![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
oke..nu`i graba, numai sa nu uiti:P
|
poate nu ati observat dar Crazy Drivers e prima la postari la sectiunea Cluburi
https://forum.4tuning.ro/173-cluburi.html |
Quote:
|
tin sa anunt ca detin un hub de dc++ 24/24 (REAL!!!!) cu parola la intrare, si de astea.. deci sambata voi face propunerea.. aceasta poate fi hubul cd. vb mai multe sambata daca va place ideea
|
ideea e geniala...shi nici garda nu poate intra ... marfa
|
Nu intrati pe huburi cu share mare ca e posibil sa va treziti cu politia la usa.
|
mai rau...sar putea sa le oferiti shi o cafea fara sa shtiitzi de ce au venit :) cum s-a intamplat in Iashi ...
|
ii asteptam si le spun daca vor sa joace un cplinm la multiplayer daca eu castig plateste el amenda :)
|
cu cine trebuie sa vorbesc in urmatoarea problema?....am o fata in bacau care a auzit de clubul nostru si ar vrea sa devina membra.....domnisoara...pardon, doamna este cu adevarat crazy: are un Hunday pe care din 190 nu il scoate....apropo o sa avem la urmatoarea cursa o femeie participanta care dupa parerea mea o sa rupa tot...credetima! stefane astept un raspuns!
|
cu cei din bacau :) sau sta in suceava?
|
Quote:
|
daca pui hub ..mai greu tinem legatura cu altii. totusi..vb sambata la intalnire.
|
daca vreti puteti intra si pe mirc, /server bucovina.skee.ro , este tot 24/24 e pe linux, indiferent in ce timp al zilei intrati (doar sambata va fi putin cazut cred, ca va fi mutat langa geam). serverul are o configuratie de 750 mhz duron, 128 rami (curand 256, poate chiar 512) 30 gb ( se poate face si oleak de hosting) Fedora Core 5 , tot la zi . serverul este al meu, dar nu il tin acasa. in prezent pe el este alt administrator ( Skee ). avem pe el un internet de 30 k/s... deci presupun ca e destul de bun pt ce e facut..
|
Quote:
|
aha, o sa vb cu adminu
|
Quote:
|
buna treaba asta cu serveru :D
|
Quote:
|
Re: LOGO SI NUMERE Crazy Drivers !
1 Attachment(s)
Stau prost la idei acum...
|
sa avem serveru nostru ce nu ai inteles? :)) sau zici si tu k sa faci conversatie :D
|
cred ca cel mai bine ar fi sa fie exact cum este baneru simplu :)
|
da..gata, am inteles. vb sambata despre el..
|
ok, sambata voi fi prezent , si voi avea o absenta de vreo 2-3 sapt dupa.. din motive de examen...
|
Sambata ajung si eu cu tnd--team, dupa aia pana inainte de cursa nu cred ca voi mai merge pe la intalniri :D Doar cand va fi cazul de o intalnire ceva mai importanta :D
|
Saptamana asta sau daca nu cealalta va rog sa veniti toti la intalnire pt ca avem discutat destul de multe lucruri legate de club si de organizare !!!!
|
Veniti sambata asta toti membrii. Oricum Stefan cu KillerB nu vor fi prezenti.
|
Vom fi la Iasi, sa le ducem trofeele...(bine, si sa-mi dau eu un examen vineri:D );
|
Quote:
|
killerb da un tel daca veniti la is!
|
2 Attachment(s)
vreau sa stiu cate persoane vor stickere... presedintii de filiale sa faca o lista ca sa stiu cate trebuie sa mai fac..
|
Ok Alex, problema insa e alta, unii am inteles ca vor sticker cu logo'ul. Intai cred ca ar trebui sa ne hotaram pe ce idee de sticker mergem si apoi sa vedem cate trebuie
|
eu sunt deja in Iasi, la soru-mea in Copou, maine ne vedem sigur, dar nu stiu la ce ora ajunge Stefan.
|
Eu vreau 5 stickere pentru mine, ceilalti din BT nu stiu pentru ca inca nu avem presedinte sau altceva.
|
hmmmmm ce premii? :D
|
stai calm ca oricum astea sunt la vrajeala.. vom avea altele in curand
|
si yo vreau :D
|
1 Attachment(s)
Se poate face si in felul acesta...
|
1 Attachment(s)
Sau asa...
|
sv-84-ADR... a doua varianta arata fain ;) mai fain ca cel "original"
|
Stefan tu ai stat cu supra ta la 4tuning day de la prisma!! .. dak tu eshti pot sa te injur putin!! ca din cauza ta la mc la wc era sa ma pis pe mine ca ai stat 10 ani in wc!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning