Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Sasha_z 14-09-07 00:50

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

cred k singurele persoane kre ar putea sa raspunda la acest topic ar fi cele kre au trecut prin asa ceva....si nu cei kre cred ce si cum ar trebui facut ;) :peace:...

Mustang 14-09-07 10:27

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1099025)
cred k singurele persoane kre ar putea sa raspunda la acest topic ar fi cele kre au trecut prin asa ceva....si nu cei kre cred ce si cum ar trebui facut ;) :peace:...

Atunci lasa-ne sa vorbim. ;)
Nu stiu daca tu ai trecut prin asa ceva.

Eu cu siguranta am trecut.
Si am tot dreptul sa vorbesc.
Okay ?

NSL_KiwY 14-09-07 14:57

hai Mustang vorbeste :lol:

Magos 14-09-07 15:00

Printr-un mare sictir, o mare indiferenta, si uitand.. Pur si simplu... ;)

Mustang 14-09-07 15:01

Ce sa mai zic man ? :)
Imi repet punctul de vedere:
Primul sarut, prima iubire adevarata si prima data cand faci dragoste NU se uita, indiferent ca ai avut draci pe el/ea, ca v-ati despartit cu amenintari de moarte si alte abureli, pur si simplu nu le poti uita.

Pentru a uita insa o alta persoana cu care ai fost dar nu a fost prima din cele 3 lucruri enumerate mai sus se poate incerca asa: o bauta grava, a doua zi un alt inceput si cautarea altei persoane demna de a fi iubita.

NSL_KiwY 14-09-07 15:05

Crezi k printr-o bauta rezolvi ceva?Yo zik k NU...
Yo zik k o poti uita trecand la o alta persoana....:lol:

Mustang 14-09-07 15:06

Quote:

Originally Posted by [-KiwY-] (Post 1100223)
Crezi k printr-o bauta rezolvi ceva?Yo zik k NU...
Yo zik k o poti uita trecand la o alta persoana....:lol:

Nu stiu ce sa mai zic omule.
Eu am 3 ani de cand n-am mai investit sentimente in o relatie. ;)
De un an caut o relatie mai serioasa, dar nu mai am succes la femei.:lol: :lol: :lol:
So .. chiar nu stiu ce sa mai zic. :D

needBrain 14-09-07 15:10

cea mai mare greseala e sa cauti
asteapta,si va veni

NSL_KiwY 14-09-07 15:10

E bucurestiul plin Mustang...mai cauta... Speranta moare ultima :lol:
asa ca BAFTA kiar ai nevoie de ea...

Mustang 14-09-07 15:13

Quote:

Originally Posted by [-KiwY-] (Post 1100248)
E bucurestiul plin Mustang...mai cauta... Speranta moare ultima :lol:
asa ca BAFTA kiar ai nevoie de ea...

Ai vazut ce a zis Creierashu'Lipsa.
Nu mai caut.
Astept sa imi cada in mana. ;)

NSL_KiwY 14-09-07 15:15

Asteapta si poate v-a venii... :lol: da dupa vreo 2-3-4 ani asa .... :))))

Bea69 14-09-07 15:18

mustangule..nu tre sa iti explic io...k atunci cind crezi k nimik nu te mai poate surprinde...k nimik nu te mai doare...k esti in tema d vreo 15 ani,sau 30...kiar si atunci te poate prinde cineva cu garda jos....si apoi doamne pazeste si apara!!!
ink o data zic...persoana aia nu se uita!!!si nici nu trebuie sa uiti o persoana kre ti-a fost atat d speciala...si nici nu trebuie sa iti para rau vreodata d timpul petrecut cu cineva...daca atunci ti-a facut placere sa stai cu ea/el...asta ne face sa fim exact ceea c suntem...
trebuie in skimb sa te inveti sa traiesti fara el/ea...d fapt asta e partea cea mai nasoala...

Mustang 14-09-07 15:21

Bea - stiu povestea.
Dar prefer sa fiu cu garda jos si sa ma loveasca cat de tare vrea "iubirea" asta. ;)
Chiar nu ma deranjeaza.
Oricum, acum vorbiti cu partea complexata din mine. :lol:

trupsisuflet 14-09-07 21:30

mustangule mie nu imi pari deloc complexat:lol: :shock:

Anka Blonda 15-09-07 12:50

nu styu daca poti sa uiti persoana...dragostea sau ma rog iubirea da poate fi uitata dar persoana respectiva cred ca ramane tot timpul in mintea..sau in sufletul...nostru:)

Claudia 15-09-07 15:23

Quote:

Originally Posted by needBrain (Post 1100247)
cea mai mare greseala e sa cauti
asteapta,si va veni

PERFECT DE ACORD! :mrhappy:
Asa mi-au zis toti prietenii si nu am crezut pana nu mi s-a intamplat! :love:

needBrain 15-09-07 19:00

pai cam ceva de genu am patit si io :P

needBrain 16-09-07 04:31

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1102792)
Un refuz in plus, unul in minus...
Ce mai conteaza ?

:lol: :lol: :lol: :lol:

buey,gluma gluma da unii au complexe pe tema asta
iar aici spre ex,solutia e f simpla(defapt in general)
"un refuz in plus unu in minus,ce mai conteaza"-de aici se vede cum defapt te fhoote situatia asta pt ca tu pui refuzu asta pe "black list" si automat te deprimi si etc
eee,solutia esti tot tu ;)
schimba tu ceva la tine pt ca ceva e defect,ca si la masina spre ex,daca nu merge bine,trebe umblat la motor etc,corect?
ei bine repara-te :P intra la o revizie..nush..schimba "uleiu" pune unu mai performant pt nivelul tau si usor usor,o sa uiti si de lista aia si de tot ;)

sa nu mi-o iei in nume de rau ca nu ti-am zis cu rautate,chiar vreau sa vad la tine un madafacar de nota 10 :D

stii tu aia "cheia e la tine" trebe doar sa desfaci centurile de castitate :))

Spark 16-09-07 09:16

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1102822)
...
DACA VREI SA UITI, UITI!!!!!!

Magos ... te contrazic
de trecut peste ... treci , dar de uitat nu uitzi ;)

Mustang 16-09-07 11:31

Quote:

Originally Posted by needBrain (Post 1102811)
buey,gluma gluma da unii au complexe pe tema asta
iar aici spre ex,solutia e f simpla(defapt in general)
"un refuz in plus unu in minus,ce mai conteaza"-de aici se vede cum defapt te fhoote situatia asta pt ca tu pui refuzu asta pe "black list" si automat te deprimi si etc
eee,solutia esti tot tu ;)
schimba tu ceva la tine pt ca ceva e defect,ca si la masina spre ex,daca nu merge bine,trebe umblat la motor etc,corect?
ei bine repara-te :P intra la o revizie..nush..schimba "uleiu" pune unu mai performant pt nivelul tau si usor usor,o sa uiti si de lista aia si de tot ;)

sa nu mi-o iei in nume de rau ca nu ti-am zis cu rautate,chiar vreau sa vad la tine un madafacar de nota 10 :D

stii tu aia "cheia e la tine" trebe doar sa desfaci centurile de castitate :))

Bwey, tu are dreptate in o privinta.
Numa' CA CHestia aia cu unu' in plus, unu' in minus era mai mult spus in joaca in contextul de aici. In viata reala nu se intampla sa imi mai zic chestia asta. :)
Oarecum, se intampla sa ai dreptate. Problema e ca nu stiu ce e gresit la mine. O fi hair-stylingul? Or fi glumele mele? M-oi misca prea repede? Ma misc prea lent? Am imbatranit si nu mai arat bine? :lol: :lol: :lol:

In concluzie, nici eu nu stiu ce este wrong la mine.
Pot spune ca am avut numai chestii bune in ultima vreme, mai putin la capitolul femei unde pur si simplu nu merge ceva.

Oricum: esti un tip de nota 10. ;)
Sa vedem ce va fi in viitorul ocupat. :D

needBrain 16-09-07 14:39

nu stiu,uite vb si ut cu prietenele(amicele)tale si intreaba-le ce ai tu de esti asa "scary" si.nush...incearca sa ti cont de ce zic ele

bluey 16-09-07 15:01

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1102984)
Bwey, tu are dreptate in o privinta.
Numa' CA CHestia aia cu unu' in plus, unu' in minus era mai mult spus in joaca in contextul de aici. In viata reala nu se intampla sa imi mai zic chestia asta. :)
Oarecum, se intampla sa ai dreptate. Problema e ca nu stiu ce e gresit la mine. O fi hair-stylingul? Or fi glumele mele? M-oi misca prea repede? Ma misc prea lent? Am imbatranit si nu mai arat bine? :lol: :lol: :lol:

In concluzie, nici eu nu stiu ce este wrong la mine.
Pot spune ca am avut numai chestii bune in ultima vreme, mai putin la capitolul femei unde pur si simplu nu merge ceva.

Oricum: esti un tip de nota 10. ;)
Sa vedem ce va fi in viitorul ocupat. :D

Poate le dai prea multa atentie si incerci sa te faci placut...
Si cea mai urata femeie sau cea mai disperata dupa sex daca incepi sa-i dai atentie o apuca suferinta si se vede vreun fotomodel dupa care alearga toti barbatii...

Mustang 16-09-07 15:32

Greseala cea mai mare a mea este ca sunt prea simpatic. ;)
Nu am nimic aiurea, decat ca sunt simpatic.

Cel putin asta e problema pe care o consider eu ca o am. :)
Oricum, ne-am abatut. Am ajuns la psihologie pe aici si nu e in regula.
Ideea e "Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?" :D

bodyspeed 16-09-07 21:02

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1103295)
Poate le dai prea multa atentie si incerci sa te faci placut...
Si cea mai urata femeie sau cea mai disperata dupa sex daca incepi sa-i dai atentie o apuca suferinta si se vede vreun fotomodel dupa care alearga toti barbatii...

desi este si suntem offtopic..
dar bluey asta cu multa atentie sa sti ca ai dreptate ..
prea multa atentie..si in curand domnisoara se va crede coada de la pruna ...vb lui bea69 :D
trebuie data si atentie dar nu prea multa.

Sasha_z 17-09-07 13:24

va rog gata cu off`topicu .... reveniti la topic.....

deci cum sa uiti persoana pe care ai iubit`o ???

NSL_KiwY 17-09-07 14:24

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1104694)
va rog gata cu off`topicu .... reveniti la topic.....

deci cum sa uiti persoana pe care ai iubit`o ???

Impreuna ku o alta persoana :lol:

aleks 21-09-07 13:59

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1103339)
Greseala cea mai mare a mea este ca sunt prea simpatic. ;)
Nu am nimic aiurea, decat ca sunt simpatic.

daca ai parerea asta despre tine (perfect adevarata din punctul meu de vedere) inseamna ca ai uitat-o deja, si acum suntem focusati pe urmatoarea cucerie :)
deci, ideea e: mai multa self-esteem, si lucrurile merg :)

trafy-vr6 29-09-07 13:45

tocmai trec prin asa ceva...si credeti-ma ca nu pot sa o uit pe fosta, am ajuns cam rau. nu dorm noptile, n`am pofta de mancare, etc. De inlocuit nici asta nu pot, as vrea dar nu pot...nu stiu ce sa mai fac...:(...dupa 1 an s`a impacat cu fostu care a inselat`o...

Mustang 29-09-07 14:14

E mai bine decat sa te insele cu 4 insi. ;)
Gandeste-te cum am fost eu 2 saptamani. ;)

dexter_20 29-09-07 16:00

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1124608)
tocmai trec prin asa ceva...si credeti-ma ca nu pot sa o uit pe fosta, am ajuns cam rau. nu dorm noptile, n`am pofta de mancare, etc. De inlocuit nici asta nu pot, as vrea dar nu pot...nu stiu ce sa mai fac...:(...dupa 1 an s`a impacat cu fostu care a inselat`o...

nu ai ce sa inlocuiesti. las-o in pace, iesi cu prietenii, burn rubber! e mult mai distractiv decat sa stai in casa si sa plangi dupa o fata!

trafy-vr6 29-09-07 16:30

o sa incerc...ms pt sfaturi:*

dexter_20 29-09-07 18:31

npc man si...have fun!

bodyspeed 30-09-07 22:23

cum...? De ce? ....multe intrebari iti vin in minte....
si nu sti la care sa raspunzi....mai intai..,nu sti la care ai un raspuns care ti se pare chiar real ..nu unul dat decat cu dragul de al da...
parerile sunt impartite...uni zic ca nu poti uita ce ai iubit.. poate numai daca nu ai iubit, alti sunt de parere ..ca vei uita.. deoarece te doare doar pana gasesti o persoana sa il/o inlocuiasca ,cu timpul dispare el/ea din minte iar pe masura ce alte evenimente si persoane intra in viata ta... vei uita
..sau nu...
o zicala zice :ce nu văd ochii, inima nu simte
eu zic daca suntem departe de tot....., vrem să păstrăm cea mai neînsemnată amintire despre rădăcinile noastre, dacă sîntem departe de persoana iubită, fiecare persoană de pe stradă ne trezeşte amintirea ei :rolleyes2

trupsisuflet 30-09-07 22:38

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1126651)
..
o zicala zice :ce nu văd ochii, inima nu simte

mare adevar ai grait (tastat:D)

trafy-vr6 01-10-07 00:18

"eu zic daca suntem departe de tot....., vrem să păstrăm cea mai neînsemnată amintire despre rădăcinile noastre, dacă sîntem departe de persoana iubită, fiecare persoană de pe stradă ne trezeşte amintirea ei"
Bodyspeed mare dreptate ai avut aici tati..exact asa e...bv...

bodyspeed 01-10-07 22:27

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1126899)
"eu zic daca suntem departe de tot....., vrem să păstrăm cea mai neînsemnată amintire despre rădăcinile noastre, dacă sîntem departe de persoana iubită, fiecare persoană de pe stradă ne trezeşte amintirea ei"
Bodyspeed mare dreptate ai avut aici tati..exact asa e...bv...

mersi..
sunt situatii si situatii cand poate nu e asa roz.. ce s-a petrecut dupa..
si apare o farama.... din ce a reprezentat persoana pentru tine.. deoarece isi are locul...in inima. mai mare.. mai mica...depinde de multe...
si atunci... ne trezeste o amintire o mica sclipire se contureaza in ochisori nostri.... de dor .. de uitare .. cine mai stie oare???

Dodo_998 02-10-07 03:24

nu am mai scris pana acum pe topicul asta... dar hai sa incep si eu.. m-am despartit de iubita mea de ceva vreme.. mai exact un an si 4 luni... dar.. nu cred ca a fost zi sa nu ma gandesc la ea.. un timp uitasem asa de ea, parca nu mai ma gandeam asa la ea, din cauza ca ieseam cu prietenii in fiecare zi, ne duceam pe unde apucam, dar de ceva vreme, am inceput sa mai ma intalnesc cu ea, intr-o zi am luat-o si ne-am plimbat amandoi, povestind prin tot ce am trecut.. motivul despartirii a fost o prostie.. am gresit si eu, a gresit si ea.. dar acum parca iau toata vina asupra mea, si ma gandesc ca mai bine nu ieseam in ziua aia cu ea, si poate eram si azi impreuna.. cand imi aduc aminte de ea, imi aduc aminte doar de clipele frumoase cand stateam cu ea, o sarutam tot timpul si o tineam in brate... dar totul s-a dus.. de cand m-am despartit de ea, am mai avut prietene, dar, cand le sarutam, inchideam ochii si imi imaginam ca e ea.. nu reuseam deloc sa ma obisnuiesc cu alta ... am citit toate paginile de pe topicul asta crezand ca o sa gasesc vreo solutie.. dar... degeaba.. :( unii din prietenii mei imi spun ca sunt prost... poate ca, chiar asa si sunt.. dar, nu pot sa o scot din suflet!! :(

bluey 02-10-07 07:56

Eu imi aduc aminte si acum numai momentele nasoale...
Dubios!

Mustang 02-10-07 09:16

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1128320)
mersi..
sunt situatii si situatii cand poate nu e asa roz.. ce s-a petrecut dupa..
si apare o farama.... din ce a reprezentat persoana pentru tine.. deoarece isi are locul...in inima. mai mare.. mai mica...depinde de multe...
si atunci... ne trezeste o amintire o mica sclipire se contureaza in ochisori nostri.... de dor .. de uitare .. cine mai stie oare???

Sau in cazul meu ...
De ura. ;)

peugeot 206 03-10-07 23:22

pot sa va spun ca desi au trecut 2 luni de cand m-am despartit de ea, am mai iesit cu alte fete in speranta ca poate asa o voi indeparta incet, incet din gandul meu....nu s-a putut...o vad parca in fiecare fata ...poate acum ca a inceput facultatea, voi reusi sa nu ma mai gandesc la ea...

All times are GMT +2. The time now is 08:23.

- Copyright 2026 4Tuning