![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Personal imi place foarte foarte mult Saturn VUE. Cred ca este singura macheta care as achizitiona-o fara sa stau pe ganduri, in materie de 4x4.
Are ceva special, deloc comun. Ma rog, "cica ca": gusturile nu se discuta. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ultima sosita: BMW m635csi - AutoArt 1:18
|
Putine ? :shock:
Superba ultima venita! Ai prezentat cateva pana acum , si numai una si una! :rolleyes2 foarte tare! |
cat ai dat pe Vogue ?
+ de unde l-ai luat ? :D |
Am gasit eu unul ieri -> UITE
La pretul de 100ron , eu zic ca se merita ! Si eu am impresia ca e facut bine! |
Quote:
Si merita chiar 35euro Vogue ca e bine facut. P.S. Ia-ti-l pe ala cu 20lire ca merita;) e oferta buna:-P |
Quote:
|
Astept cu nerabdare bavareza.era sa imi iau si eu una dar am ratat ocazia.acum sigur va fi una dintre achizitile anului 2011.se vede grava rau.
|
17 Attachment(s)
BMW M635CSI - AutoArt 1:18
O macheta agresiva, cu finisaje si detalii foarte bune. Una din machetele mele preferate. Ultimele poze sunt alaturi de modelul 635CSI. |
Faina.Asta da!
|
Preferatul meu..super agresiv si cel mai tare BMW:!::!::!:
|
Foarte frumoase!
|
sa nu zici tu un mersi ..ceva
vad ca nu-s la fel.....hmmmmm....nice brothers |
Foarte mult imi place 6arul!
Iar pozele, ca de obicei, superbe ;) |
foarte frumos bmw-ul.mi-l doresc si eu in anul 2011 o macheta senzationala.cred ca a meritat:D felicitari:hug:
|
Nu este greu deloc sa-ti dai seama de ce aceasta macheta este una din preferatele tale. Este pur si simplu IMPECABILA!
Intr-adevar f. agresiva, piesa de rezistenta a machetei este motorul. Misto ca ai pus-o langa fratior in cateva poze, inspirat as putea spune. :evil_laug |
Ma bucur ca va place colectia mea. Urmeaza si alte nouatati, cat de curand :)
Quote:
Nu sunt la fel, au mici diferente. Totusi, cel non-M arata mai bine la interior (probabil datorita culorii), iar cel M arata mai bine la exterior. Jantele sunt mici capodopere ... :oops: |
Foarte reusita seria asta 635 de la AUTOart. voiam sa iau si eu varianta M, dar am hotarat sa raman doar cu cea normala.
Macheta are totusi o problema sesizabila, e prea ingusta fata de masina reala. Nu cum mult, dar daca o faceau mai lata cu cativa mm era perfecta. Parca si botul ar trebui sa fie ascutit. Cei de la Anson l-au nimerit mai bine, dar macheta lor e jalnica. |
Quote:
|
Da, asa e, diferenta e mica. Mie mi-a sarit putin in ochi. Oricum, nimic important, o macheta excelenta, iar pe unele site-uri se dau aproape de pomana.
|
Quote:
E adevarat ca raportul calitate/pret e foarte bunm insa nu o consider pomana. |
Erau vremuri cand se gaseau si la 30 euro. Sunt in aceeasi situatie financiara, nu mai pot cumpara ca acum un an/doi, dar 200 ron tot sunt putini, avand in vedere preturile actuale.
Vreun motiv special pentru care ai luat-o argintie? |
Quote:
|
Imi place asta, si cred ca tie de 10x ori mai mult, realizarea este ireprosabila, deci e adevarat ca BMW`urile AutoArt sunt foarte reusite. :-) Ma simt nevoit sa te intreb daca nu-ti cumperi si un 650 sau un M6 Kyosho (daca nu ai deja :lol:) , ca le-ar sta foarte bine: "BMW 6 series classics & modern" , plus ca mie imi place la nebunie macheta aia ...
|
12 Attachment(s)
Quote:
Hummer H2 - Highway61 1:18 H2-ul a fost produs in 2 serii de catre cei de la Highway61, iar aceasta macheta face parte din prima serie. Este produsa in stilul tipic HW61, cu detalii mai mult decat multumitoare. |
7 Attachment(s)
Hummer H2 vs Hummer H2 - Highway61 1:18
H2 - prima generatie vs. H2 - a doua generatie |
arata foarte bine...chiar e o roata acolo in husa? :confused2, se poate scoate din husa? covorasele se pot scoate? sau sunt prinse de mocheta.arata foarte bine, iar h61 sunt meseriasi, si eu imi doresc un muscle de la ei:love:
|
Quote:
Da, macheta asta are multe elemente functionale. Sub husa aia e roata, covorasele se pot scoate, scaunele se rabateaza (inclusiv cel din portbagaj, de langa roata de rezerva), se misca parasolarele, schimbatorul, se deschide torpedoul, se pot scoate capacele de la roti, iar la modelul portocaliu se deschide si rezervorul de benzina. |
Mortale vacilea astea doua..detalii mai mult decat multumitoare:!::!::!:
Superbe pozele |
Mestere, felicitari pentru aceasta re-prezentare la mare inaltime! Machetele dau impresia ca sunt la scara 1:1, nu stiu daca este din cauza pozelor sau din cauza ca-s foarte bine facute... inca nu mi-am dat seama. :evil_laug
Sau poate aman doua... ?! No 1. |
Frumoase camioanele:-P Misto de misto...si poze sunt tare reusite. Felicitari:!:
|
eheee... greu de tinut pasul :lol:... M635 CSI de-a dreptul superb.
|
Foarte tare BMW ul
Iti mai lipseste un BMW M5 E28 de la autoart sa il pui langa 635iuri |
Din nou un photosession foarte reusit, despre machete ... le stiu cat de frumoase sunt din prezentarile anterioare :-)
|
Quote:
mai asteptam noutati.... :D |
3 Attachment(s)
Multumesc de "laude". H2-ul galben nu a fost prezentat decat in 2-3 slabe dpdv calitativ. Acum am avut mai mult timp de el :lol:.
E28 am in colectie, dar nu e chiar M5. E M535i ... Ca sa nu fie doar un post "gol" pun si 2 poze cu o macheta 1:64, produsa de Minichamps. |
MInichamps la 1/64, alta noutate pentru mine:shock::-o, arata chiar frumos pe rosu asta burgudie:lol:, foarte frumos.
p.s:Cat te-a costat 535i-ule aa? ca si eu vreau unul si sa stiu la ce preturi sa ma astept...adica sa stiu cu cat vor fi mia goale buzunarele mele apoi:D |
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning