![]() |
Re: Cum sa agati o fata..
:D daca e la regim doar asaaaa de ifos, pt 2-3 kile, poti sa-i spui "bem o ciorba de varza? ca e dietetica..."
sau daca totusi e evident ca are nevoie de un regim... :D nu-i mai spui nimic, pentru ca dupa ciorba, tu ai fi felul 2! :D:D:D |
=)) aaah aaah aaah ce rautate in voi baietii... uffff... 8->
|
piftiuta ingrasa ???
ca o invit la una d'aia :D ps: acu' serios vbind ... daca o spui pe un ton amuzant ... incepi sa vb cu gagica ... ie primu' pas :D so ... e o idee sa agati o pitipoanca in felu' acesta :D |
ba din contra man! nici prea amuzant nu e bine sa fii! depinde de la gagica la gagica!
unele... play hard to get! si in cazul asta trebuie sa scoti artileria grea! adica sa legi doar cateva cuvinte cu ea, intr-o nota dominanta de sobrietate totul bineinteles in timp ce pleznesti de indiferenta... anyway in toate cazurile, indiferent de fata, trebuie sa emani in jurul tau siguranta de sine si degajare... sa lasi intotdeauna impresia ca tu nu ai nimic de pierdut... totusi nu prea mult pt ca risti sa pici in extrema cealalta si sa fii perceput ca fiind infatuat si arogant... mai departe... fiecare improvizeaza cum poate! aaaaaa! si inca ceva! trebuie ca tu sa ai intotdeauna initiativa, pt ca lor le place sa vada ca esti inventiv si decis! de ex: la o prima intalnire, se va pune intrebarea:" unde mergem?" moment in care sa nu cumva sa te puna dracu sa spui:"nu stiu! mi-e indiferent!" sau "mergem unde vrei tu"... ca ai din start o bila inchisa la culoare! nu stiu daca neagra, dar maro e in orice caz! o sa-i spui f frumos: "mergem in cutare loc, sau in cutare, sau... etc!" daca o lasi pe ea sa aleaga, o sa mergeti intr-un loc unde probabil ea merge f des si unde se va plictisi, sau nu se va plictisi, dar oricum nu va fi nimic iesit din comun pentru ea... am i wrong girls? |
...mda,ai atins o problema f delicata!si d aceea zic k e f delicata,ptr k f multi barbati duc o lipsa accuta d siguranta d sine,dupa cite am vazut in ultima vreme...:???:
la inceputul relatiei,e destul d greu k sa te astepti d la o fata sa fie kiar atat d rasarita sa preieie initiativa...iar daca si barbatul e cu "unde vrei tu"...30 d minute trec cu prostia asta,dupa kre amindoi abia asteapta sa scape cumva... sa nu mai zic,k nu e kiar irelevant,daca o duci p d-soara intr-un loc,unde toata lumea te cunoaste,unde esti de-al casei...k ea imediat k o printesa se simte...si tu te-ai ales cu un ditamai punct rosu...:D so,u're right again ;) ...dar nu uita o kestie,tu joci la cat grea si super-grea,esti obisnuit k femeile p kre le vrei sa fie incintate d degajament si un pik d comportament deviant..dar nu uita k majoritatea baietilor vor sa agete fetite kre viseaza numai ROZ :shock: ,iar ele ar fi mai degraba speriate d asemenea comportament!;) |
:D nici o problema! daca ele vor sa viseze roz, atunci te comporti si tu RRRRRROZ si cu picatele! te adaptezi in functie de personalitatea ei! totul e sa nu te simta ca ai emotii! atuci te-ai ars!
daca situatia o impune, si vezi ca ea ar vrea sa te vada si un pic nesigur poti sa joci si un pic de teatru: "mi se pare lucrurile evolueaza prea repede intre noi si asta ma cam sperie, dar e o sperietura placuta...", "e o experienta noua pentru mine, sa simt asa ceva si sper ca treci cu vederea momentele in care ma comport stangaci...".:D:D:D bagi ceva din repertoriu acolo... DIFFERENT STROKES FOR DIFFERENT FOlKES! |
oky .. intreb si eu ...
daca numainte adepatezi si ii faci pe plac sa zic asa ... ca dak vrea un tip sensibil esti sensibil ... daca nu ... nu ... nu inseamna ca te modelezi ushor si ca nu ai personalitate ? |
...nu e vb k nu are personalitate.pur si simplu isi demonstreaza k se poate,daca asa i s-a pus pata!;)
in schimb,de mai multe ori v-am atras atentia,k in cazul in kre nu mai sunteti 100% sinceri,o mintiti si p ea,si p voi,si asta pana la urma nu duce la o realtie reusita!;) |
Nu! Nu are nimic in comun cu personalitatea... aia este una singura si nu ti-o poti schimba cu una cu doua...
demonstreaza numai faptul ca esti o persoana foarte flexibila ceea ce dupa parerea mea e o calitate... ...adica poti vorbi si cu x si cu y, in conditiile in care x si y difera fundamental... Din nou Nu! nu are importanta cat te minte ea sau cat o minti tu decat in functie de ceea ce-ti propui! vrei relatie, nu minti sau minti putin si nevinovat; nu vrei relatie... poti sa te transformi si in Pinnocchio daca asta te face sa te simti bine sau daca in felul asta iti atingi vreun scop... simple as hell... :D |
simple as hell,sa dai din gura! k nu stii d unde sare iepurele..si dupa aia vine faza cind vrei "sa-ti dai 2 pumnuri sa lesini"....k te-o enervat fata!!!:D :D :D
adik in prima faza vrei atentia ei ptr citeva ore...si apoi te trezesti k poate ar merita o incercare mai serioasa...;) |
exact! in asta sta savoarea vietii...
|
Quote:
|
Acuma 4 ore am gasit si eu Thread-ul, deja nu vad, era prea interesant incat sa nu citesc de la capat... #1336 de Posturi, cred ca m-am innebunit, cu atata idei poti sa agati si regina Elizabeta a Angliei...:rolleyes2
Dar am si eu una, care spre vest finctioneaza dintr-un singur motiv, rasa de oameni pa care numim noi femei devin mai proaste, dar se cred mai intelepte (poate vine cu cultura, scoala sau prea multe telenovele...) si cand cred ca sunt cele mai intelepte atuncea pica cel mai usor... Idea este ca fiecare dintre noi, ii place sa se joace, jocuri cu noroc mai ales cand nu ai prea mult de pierdut, si de aci incepe smecheria. Te duci la fata: 1. Incepi cu "Bla Bla Bla" si o cerere oricare ar fi ea, in proportie de 90% ii zice "nu" sau ceva ce refera la asta. Daca zice da esti in drum spre o seara buna, si/sau cava bun in continuare. 2. Zice "nu", propui un joc, scoti un medal, si ii zici: "soarta va decide daca sa plec sau nu" 3. Acu vine miza: "Daca coada te las in pace si nu ne mai intalnim nici o data, dar daca e cap petrecem acesta seara impreuna" 4. Acuma vine smecheria, cred ca vati prins, niciodata pe medal nu era coada, ambele parti erau cap...:D 5. Ai o seara placuta, ca pana atuncea oricum o sa placa de tine fata. Mie numai in romania s-a uitat o fata medalul...m-am ars, dar m-am scos si regret de atunci ca nu stau in Cluj...Dar cand medalul nu e cu mine poate face cu orice, ca oricum asta dureaza cam 1-2 minute, si in acest timp vrajesti un pic fata si deja est pe linie de sosire...Finish :D Iar un pic despre masini...este mult de spus, dar un lucru este cert, se vede la o fata daca este pentru masina sau pentru tine...Eu umblu de multe ori cu masini consuderate scumpe, Prelude, GTO, HRV, S, E, 525, Tolledo, ultimul este al meu, si observ o oarecare atractie la fete fata de masina respectiva...penibil sau nu dar asta e...