![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
mah pana una alta suntem inca in 2. plus ca la americani o sa mai tot fie 2 si maine ceva...asa ca maine seara eu zic cal avem
|
nu stiu de ce disperati atat.. totusi este doar demo..
ar trebui sa fim dezamagiti ca s-a mutat data lansarii versiunii full si nu ca intarzie sa apara acest 'amarat' de demo.. |
http://largedownloads.ea.com/pub/demos/NFS/prostreet/ :)
edit: asteptati sa-l urce pe ftp.. acum au facut folderul ;) |
Quote:
|
|
doamne ce superb e acel BMW Z4:X
|
lol.. cine mai sta de noi poze acum :lol:
toata lumea cu mana pe refresh sau F5 :lol: |
Quote:
stai linistit ca si eu atata is de nerabdator de parca sar extrage numerele la loto :-P |
s-a modificat data lansari?:((
|
gata , lau pus
|
Quote:
|
|
mmda.. mie tot nu`mi gaseste.. dati toti cancel sa`l iau eu pls :D :))
Bafta la jucat!! :D |
thanks to god :X eu am apucat sa-l iau acu,chestia e ca o sa stau mult la download dar sper sa merite efortu.Bafta allz.
|
a aparut si pe nfsplanet.com .... http://www.nfsplanet.com/main.php?lang=eng
|
da au intrat si acolo jumatate din pamantenii ca si acolo e full..
|
|
L-a mai pus odata topserica linku asta...
|
|
Eu d c nu vad demoul pe ftp?:((
|
vai de maicutza mea doamne am 30 de ore de asteptat pana ia demo :) daca reusesc sa-l iau e bn.
|
e OK demo-ul ... functioneaza.
|
de unde l-ai luat?
|
gogogogo au dat drumu si la europa gogogogo
|
http://computergames.ro/ro/downloads...reet-demo.html asta asa de la mine pt voi ;)
|
Quote:
|
ms shaid.. am adormit si s-a blocat dldul cand au scos fisierul de pe ftp.. acum am viteza peste 240 constant :)
|
FINISH the download....mda ce sa zic cu grafica stau bine, chiar foarte bine as putea spune:D dar ce folos daca imi merge infect la 1.5ghz :cry: asa ca baieti....va urez Distractie Placuta ! :sad:
|
Quote:
|
inca 38:22 :lol: ... trag cu 120kb/s ... se vede ca e rupere cu nfsul :lol: ... ma incalzesc :twisted:
|
" Si cu ocazie de 3 Noiembrie eu ma *** pe el de "PROST STREET" si imi instalez MW again . Nu-mi place ca se strica masina prea rpd si tu intri intr-un stalp de lemn cu 300kmh si tu te duci dracu , stalpul ramane intreg . M-am skarbit de ultimele nfs-uri si o sa ma joc MW. Nu m-a impresionat deloc si mai ales daca intri intr-un adversar te descalifica . NB (Astept sa apara si motoare in NFS si atunci o sa le dau cate o eugenie )"
" cel mai praf nfs.... totaled din orice la cursa prin desert. te busesti , cad parti din masina si geamurile nu se sparg. grafica mai slaba ca nfs mw. masinile sunt cam mari si greu manevrabile (parca ai merge cu frigiderul). folosirea nosului: apesi si consuma o butelie , nu poti tu sa dai cat vrei ....wtf... !!??!! te ia durerea de cap cand joci nfs prostreet. mai bine nu il mai scoteau (parerea mea). ea games ps: mw rules" ------------------------------------------------------------------------- Acestea sunt doua pareri de pe CG. Acum eu vin si intreb :" Most Wanted chiar poate fii considerat un joc ?! Intri cu peste 300km/h in bariera de politie si iti continui drumul ? Ai NOS la discretie ?! Asta e tipul de joc pe care-l asteptau ? Panarame de oameni care se pare ca n-au tangenta cu realitatea. " PS: Imi donwloadeaza cu 230kb/s :X Intr-o ora imi voi posta parerea despre demo. :D |
de ce va mai chinuiti sa luati de pe nu stiu ce site cand deja a aparut pe torrente! si viteza e nemaipomenita in comparatie cu dld de pe site-uri
|
Aku il descarc shi eu in 2 ore si o sa vad cam cum sta treaba
|
L-am luat .. jucat ... review :
Incerc sa nu fiu entuziastmat, desi nu pot sa nu fiu. Grafica e buna spre f buna. Cel mai bun NFS, fara indoiala. Trage PUTIN catre simulator, un lucru destul de bun. E destul de real damageul DAR mediul inconjurator e muuuuult prea dur ( vba lui oxide, dai in stalp de lemn si tu te faci praf iar el sta cuminte :lol: ) ! E bine optimizat pentru grafica lui, dar are si minusuri. Astept fullul cuminte pe scaunul meu... Din demo ( 2 curse ) nu-ti dai seama decat de o parte a gameplayului. Garantez ca sunt cel putin 60% din gameri ( cei adevarati ) care ar fi vrut sa aiba O MASINA dar toate tipurile de curse. Demoul e mai slab ca la Carbon ( 3 masini, 3 tipuri de curse, tuning ). Sper sa fie bun fullul. Peste toate jocul merita un 8. Sper sa-mi schimb parerea cu o poveste interesanta in full... Pana atunci raman la combinatia care m-a dus pana aici fara sa am curiozitatea sa vad macar 20% din filmele cu PS ( TDU + LFS ). Toate cele bune. PS : E o parere PERSONALA ! Wlady. |
sunt dezamagit de faptul ca merge infect pe pc-u meu... si nu am chef sa ma bag la upgrade acum
Manufacturer: K7UPG Processor: AMD Sempron(tm) 2200+, MMX, 3DNow, ~1.5GHz Memory: 512MB RAM Hard Drive: 82 GB Total Video Card: RADEON 9800 SERIES 128MB Monitor: 17" LG FLATRON L1750S Sound Card: C-Media Wave Device Speakers/Headphones: N/A Keyboard: BTC 8190 Mouse: A4TECH SWOP-3 Mouse surface: none Operating System: Kubuntu 7.10 |
muhahah...io il iau de pe dc++ 2 mb/s 8) 8)
|
eu lam luat de pe torente cu 12 mega si cred ca lam luat repejor acuma sa vedem il joc de 2-3 ori si sa imi fac o parere
|
asa se joaca pe wii : https://youtube.com/watch?v=ZyjV6CkkYlI
|
atata de aiurea mi se pare cum se conduc masinile.sa fiu sincer abia l-am asteptat dar acum incepe sa ma dezamageasca la capitolul asta.si au stat 2 ani ca sa faca controlul aiurea?in rest imi place cam tot in afara de faptul ca daca il lovesti pe ala din fata el doar prinde viteza dar nu pierde controlul masini (ca asta imi place cel mai mult sal vad pe altu in sant:twisted: ).in afara de control e super jocu!;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning