![]() |
Re: E36 - coupe tex
eu cred ca tu ai luat masina pentru numar doar, voiai sa arati ca esti oltean :)))
|
Quote:
|
sa te poarte sanatos....:-P
|
Hai sa te poarte sanatos !
Si ca sa fiu putin ironic , bine ai venit in lumea celor cu 4 pistoane :lol::lol::lol: ! |
Sa o stapanesti sanatos liviule !
|
sa o stapanesti sanatos :-)
|
L-am rugat pe zeky sa dea stikerul jos,poate o faci tu ca el e comod vad.
Sa o stapanesti sanatos |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ala cu sala de fitness evident
|
Quote:
ala cu STANCEWORKS imi place si'l opresc...EVIDENT!:ciggy: |
Quote:
belea de om ce esti...:) |
Quote:
iar ti-au venit dracii pe tapsiu? |
nu mi-au venit ca saracu' nu ma suparat deloc in 3 ani....
dar nu mai pot sa il tin....:sad: nu am nici o solutie.....chiar imi pare rau de masinuta asta..... |
sa o stapanesti sanatos Liviu !! e foarte frumoasa :D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
da'...vedeti voi!!:clap::clap: maine o trag in poza!! intra Liviu Talent in actiune!!:lol::lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Paparatziiiii ;)
frumoasa matza.... |
Te-am vazut azi :lol: Veneai dinspre udristei frumoasa masinutza sa o stapanesti sanatos :D !
|
parca merge un angel ceva nu crezi?:lol:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Liviu am vazut ca locuiesti la casa nu la ap, frate da-i o spalare cu mana ta ca nu te costa nimic daca iti stragi banu pe altceva si nu-ti tine buzunaru sa o duci la spalatorie (asta nu o lua ca pe o jignire cu banii)
Sincer mie imi e mila cand vad o masina frumoasa murdara! In rest mult succes cu masina sa o faci mai frumoasa! |
Quote:
|
si capace la jante trebuie sa iei:lol:
ps. cum te simti fara folii? felicitari pentru achizitie.arata foarte bine masina! |
tare noua masina, app ieri am vazut vestita pisica TEX(rosie) pe la Jilava :D foartee taree, nu stiu cum poate merge cu ea pe strada, era lipita de asfalt..vum vum , bafta cu noua achizitie:D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
militia s'o uita pe aici? ca daca se uita vreau sa le transmit ca sunt un cetatean de onoare la mine in curte,model pentru tineret,cuminte,nu fac rele pe sosele,merg incet,am asigurare,itp,robigneta d'aia,am frane,directie,nu mai fac nici zgomot si nu-i deranjez cu nimic!
am vb serios acum,m-am saturat de hartuirea asta! daca trec opspe mii de masini si eu,si eu p'acolo printre ele...pac ''trage pe dreapta''! au aflat deja ca am schimbat faitonu' si s-au apucat de treaba! de ce numa' pe mine,ca eu din zona in care stau sunt principala tinta! ca vorbesc frumos cu ei...''saru mana sefule,'traiti..''...nu's ei periculosi!?? |
asa sunt astia locali..... mai retardati :D
Am avut si eu povesti de genu cu ei cand mergem mult cu motocicleta :shock: |
Citesc posturile tale si rad singur pe aici :)) Frumoasa rau matza si cealalta era frumoasa rau,dar asta e mai frumoasa,am vazut-o acum vreo luna prin Urziceni langa o vulcanizare pe aia lolo:)
|
nu avea viteza mergea ursor :)), a intrat la un OMv si credeam ca atinge dar apoi am vzt ca e mai ridicata deecat o avea texu. oricum marfa masiana:), floie blana pe fata nu se vedea nimic :)))))) :oops:
|
Quote:
Quote:
|
astia azi maine te opresc si daca esti in dreapta :)) "amenda n-ai purtat centura". Poate nu stiau ca ti-ai schimbat masina, or fi zis "iote-l si pe olteanu' asta cu ce masina vine pe aici, ia sa-l oprim sa-l luam la intrebari" si cand colo.. tot tu :D
Chiar asa, asteptam niste poze cu ea spalata si fainaaa. Stiu ca ti-ai luat camera de demult, foloseste-o :)) |
Te au vazut ca esti de la Stance Works aia gravi ... vor un autograf de la tine :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
pac pac!;)
maine pun si bandoaele laterale de ieM!;) |