(dar asta pana in austria, de acolo nimic, numai personalitate sau extrem de multi bani conteaza) Dar preferatul meu este Suticul, 1100, adus recent in ungaria, credetima ca si acasa fetelor le placea de mureau dupa masina, daca se poate numi masina...Dar aci...wow, fetele se uita dupa masina, respectiv dupa mine 9sper ca asa e...), nu stiu ce e, numai ca e foarte tare, zic eu cu mana pe inima ca 1100 este un aspirator de femei...evident daca poti profita de ea. Chear in prima zi, seara, cand umblam cu masina in oras 2 fere zambeau la mine, chear si atuncea cand duceam pe bunicul la tren...asa ceva nici o data nu s-a intamlat cu mine in nici o masina ce am mai condus...prima oara preteni de aci nu veneau sa creada ca se poate...dar de 2 zile cer de la mine masina sa se plimba si ei un pic prin oras...dar nu le dau:twisted: Ca un ultim cuvant, sa respectati fetele, ca daca nu, nu va respectati pe voi insusi... |
|
=)) cum e ultima reclama de la AXE??? :D
fructul oprit.. oooops! |
ce misto! zici ca ai succes cu dacia 1100?
atunci, o sa-mi cumpar si eu o motocicleta cu atas, ochelari d-aia cat toata fata si un fular lung si alb... ma si vad pe Magheru cu fularul fluturand si cu o dara lunga de fum in spate... cred ca ar innebuni toate femeile dupa mine... ce mai? SENZATIE! |
come onnnn...exista si un toopic ca asta...??? cel putin ar trebui sa bagati faze de agatat din masina, evident nu neaparat cei care au masini de peste 100 000 euro :D:D:D acolo nu prea mai e nevoie sa stii sa vorbesti e deajuns sa stii sa faci cu mana si sa zambesti :D
|
... da... si sa agati numai fete pe interes... ;) bine gandit...
consider ca cel cu dacia sau orice alta autohtona este mult mai castigat, deoarece tinde mult mai mult sa cunoasca fete sincere, pe suflet, decat un tip cu un carrera GT... ... or fi ele frumoase, 90 60 90, scoase din cutie, dar ce pacat ca sunt goale prin interior... .... aidoma unei papusi.... |
ai si tu dreptatea ta ...fiecare chestie isi are partea buna / proasta
ps: ms de comm you know ;) |
:D cu placere.... :-"
|
Quote:
Un om fara o masina scumpa tot e ceva, dar o masina scumpa fara sofer, e nimic! |
cel mai simplu mod de a agata ?
nu te mai chinui tu sa o agati ... ca oricum degeaba ... gasesti d'alea care te "keep hanging on" ia sa o lasi pe ea sa vina la tine ;) dupa un compliment of course |
am experimentat si eu din minunata senzatie de a agatza fete de la volan...(o plasez pe primul loc in topul celor mai usoare circumstante.. deasupra la fata beata si horny :lol:) geamurile jos.. muzica putin mai tare (cat sa se auda ca dc nu poti fi catalogat badaran) ... si acuma cea mai mare problema e sa gasesti fata.. odata gasita... putina turare motor.. una bucata zambet si putin tupeu de bagat in seama si si mai putina imaginatie ... reteta de succes(daca sunt sub 17 ani si nu chiar miss univers >> instant wet =) ).. i want more !!
|
hahaha eu ma refeream la cum sa agati fete care sunt si ele la volan nu the easyest chatches...care sunt pietoane si eventual merg cu popourile alea frumoase si rotunde pe aproape toata strada parca tipand..."ai masina smechera, te roooog lasa geamul jos si intreaba-ma daca nu vreau sa fii tu autobuzul meu spre paradis...", cu toate ca nu strica niciodata una din acest gen mai ales vara cand e calb afara si o vezi lingand o mare inghetata cu tzatzelele pe afara...oooo doamne nu trece mai repede iarna asta???:D
|
lasa ca si iarna mai sunt unele cu o blana si cand o dau jos ai o bucata de material pe piciaore cat palma si o bluza cat 2 palme =)))
|
las' ca vine ea vara, si sa vedeti atunci baieti ce ies fetele la vanatoare... pregatiti-va masinile.. =))
|
tocmai ma gandeam sa imi iau ceva cabrio:))
|
Quote:
o faza tare care mi s-a povestit da trebuie sa ai un bulan teribil sa ajungi in aceasta situatie... se da: -una bucata soferitza dragutza.. (masina nu prea conteaza).. -extraordinarul bulan sa treaca prin fata ta cand traversezi strada se cere: -te apropii tare de masina si cand trece cu roata pe langa tine te apuci sa urlii ca un dement (hint: ca si cum te-ar calca pe picior?).. indiferent ce se intampla mai apoi garantat iesi in evidenta si ai dc sa razi =) |
bun si asa dar daca este intr-adevar o soferita dragutza nu trece cu masina decat cand ai ajuns tu departe din raza ei de actiune...deci e o posibilitate dar cu o rata de a se intampla foarteeeeee mica, normal daca esti un baiat amabil si cu bun simt poti sa ii prezinti 2 optiuni:
1 vii cu mine in seara asta si petrecem o noapte de neuitat impreuna, evident totul de buna voie si nesilita de nimeni 2 intru in tine si tot petrecem o seara de neuitat impreuna doar ca la politie...deci ce alegi??? eu zic ca sunt 2 posibilitati, prima sa iti zica ceva contradictoriu dupa care sa va imprieteniti, si a doua sa ii dea tare si sa plece speriata... |
mai baieti...
un sfat: nu mai cititi ziarul Libertatea! sau poate va uitati la televizor prea mult... just chill! :D |
Quote:
dragul meu prieten intelege ca lumea mai si glumeste! fi sigur ca nu o sa vezi tu maine in ziarul libertatea ca un cutarel isi petrece ziua cautand fufe la volan si aruncandu's in fata lor.. era doar a fun ideea cine a gustato bine cine nu.. poate gusta glumele de la pagina 5 din ziar |
mdaaa! sorry man!
nu stiu ce am azi! sint intors! pe toate forumurile am spus numai tampenii si m-am luat de lume! don't take it too personally ok? PEACE! |
te inteleg si eu mai am clipe in genul;)
|
m-am hotarat, am sa incerc sa agat fete in felul urmator: iau una bucata dacia 1300, imi las barba, imi iau una bucata trening fubu, si dau maneaua la maxim, in timp ce cobor geamul, sa le intreb... singurica papushe? :D:D:D
merge,nu? :) am mai zis eu k fac asa, dar nu ma las... :) |
hahah ue intr-o seara cu obraznick am facut ceva de genu ...doar ca eram cu focus... seara(nu mai era lumina) sapca ochelari de soare o mana pe geamu jumate lasat si manele =))) si da-i pe la scoli...fiind seara scapau alea de a9a si a10a ! :))) al draq ce se mai uitau :)))))
|
cred ca asta e ceea mai buna idee de pana acum:D
|
ms de incurajare vladdaman :)
|
Quote:
Una bucata dacia 1310 sau si mai veche, aranjat sa nu se sperie, vara geamul deschis si la semafor sa iesi pe geam cu un casetofon,mp3 player ceva si sa le intrebi daca vor sa le pui o muzica ceva. Le merge la suflet.Te vor crede "belea" de amuzant. A mers! |
ce tareeee :):):):)
da' tre' sa fii cu chef de caterinca in ziua aia, clar :) |
Quote:
Era un prieten cu masina si subsemnatul pe geam cu mp3-ul. Sa nu iti mai zic ce fete au facut peste cateva zile cand au vazut ca noi mai aveam si alte masini. Nu de alta dar saraca dacie, era terminata si nu am rezistat cu ea decat 2 zile. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:03. |
- Copyright 2026 4Tuning