Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

Bmw_Rulllzzz 30-08-09 17:40

Re: Accidente in Bacău

da.....dar cel cu bora si cel cu taxi-ul stiu adevarul....deci ar putea sa-i dea o mica lectie....de condus

aleks 30-08-09 18:05

Baiatul cu Bora avea viteză, n-a ştiut sa abordeze curba, nu şi-a cunoscut limitele masinii şi a comis-o. Şi eu am păţit-o, dar am scăpat cu nişte table îndoite şi atât... Deschid ochii mai mult de atunci...

oltcit_aveo 30-08-09 20:51

mereu se circula cu viteza pe strada asta.

markizu 01-09-09 21:01

...curba asta nenorocita iar face o victima ...
pun pariu ca ala cu loganul a vrut sa spele masina dar se pare ca a spalat putina ...:-)

aleyx_oltcit 02-09-09 23:01

acu vreo 2 ore sa pupat un taxi si o dacie in intersectia de la supermarket everest pe mioritii...taxi a trecut pe rosu si a virat stanga din ce am auzit...partea tare e ca loganul e mai praf ca dacia berlina

aleks 03-09-09 01:07

Mi-au povestit şi mie băieţii, nu ai făcut şi tu o poză, două, trei, acolo? :)

Bmw_Rulllzzz 03-09-09 16:49

am auzit si eu despre el, dar nicio poza

aleyx_oltcit 03-09-09 21:52

la ce sa faci poze ca sau adunat ,,baietii'' acolo parca se dadea paine ...nu intelegeai nimic

aleyx_oltcit 03-09-09 22:27

1 Attachment(s)
povestea la masina asta o stie cnv?

aleks 03-09-09 22:43

O găseşti în toate ştirile, e boxerul care şi-a omorât fetiţa de 3 ani, să lăsăm deoparte monstruozitatea asta...

Racky 04-09-09 11:49

Cateva poze cu accidentul de acu 2 zile de pe Mioritei intersectie cu 22 Decembrie.

oltcit_aveo 04-09-09 13:27

pai parca se tamponasera 2 dacii :???: . sau asta e altul ?

Bmw_Rulllzzz 04-09-09 15:33

asta e altul, iar aseara pe la 18 o dacie a lovit o persoana pe trecerea de pietoni de la intersectia strazii nordului cu mioritei. nu stiu prea multe pt ca am ajuns chiar cand pleca salvarea de acolo si nu am stat pt ca ma grabeam

aleyx_oltcit 11-09-09 20:54

1 Attachment(s)
accident cu un motor pe la curtea de apel...detalii nush pt ca eram in trecere

rinzou 12-09-09 12:56

Omul este in regula , cand a vazut ca nu are timp sa puna frana , s-a aruncat si are mici zgarieturi la maini si la picioare. In rest e ok.

oltcit_aveo 12-09-09 16:44

a fost acum jumatate de ora poate mai mult un accident pe miron costin in fata scolii. circulatia a fost oprita( se circula printre blocuri), asa ca banuiesc ca a fost tamponata o persoana. cine are detalii sa le bage.

Racky 14-09-09 11:38

6 Attachment(s)
Aseara in fata la Decebal. Vinovatul se vede clar cine e.

Copyright poze kristoffer93.com

aleks 14-09-09 12:30

Mie mi-au povestit băieţii de acolo treaba cam aşa:
taxi-ul venea dinspre policlinică si a făcut stânga spre Decebal. A cedat trecerea la pietoni, timp în care maşinile de pe contrasens, dinspre rond, au oprit să-l aştepte să treacă de trecerea de pietoni. Printre maşini a venit motorul cu viteză, şi a intrat direct în taxiul oprit.

segundo 14-09-09 15:10

Quote:

Originally Posted by Racky (Post 2637969)
Aseara in fata la Decebal. Vinovatul se vede clar cine e.

Copyright poze kristoffer93.com

ieri vroiam si eu sa intreb de accident. vazusem doar petele de ulei sau ce era... si nisipul de pe ele.
azi am vazut respectivul taxiu tractat de alta masina, nu mai stiu exact unde mergea :-)

oltcit_aveo 19-09-09 15:01

a fost un accident cam acum o ora in fata mall-ului. o dacie cu o masina de mare tonaj. dacia era busita rau pe partea soferului. nu am avut aparatul la mine.

sageata 22-09-09 12:22

pt. unii dintre voi:

Mama, am iesit cu prietenii.
Am fost la o petrecere si mi-am adus aminte ceea ce mi-ai spus: **SA NU BEAU ALCOOL**.
Mi-ai cerut sa nu beau, avand in vedere ca trebuie sa conduc masina, si atunci am baut un suc.
Am fost foarte mandra de mine, ca am ascultat, cand cu drag mi-ai sugerat sa nu beau daca trebuie sa conduc, total contrar de ceea ce-mi spuneau prietenii...
Am facut o alegere sanatoasa si sfatul tau a fost corect.
Cand s-a terminat petrecerea, oamenii au plecat, conducand fara a fi in conditia de a face acest lucru.
Eu am luat masina mea, cu siguranta ca sunt in forma.
Nu puteam sa-mi imaginez, mama, ca ma astepta... ceva... neasteptat !
Acum sunt aici, intinsa pe asfalt si aud un politai care zice: "baiatul care a provocat accidentul era beat".
Mama, vocea lui mi se pare atat de indepartata... Sangele meu e intins peste tot, si incerc din toate puterile mele sa nu plang.
Aud medicii care spun: "Aceasta fata nu va supravietui"ż
Sunt sigura ca baiatul care conducea cealalta masina nici macar nu-si putea imagina... in timp ce mergea cu viteza maxima...
Pana la urma el a decis sa bea si eu acum trebuie sa mor...
De ce oamenii fac toate acestea, mama? Stiind foarte bine ca pot distruge alte vieti?
Durerea o simt ca pe un milion de pumnale care-mi sunt infipte toate odata. Spune-i surorii mele sa nu se sperie, spune-i tatalui sa fie tare.
Cineva trebuia sa-i spuna acelui baiat ca nu poate conduce masina dupa ce a baut.
Poate daca ai lui i-ar fi spus toate astea, eu acum n-as fi murit....
Respiratia mea incepe sa fie din ce in ce mai slaba, si incepe sa-mi fie frica.
Acestea sunt ultimele mele momente, si ma simt asa de... disperata..
Mi-ar fi placut sa pot sa te imbratisez, mama, in timp ce sunt intinsa aici pe asfalt, murind.
Mi-ar placea sa-ti spun ca te iubesc pentru asta...
Te iubesc, si... adio.

o zi buna la toti!:!:

Bmw_Rulllzzz 22-09-09 16:04

asta eu ti-am trimis-o pe hi5 :lol:

sageata 22-09-09 17:12

tu mai ai hi5?:lol::lol::lol:

Bmw_Rulllzzz 24-09-09 22:43

2 Attachment(s)
despre accidentul asta stie careva ceva? aveti mai multe poze? mai era si o mazda 3 (parca) dar intre timp au luat-o

aleyx_oltcit 25-09-09 22:17

daca auziti de doi care sau busit din cauza la o scoala eu am fost:( am dat prioritate la un pieton si aia din spate sau pupat nu prea au pastrat distanta :(..pe mioritii in zona la liceul pttr :|

extrm 04-10-09 09:43

1 Attachment(s)
Oboseala in trafic a facut trei victime pe DN 2 - E 85. Un autoturism Renault s-a rasturnat joi dupa-amiaza in satul Bogdan Voda, comuna Saucesti, dupa ce soferul a adormit la volan. Este vorba despre conducatorul auto Nicolae C., 41 ani, care pe fondul oboselii a fost furat de somn in timp ce rula pe DN 2 - E 85. Pierzind controlul directiei de mers, masina a intrat pe contrasens, s-a izbit de un podet, dupa care s-a rasturnat intr-un sant. Nicolae C., Gabriela M., 46 ani si un copil de trei ani au fost scosi din masina de martorii oculari. “Stringeam strugurii de la terasa cind am auzit bubuitura. Masina s-a oprit chiar in fata casei mele si ma gindesc cu groaza ce s-ar fi intimplat daca eram pe la poarta. Vecinii spun ca ar fi adormit soferul”, spune speriata Maria Apostoaie, localnica. La distanta de o casa, o tinara mama multumeste divinitatii ca accidentul nu s-a produs in dreptul casei ei. “Patru copii se jucau in fata portii. Cind am auzit frinele urmate de bubuitura m-am intors intr-acolo si am inteles ca s-a intimplat ceva grav. Am vazut masina zburind, dupa care a cazut in sant. Am bagat copiii in casa si m-am dus sa-i scot pe cei din masina. Am luat copilul in brate sa nu vada urmarile accidentului, iar citiva vecini au ajutat la scoaterea barbatului si a femeii”, povesteste Alina, martora la accident. O alta femeie a declarat ca pentru cei din satul Bogdan Voda, accidentele au devenit o obisnuinta. “La cite nenorociri se intimpla pe soseaua mortii, am inceput sa ne obisnuim. De cele mai multe ori, noi sintem cei care sunam la 112. Norocul celor din Renault a fost ca purtau centurile de siguranta, altfel nu cred ca scapau cu viata”, a declarat o localnica. Cele trei victime ale accidentului au fost transportate de urgenta la Spitalul Judetean Bacau, pentru a primi ingrijiri medicale. Conducatorul auto a fost diagnosticat cu “traumatism cranio cerebral minor, traumatism coloana cervicala si contuzie umar sting”. In cazul Gabrielei M., medicii s-au pronuntat ca are un “traumatism cranio cerebral minor si traumatism coloana cervicala”. Copilul a scapat teafar si nevatamat. Nici unul dintre cei trei ocupanti ai masinii nu au ramas internati. Nicolae C. nu consumase bauturi alcoolice, insa oboseala acumulata si-a spus cuvintul. “In continuare vom efectua cercetari pentru stabilirea cauzelor care au condus la procucerea accidentului de corculatie”, a declarat subinspector Marian Ursu, din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Bacau. Conform statisticilor, pe E 85 se petrec cele mai multe accidente rutiere in judetul Bacau. (Ramona Ionescu)

aleyx_oltcit 10-10-09 14:02

1 Attachment(s)
la intersectia dintre pttr si billa pe mioritii

aleks 10-10-09 21:46

Mda, nasol pentru scuterist...

madalyn 11-10-09 21:44

am observat ca in ultima vreme numai accidente cu scutere, motociclete :(....cam periculosi in trafic dupa parerea mea

aleks 11-10-09 22:58

Am stat şi am analizat şi eu ce zic unii şi alţii despre accidentele cu motoare, cred că mai ales la şoferii cu vechime reflexele şi automatismul îşi spun cuvântul, si majoritatea sutn obişnuiţi să vadă mergând lent "obstacole" de genul pietonilor şi mergând repede "obstacole" de gabaritul autovehiculelor medii şi mari, motocicletele pur şi simplu nu le iau în calcul, le scapă "scanării".

MON-u 14-10-09 15:39

Quote:

Originally Posted by madalyn (Post 2710576)
am observat ca in ultima vreme numai accidente cu scutere, motociclete :(....cam periculosi in trafic dupa parerea mea

parerea ta...dar dak conducatorii auto ar casca mai bine ochii in trafic si ar fi mai disciplinati nu ar fi atat de multe accidente in care sa fie implicate si motociclete(in cate accidente moto ai vazut tu implicati motociclisti de la 30 de ani in sus..numai vara asta)Nici unul!!! ....in concluzie pe teribilistii consacrati din bacau cu motoare mult prea puternice pt experienta lor, care nu respecta nimic si bravii nostri scuteristi care nici macar un curs de legislatie nu au facut dar totusi circula pe strazi nestingheriti...nu am nici o urma de compasiune...motorul nu trebuie luat ca o impresie,ci doar ca simpla pasiune...altfel moartea e la un ghidon distanta!

Cristy_mat 14-10-09 17:17

si nici nu platesc impozite in plm dar de incurcat traficu il incurca atunci cand merg pe mijlocu strazii si tu nu il poti depasii.....aaaa si nu mai zic de cata galagie fac, este unu cu un r.hat de motoreta si toata ziua baraie cu el pe centru.....iti bubuie timpanu la cat de urat face!!!

cristi_407 14-10-09 17:29

Consider ca tara noastra nu are strazi pt ce motoare se invart..si motociclisti nu stiu sa se comporte ca un participant la trafic..sa se comporte ca o masina..sa stea in spate sa astepte sa mearga incet..ei nu stiu ca o motocicleta franeaza mult mai greu ca o masina..Daca mergi cu 200 de unde sa stie tataia cu Dacia cum sa aprecieze distanta cu care se apropie de intersectie..

madalyn 14-10-09 17:51

de acord cu voi;)...il auzi ca vine si cand sa te uiti in oglinda el deja a trecut de tn ....numai zic ca iti taie si calea

aleks 14-10-09 19:31

Proşti sunt şi cu motoare şi cu maşini, nu faceti ca babele alea care se adună şi-i înjură pe toţi cei pe care nu-i pot înţelege :)

aleyx_oltcit 18-10-09 11:33

nu trebuie sa ii puneti pe toti in aceeasi oala, am vazut grupuri care merg normal in trafic si altii precum cel cu aprilia neagra care se cred pe circuit nu in trafic.am vb cu cineva care il cunoaste si a spus ca tipu respectiv si-a cumparat vreo 3 ambreiaje de aia ii da asa tare,ambreiaju a devenit consumabila la el

rinzou 18-10-09 12:17

Profita ca are acasa inca 2-3 ambreiaje. De aia a schimbat si vreo 2-3 seturi motor.

nicolasnyck 21-10-09 18:07

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2718977)
Proşti sunt şi cu motoare şi cu maşini, nu faceti ca babele alea care se adună şi-i înjură pe toţi cei pe care nu-i pot înţelege :)

Bravo Alex, asa sant marea majoritate, diferentele dintre cei cu masini si cei cu motoare si invers este ca nu au pic de respect unul fata de altul, este foarte important sa stii sa iti respecti partenerul de trafic orice ar conduce el, intr-un fel avem si noi dreptate, masinile si motoarele sant puternice dai o gramada de bani pe ele, esti curios sa vezi ce poate, aici e vina celor care iau taxe si nu fac nimic, dar parca si noi ar trebui sa ne respectam mai mult.

extrm 30-10-09 11:58

http://www.1tvbacau.ro/video/Carnagi...-85--v989.html

Bmw_Rulllzzz 30-10-09 14:22

am vazut la pro tv un reportaj despre acel accident. prezentatoarea de acolo a zis ca puntea camionului a fost gasita la cativa kilometrii de accident. urat tare :(

All times are GMT +2. The time now is 18:50.

- Copyright 2026 4Tuning