![]() |
Re: Propuneri/Challenges
creca diseara ma apuc si eu de ceva de genu....
|
Poate ma bag si eu :)
Pentru ca mia cerut un prieten sa'i schimb interiorul masini :D |
sunt multumit de rezultat si azi ma apuc de un desen cu interiorul masinii adica cockpitu ca ce e in spate se vede din desen (primu)
|
am facut schita...mai am hasura...are ceva daca am facut fata spate?
|
1 Attachment(s)
deci si interiorul...nu cred ca o sa mai fac interioare ca vad ca is planta...oricum e primu interior facut de mine...
fiti blanzi cand votati :)) =)) |
1 Attachment(s)
o caricatura cu transporteru facuta la scoala fara poza...da seamana
oBS: ignorati faru ala de deasupra...e facut din plictiseala :D poza se poate pune si ea la poll :D sper sa nu fie prea multe (3) :D |
nu stiu ce ar cauta poza asta in poll din moment ce provocarea zice despre INTERIORUL masinii ;)
|
nu coonteeeazaaa :)) =))
|
eu am facut desenul ...masina fata , spate ...si la spate are portbagajul deschis cu boxe in interior...:Dmerge?
|
Eu zic ca merge... doar e interior ;)
Eu am sa incerc ceva. Am trei proiecte in cap, sper sa fac macar unul :lol: |
eu sper sa am cv timp macar de o schita.... am un 3d de terminat pana pe 1 apr... vreo 4 desene cu o masina... tot pana atunci... si loganu coupe care sta pe loc de muuult ...
ca tot zic de timp.....termen??? inca cat? weekendu viitor? adica inca o sapt jumate? digerabil? (am vrut sa zic mestecabil :)) ) |
e ok :D
|
1 Attachment(s)
dezchilotarea:))....alfaaa:D....la repezeala!
|
e super faina ca idee
numa ca ai fi putut pune mai muuulte detalii oricum o ok... aa si usa de la portbagaj nu e un pic cam mica?:D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce rapid sunt:D..se putea si mai bine:-)
|
SUPER TARE FRATE
|
Mie imi place stilul desenului. Bravo :)
Culoriile sunt superbe |
are ceva daca fac un interior sport ....nu de duba :rolleyes2 :?:
|
nu...tema e masina audio video....eu am facut duba ca "incap mai multe" :))
|
tot respectu pentru munca voastra sunt chiar marfa rau de tot :peace:
va urez in continuare creioane multe si rabdare fara limite :writers_b :drunk:SUCCES:drunk: |
puteti lasa termenul pana pe saptamana viitoare, sa am timp sa termin schita macar ..... pentru ca voi fi plecat din tara cateva zile
|
pai teoretic duminica seara se va face pollu...poate pana atunici(5 zile) reusesti sa faci o schita :D
|
1 Attachment(s)
intru si eu cu o masina, care am facuto pt cineva, o decapotabila,facuta din spate, la care se vede ceva si interior. daca e buna, puteti sa o bagati in poll, daca nu, nu ma supar. eu o pun ca o aveam facuta. :)
|
pai ce sa zic???.....e faina masina dar din interior se vede doar volanu...in oricecaz mba decide si mnc risty
|
ok. am zis ca nu ma supar daca nu intra. eu am pus-o doar ca o aveam facuta ;) e recent facuta si am zis ca poate merge :) bafta tuturor
|
1 Attachment(s)
hei, vin si eu.. pentru prima oara la challenges.. :D cu un desen mai vechi. daca n-am timp de altu, ramane asta. desenu e din 2007 :-)
|
1 Attachment(s)
uite aici o poza la rezolutie mai mare :-)
|
deci spuneti facem duminica seara pollu?...ca se aproprie termenu limita....
|
ok ..... cred ca astazi postez si eu desenul, dar .... atunci cand a fost data tema eu am inceput sa desenez un interior sport .... insa l.am modificat putin, oricum sper sa va placa ....
|
1 Attachment(s)
trust me... it's better like this :lol:
facuta la sch.. 99%... |
wow :D ce tare e :) app MBA: desenul meu intra in challenge?
|
1 Attachment(s)
am terminat si eu desenul ..... sper sa va placa >>>>
|
Cineva se baga la un proiect mai "nebun"?
Tema: April Fool Termen: Intai Aprilie Conditii: Sa fie masina ceva deosebit, indraznet, sa iasa din comun proiectul dar sa fie ceva concret si realizabil (nu masini care au magnete si zboara peste suprafata pamantului gratie interactiei intre magnete si campul magnetic al Terrei... Sau fibra de carbon care sa transforme lumina in electricitate...) Folositi tehnologii care exista deja. Puteti specula putin dar sa ramana ceva cat de cat realizabil. |
super tare andrei
si nuj ce sa zic despre tema lu evo...e super ca idee dar cam greu de facutt......dar bineinteles am sa fac si eu ceva (se putea sa nu lipsesc :)) ) |
fratilor eu zic ca e timpu sa facem pollu!!
|
3 Attachment(s)
as vrea daca se poate,si sper,sa va provox pe toti la un challenge......va rog eu mult sa fie cat mai multi......masina este:bmw 525i.....vreau doar fata ,spatele ,daca vreti sa il faceti bravo voua,nu am nimic impotriva......dar macar fata.....sa fie tunarita........pool-ul il voi face eu,de inchis rezolv eu,caci am vazut multe discutii pe seama asta......astept lucrarile voastre....a mea v-a fi prezentata ultima:???:
|
ooo Mister doar nu vrei sa-ti arati lucrarea-fantoma??? :D m-as baga eu ca vreau neaparat sa vad MINUNEA :lol: ... zi un termen si iti spun daca e ok :)
|
EU FAC POLLU BAAA....CA A MAI TRECUT O SAPTAMANA!!!!!!!
|
darius... arata-ne masina sa vedem daca merita sa desenam :P
costinbv: fa pollu :P (nu stiu care dar fa-l) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning