![]() |
pregatiti-va cauciucurile ca vine ziua mea si de ziua mea intotdeauna ninge.. si iesim iarasi pe zapada cu masinile ca anul trecut!
|
nerezolvat
piry....cu mine cum ramane??? :twisted: :twisted:
|
DF
|
correct
|
sticker
ma voi va bateti joc de mine....ce inseamna DF??????am vrut si io un tricou si un sticker cu 4tuning...daca nu vroiai sa-mi dai trebuia sa-mi zici de la inceput ca nu-mi dai si gata nu sa va bateti joc de mine :( :( :(
|
de azi am si eu 18 ani!!!!!!!!!
sper sa iau carnetu cat mai repede :P |
lol ... no pei la multzi ani :lol:
|
Re:
Quote:
|
|
ms mult zander :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
bagi mana in foc pentru afirmatile facut?
|
Re:
Quote:
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Trae de tot!!!! |
voi vb serios sau de`a p***??? :shock:
|
prea serios el crede ca ieri ne-am nascut 8)
Users posting from this IP address DACIA-Wrc [ 15 Posts ] Kent8 [ 3 Posts ] |
Piry: Kent8 a.k.a. DACIA-Wrc consideră că el s-a comportat normal īnainte să ia banu', asa că, dacă revine cu acelaşi comportament aici, pe secţiune, şterge orice mesaj aiurea şi anunţă-l şi pe Gratzian, că stimabilul să ia īncă o binemeritată pauză :wink:
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kent8 numa el putea alege asa nick
|
Re:
Quote:
PS: totuşi, reclama... e reclamă :P |
asta e mai mult ANTIRECLAMA nu RECLAMA.Unde srie Dacia WRC nu mai intra nimeni.dapoi daca e moderator chiar ca nu se vede om cu persoana pe forumu ala.numa daca nu are catziva adepti ai sectei lui. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Lăsaţi-l să facă ce vrea īn altă parte. Acum DACIA-Wrc nu mai există. Īn schimb, ne-am procopsit cu Kent8, care sper că va fi mult mai chibzuit decāt predecesorul lui.
Vă rog, nu mai provocaţi, ca să nu mai calce strāmb. :wink: |
kent8 , varsta 93 de ani locatie elev :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ma... lasati-l sa mai traiasca, sunt altii mai stresanti ca el pe forumu asta :lol:
nu mai fiti asa sensibili :P |
1 Attachment(s)
8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:
|
a da si mi-am adus aminte :)
DiJeiPiry (11/10/2005 4:53:09 PM): hai ma ca ti-am facut semnatura Sergiu (11/10/2005 4:53:21 PM): wow ..ms Sergiu (11/10/2005 4:53:24 PM): sa vedem! DiJeiPiry (11/10/2005 4:54:29 PM): ai vazt? DiJeiPiry (11/10/2005 4:54:30 PM): ii buna ? DiJeiPiry (11/10/2005 4:54:33 PM): any last toughts? Sergiu (11/10/2005 4:54:39 PM): da am si salvat.. fainutz Sergiu (11/10/2005 4:54:54 PM): da P ii de la publicitate!!?? DiJeiPiry (11/10/2005 4:54:58 PM): da Sergiu (11/10/2005 4:55:12 PM): aha |
stie careva care`i oferta de la RDS tel??????????
am inteles ca are telefonie fixa si internet la 9usd +TVA ma intereseaza internetu cum ii......prin cablu si o sa am acces la fibra RDS sau ii dial up??????? |
bun, din cauza unei defectiuni pe la server, au disparut o gramada de topicuri si posturi
detalii aici https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?p=336615 |
tabara de ski in slovacia, transport cazare, mic dejun asigurate, in prima saptamana dupa sesiune, detalii la lancer
|
pt knightrider : man..ai vb pt cauciucuri??? :twisted:
|
Sal mane...sunt interesati...da numa la inceputu verii...mai discutam si i mai tatonez...poate poate...da nu promit nimika...
|
SpeedFreak, ce faci tată? Şi pe tine te-a dezamăgit consumu' la italiancă, sau ce s-a īntāmplat de vrei s-o vinzi? Păcat, că e super maşină!
|
S-ar putea ca săptămāna viitoare să ajung prin Cluj şi aş vrea să mă văd cu voi :wink:
|
adica cu mine :wink: ...ca am auzit ca ai pacatuit mult in ult vreme...si tre sa te botezam si pe tine in religia noastra...AMIN :shock:
|
Vie īmpărăţia ta, facă-se voia ta, precum īn Craiova, aşa şi la Cluj :lol:
Serios, aş vrea să vă cunosc, pentru că dintre toti clujenii de pe forum, doar pe Vio (KrushX) īl ştiu... şi el e de fapt craiovean :lol: Aştept să văd cānd reuşesc să ajung... |
poti sa dormi la sandrei ca is sigur ca nu se supara :roll: :roll: :roll: 8) 8)
|
Deja am negociat condiţiile cazării, da' nu prea īmi convine, că n-are jacuzzi şi plasmă īn cameră :lol:
|
Re:
Quote:
|
la faza cu plasma....te cam inseli....de jacuzzi...ai dreptate....dar...putem adapta...te bag in cada...si arunc feonu in apa :)))) ce zici? tempting? :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning