![]() |
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
tau-le tot respectu pt masina si mai ales pt stopuri.ma gandesc cum se uita lumea cand vede asa ceva sau aia pe la stopuri din spatele tau cred ca uita sa plece de socati :)
|
tau-le imi zici si mie te rog cum ai dovedit ceasurile de bord cu lumina aia de cazi jos de oftica, e ceva smecherie sau sunt de cumparat cadrane?ms!marfa, creca putine cluburi se ridica la cati wati ai in portbagaj!spor in continuare!si ce ii a doua maneta de langa cea ptr. stergatoare?ai computer de bord?:lol:
|
Felicitari TAU !!!! urmaresc de ceva timp topicul asta si am facut o cu placere pt ca am avut de ce.....
Am vazut o si live ... in vacanta arata prea bine ..... Stopurile NO COMENT ;) ... O consola de bord ar cam trebuii ..... Am si eu niste intrebari : - Ce fac butoanele de pe volan ...? - Si maneta aceea ... cum a zis si SJ-84-BPS ... ? FELICITARI PT MASINA /\ DACIA LOCO /\ :D .... CE MAI TUNATA DACIE SI CEA MAI FRUMOSA ;) ..SPOR LA TUNARIT IN CONTINUARE ;) |
Quote:
|
Quote:
usi antifonate, mult antifon in porbagaj..... wow tu chiar ai citit mai tot topicul asta..... cata rabdare ai avut.... |
am vazut-o si eu in seara asta..arata super stopurile ..si se vad klumea de la dist...si eu am aceeasi curiozitate in leg cu maneta aia si cu butoanele de pe volan
|
butoanele de pe volan sunt de la clarion iar maneta este de la alarma.....:lol:
|
oki .. ms:)
|
bv tau-le.f frumoasa. ai grija pe strada,poate face lumea accident din kuza ta,k se uita dupa U!vb din fapte reale,k se mai uita lumea pe la dristor dupa o anume masina si nu a vzut k se duce spre trotuar si s oprit in vrei 2 masini!
app,mai ai de gand sa-i mai faci ceva?asa,informativ! si dc da,poate ne spui si ce anume! |
vineri seara am mers pret de citeva intersectii in spatele lui TAU, admirindu-mi lucrarea... Fara exagerare, toata lumea din trafic intoarce privirea spre "Dacia aia cu stopuri cu leduri"
Apropo de pozele de la EMMA... Bai TAU-le, nu ai avut bani de pantaloni ma? Asa de multi bani ai cheltuit pe masina incit ai ajuns sa pui petice pe pantaloni? :D |
Tau , dak vreau sa-mi vopsesc numai capota neagra trebuie sa o trec in certificat? Scz dak postul meu a deranjat.
|
Quote:
|
Imi cer mii de Scz pt inca un post. 30% din suprafata totala a masinii? Multumesc anticipat . Mi-as dori sa o fac ca a lui Tau dar o sa se numeasca plagiat si nu am dreptul asta este ideea lui proprie si yo respect.
|
Quote:
|
Quote:
|
GGD-ule ms , si eu am destule idei dar din lipsa de fonduri m-as multumi cu atat ,deaorece stau pe banii alor mei ink si masina mi-au luat-o pt mine deci tot au facut un efort.La vara poate ma apuc si eu serios de a mea. Succes lui TAU si GGD k se vede k aveti bun gust si imaginatie.Dupa cate am vazut Tau a plecat de jos si a ajuns unde a ajuns.
|
superb, nu am altceva de zis decat felicitari si la mai mare, o schimbare la 180 de grade, sa-ti traiasca masinutza si sa te bucuri de ea
|
Nu am cuvinte,ma uimit(in special stopurile)
|
in seara asta mi-am luat numerele de imatriculare de la udristei, era cazul sa le schimb ca alea vechi erau sterse vai de capul lor...
si pe astea le-am facut despartite rau.... o sa pun poze cu ele.... chiar se vad misto zic eu... |
Adica numere de inmatriculare se pot face si la comanda cu orice font vrei si distanta intre ele?
|
doar daca ai pe cineva ;)
|
sau dai un ban
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tau,vrem si noi s vedem poze cu noile numere,k atunci knd ne-am intalnit nu ai vrut sa mi le arati! :sad: Dc nu pui poze,stiu unde stai si vin sa-ti iau numerele! :lol: |
ca idee cat au costat stopurile
|
Quote:
stopurile 800 ledurile ??? secret dany zexstar stie mai bine si va poate lamuri... |
zi ma cat costa ca idee nu cat ai dat tu ca pot sa-mi fac si singur ma duce capul
|
Quote:
|
nu stii cat te-a costat hai sa presupunem ca nu ti-a luat bani pe manopera dar piesele tre sa stii cat le-ai platit ca sigur nu au fost moca doar daca nu ai alte'prietenii'cu omu
|
e treaba mea ce am combinat cu TAU la leduri dar pot raspunde la intrebare: ledurile costa in jur de 5 mil
|
bine atunci cat costa cu totul
|
si bine ar fi sa dati si niste idei, nu doar sa va spuneti parerea... ca altfel se ia in considerare zicala cu vulpea si strugurii.
spuneti-i lui TAU (ca doar va este prieten) cu ce s-a gresit la diverse lucruri, suntem aici sa ne ajutam, nu sa fim rautaciosi... |
cat costa unele ca a lu tau cu manopera cu tot tacamul trebuie sa aiba si un pret nu ?
se pare ca cineva nu este in stare sa dea un anunt sau un raspuns |
Quote:
|
am inteles sa traiti
|
Enorm de mult !Nu zic ca nu e de munca dar in banii aia ii iau angel eyes la dulap(a se citi masina mea) :D .
|
da tati, dar gindeste-te ca e munca mea, nu am roboti, nu am masini de turnat, sunt doar eu si degetele mele arse de pistolul de lipit. nu am cerut la nimeni nimic, tocmai d-aia nu am facut reclama la asa ceva, pentru ca recunosc ca pretul e mare. in schimb, angel eyes pe dulap sau lighean ( care by he way sunt oribile-nu stiu de ce toata lumea vrea sa copieze BMW-urile...) vei mai vedea pe strazi, stopuri ca ale lui TAU NEVER EVER, pentru ca daca voi face altcuiva, vor arata altfel. Deci elementul unicat ma poate disculpa in cazul pretului mare. WRC-ule, nu te supara pe mine, dar chiar nu vreau sa ma inham la asa ceva pt ca nu am timp, si decit sa-mi duc clientul cu zaharelul, mai bine nu ma bag...
evident, daca e vorba de o masina de show, o masina speciala, ma bag, insa nu garantez pt termenul in care le pot face... sper ca m-ati inteles. un mic exercitiu de matematica: am montat 250 leduri. pentru fiecare led am montat rezistenta. fiecare led are 4 picioruse, fiecare rezistenta are 2 picioruse, unul din piciorusele rezistentei se lipeste de piciorul de plus al unui led... celalalt piciorus al rezistentei se leaga in paralel, la fel si minusurile ledurilor, asta inseamna inca 2 lipituri in plus pe fiecare led 250*4+250*2+250+250*2 = 2250 lipituri (DOUA MII DOUA SUTE CINCIZECI) Daca punem la socoteala calculul preliminar, schema de pozitionare a ledurilor, asezarea lor pe placa, efectiv, asezarea rezistentelor pe placa, taierea picioruselor (care ramin prea lungi dupa montajul pe placa), schimbarea ansei pistolului, fumul inhalat, noptile nedormite, pretul ledurilor, etc vei realiza, draga colega ca banii pe care i-am cerut nu sunt nici pe departe prea multi. Sa vad eu pe cineva ca se incumeta sa faca ce am facut eu pt altcineva (aci chiar nu ma laud) un alt exercitiu de matematica: in cazul in care cumparam o cantitate mare de leduri, furnizorul ne ofera o reducere si ajungem la aproximativ 10 000 lei vechi un led de cea mai buna calitate. am spus ca am folosit 250 leduri si am cerut 250epuroi pe lucrare, asta inseamna 1 euro pe fiecare led. scadem din acest euro=35 000 lei vechi=3.5 RON pretul ledului, si ne da suma de 2,5 RON aici adaugam placile, adaugam fludorul, adaugam decapantul, adaugam timpul si munca (ca doar nu fac munca patriotica, n-am innebunit inca), adaugam Cola, tigari si cafele si ajungem sa constatam ca s-a dus dracului profitul lui Dani... Dani planteaza leduri degeaba. Sper sa gasesc intelegere si sa nu mai vad comentarii legate de subiectul : cit costa stopurile. Le-ati vazut, admirati-le, criticati-le, ajutati-ma sa vad ce am gresit si poate cine stie, pe viitor imi fac o fabricuta de asa ceva... Va multumesc |
Stii ce admir la masina ta... A starnit multe controverse...A ingenuncheat marci consacrate de masini...keep it going!
|
are dreptate dsgin... unde e manufactura... costa!! dar aduce si satisfactie...! ;) nu ma asteptam sa explici chiar asa de lojic ... :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning