![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
Quote:
|
strada marasti colt cu, oituz (strada cu red carpet)
|
salut baietii am nevoie de o lamurire ce tobe scoate sunetu mai tare cele normale cu capete arse sau cele cu 2 capete tinand cont k masina are motor de 1.4.....?
|
binenteles excludem borla ,remus etc ceva mai putin:D...am vazut la iony ceva dar nu stiu daca scoate ceva sound:D
|
Sa sti ca mie imi plac ce sunet scot alea de la Iony...
Pe doua tevi scot mai bine.... Am vazut si eu cele 2 modele sau 3 dar daca vrei sound ia-o pe cea mai mare.... La un Remus sau Borla merge si ceva mic ca e altceva |
Quote:
|
pe ce masina vrei sa pui?
|
pai pe un golf 3 motor 1.4
|
Tipul cu BMW ul rosu sta pe constitutiei la bl 1 inainte de giratoriul cu strada Nicolae Teclu pe dreapta cum vii de la spital.Mai multe nu stiu.Sper sa iti fiu de ajutor....
|
ce bmw rosu tati?
|
pai a intrebat cineva mai sus daca stim ceva de un bmw rosu si a pus un link......
incercam sa il ajut pe om dar se pare ca pe multi ii deranjeaza....... |
se pare ca multi is sensibili. calma-se papi!
|
nu e vorba de sensibilitate dar credeam ca te deranjeaza ca am vrut sa il ajut pe om......
|
da nu vedeam unde se discuta de bmw-uri rosii. oricum eu tocmai in parcare aia locuiesc (da, locuiesc in parcare, radeti!) si nu am vazut bmw-ul ala in viata mea :))
|
probabil nu o tine acolo sau vine la cineva.....eu tot acolo am vazut-o in marea majoritate a timpului.....
probabil are gagica de sta pe acolo...... |
are cineva un renault 25 cu carburator dublucorp? ma intereseaza niste poze cu carburatoru
|
daca tot e un topic ptr off topicuri am si eu o intrebare,de unde pot cumpara machete ?si sa le asamblez eu...si tuning-ul cum il fac?se pot cumpara piese ptr tuning sau improvizez? :)
|
le gasesti de cele mai multe ori gata asamblate iar in ceea ce priveste tuningul improvizezi :D
|
Quote:
|
incearca si prin supermarketuri si hypermarketuri
|
Quote:
|
eu personal nu ma joc pe calculator, dar poate sunt useri care mai rup tastatura in doua :D
|
Quote:
P.S in afara de FIFA ca acolo sparg tastatura si tot ce prind la mana :oops::shock: |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Dupa cum ii spune titlul aici se poate discuta despre orice, pe alte topicuri NU. Intr-adevar este un forum de masini dar e si un forum pentru o comunitate deci se pot pune intrebari legate de unele activitati ale userilor, sau etc.
Legat de jocuri sunt mare fan. Darius spune-mi niste servere de cs din sibiu sau nu neaparat dar non-steam ca nu stiu si m-as juca si io asa la amatori. Pun o poza cu lista de jocuri pe care le-am jucat. Nu pe toate le-am terminat, 2 nu mi-au mers dar le-am pastrat: |
Quote:
P.S da tu chiar esti fan jocuri:lol::lol::lol: EDIT: am vazut ca i jucat call of duty 5..world at war,incearca si 4...modern warfare...e super fain...e mai fain decat toate seriile call of duty...si in octombrie parca..apare call of duty modern warfare 2..e continuarea..incearcal...daca nu l-ai jucat inca..e super..:D eu am terminat toate seriile call of duty:D |
daca mai juaca careva RBR ma bag...sau flat out 2 mi-l install daca punem de ceva! da migule nu ca ai glumi tu cu jocurile dar cred ca ai jucat ceva :O
|
exact aia i-ar mai lipsi lu bassu sa se mai si joace pe calculator.El foloseste calculatorul in scopuri constructive........daca ar juca poate ca nu l-am mai vedea pe afara.......
|
joaca carea World of Warcraft?
|
wow-u nu-mi place. RBR joc dar slabut, am terminat si modern warfare. Grid, cred ca sunt eu copac dar m-am chinuit o ora sa fac volanu sa mearga si nu am reusit. Genul meu preferat e action rpg. Gothic 1,2,3 Assassin's creed, prototype asta e topul meu:)
|
uai si eu am avut toate gothic-urile
|
daca vreti sa jucam..mai multi putem juca grid,crysis,underground 2,most wanted,unreal tournament 2004 :D
P.S ce inseamna RBR?:oops:ca nu am auzit de el..:oops::oops: |
aveti licente pentru jocurile astea? :D
|
Quote:
|
Richard Burns Rally, cel mai adevarat simulator rally.
|
Quote:
|
In curand
Need 4 Speed Shift.... belea oricum jocul.... |
Quote:
|
nid4spid prostit :D