ideie pt voi mai ales JUNIORII si membrii 4tuning , sa se propuna 2 oameni unu din juniori unu din membru 4 tuning care NU este junior sa fie alesi ca 2 persoane care atunci cand este necesar sa colaboreze pt o astfel de intalnire .... dar aici mai intervin si personajele negative care daca vad k intalnirea nu a iesit dupa pretentiile lor ii vor ataca pe cei 2 alesi ...
si sincer , m`ar durea exact unde nu rasare soarele , dak sunt 2 personaje de genu eu zic sa incercati si metoda asta , 2 care sa intre f des p forum si care sa vrea sa aiba responsabilitatea pe constanta sa gandesca cand si cum sa fie intalnirea , chiar dak pur si simplu oamenii vin pt o vorba , k nu e crima sa stai sa vbesti cu un amic , nu esti obligat sa te intalnesti si sa fi rival tot timpu cu unu paralel langa tine , mai stai si de vba cu rivalu.
Concluzia , intalniti`va fratilor si nu ascultati criticile altora ... ca exemplu stiti multi faza cu SET`u cand a criticat pana cand a trebuit sa`i bage altii in cap k dak nu`i place " faci pasi si capu jos"
Numa bine baieti k am obosit la cat am scris

TheBig_X 23-05-07 01:57

Pe mine unu greu o sa ma mai prindetzi pe la intalnirile voastre. 1 pentru ca suntetzi multzi dintre voi inconstientzi la volan dovada ce sa intamplat la intrunirea de la aqua de acum ceva timp 2. si pentru ce debitatzi cu semintze si cu raca unu fatza de celalalt si toate cacaturile si certurile dintre voi ca suntetzi mai breji uni ca ceilaltzi

All times are GMT +2. The time now is 21:30.

- Copyright 2026 4Tuning