![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
Cum asa ?! De ce , ce ti-a venit :sad:
|
Quote:
|
De ce pacat ma !? Sa se bucure si altcineva de un urs enorm de puternic si bobi dupa posturile cu kitul de m3 ar trebui sa deduceti ce urmeaza (o simpla parere a mea si sper corecta in caz ca masina se va vinde) :-)
|
Quote:
bafta la vanzare |
e a 4 oara cand vrea sa o vanda si se va razgandi ca de obicei.....:-)
eu m-am invatat...."boss.....o vand gata.....boss, nu o mai vand, masina trage fortza".....:lol: |
Pacat...asa ceva nu trebuie sa paraseasca Ploiestiul,este obiect de patrimoniu,deci razgandeste-te!:-)
|
daca imi reuseste varianta "dama cu camelii"....iti bat la poarta sa imi arunci cheile si iti las bani in cutia de scrisori.....:D
valabil si pt balena.....:-P si o sa scriu la munca la intrare ....GARAJ MOM......INTRAREA INTERZISA...:-) |
Quote:
|
Quote:
se pare ca asa vrea.....eu sper ca masina sa ramana tot la el.....:twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
un pret pe prv se poate?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Vad ca ziceai de o masina mult mai violenta, cumva un e30 S38B38 TURBO ? :evil:
|
Quote:
|
in masina asta au fost investiti numai in motor 15.000 :) pretul este chilipir !!!
upp de la mine o masina superba !!impecabila din toate punctele de vedere !!! |
Lasa-mi un pm cu id-ul tau
|
super masina dupa atata munca sa o vinzi e pacat e perfectiune masina:shock::shock::shock::shock::shock::shock:
|
Pai cred ca o sa ramana cu ea, poate din cauza momentelor prin care trece Romania acum si poate si din cauza pretului. Eu nu il contest, am vazut cat s-a investit in masina si ce rezultate au aparut dupa, dar....in ziua de azi nu cred ca sunt multi la usa lui sa dea banii aia. Majoritatea au devenit prea pretentiosi si nu se mai arunca cu capul inainte, desi masina asta isi merita toti banii...
Asa ca, hai cu kitul ///M |
Masina asta daca se vinde, numai un cunoscator o va lua, si cum in Romania numarul lor este ....... Multora li se pare mult, dar cine cunoaste stie ca si merita si ultimul cent....Pacat de ea, sincer mi ar parea rau daca ar ajunge pe mainile unui pustan teribilist
|
5 Attachment(s)
Felicitari bobi! chiar si cu pista uda ai fost forta !:shock:
Respect, om cu mare caracter! Nu vinde masina e turbata rau!:twisted: |
Quote:
Keep It real! |
Felicitari Boby :lol: Ai facut senzatie ca de fiecare data, si ti`ai meritat toate aplauzele din plin. Nu vinde masina, e pacat, va intelegeti prea bine unul cu celalalt.
|
foarte foarte tare ai fost azi la ianca, chiar am asteptat cu mult interes cursa dintre tine si aro, si rezultatul a fost pe masura
|
acum 20 min am vazut mom-ul negru la intrare in campina,cine a castigat aro sau mom?
|
Quote:
|
I R E L E V A N T A !!!
Restul e Cancan! |
Comentatorul a zis ca" Bobi MOM a castigat cursa" imediat dupa ce au urlat toti.
|
filmulete ceva nimeni ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Deabia astept sa vezi filmuletul tau cu domy filmat de pe linia startului , sa auzi un strigat la unison cand masina de pe partea ta a flashuit si te-a dat pe tine castigator! Ursul nu te tradeaza niciodata !!!
|
Quote:
deci momentan cel mai rapid bmw de strada .... imi pare rau ca nu am fost sa vad si eu masina lui DOMY live.....o masina la care s-a muncit mult si bine....felicitari DOMY felicitari ambilor..... |
intradevar poate a castigat Bobi la acea cursa,dar va cam pripiti,dupa cum vedeti era ud pe jos si nici una din masini nu a pus bine jos...nu avem de unde sti rezultatul pe o suprafata uscata...
|
Quote:
dar asta a fost.....sa castige MOM-ul.....:D SAL...... |
felicitari ca a scazut sub 11.3 in cazu asta :D ma bucura mult nivelul curselor in ziua de azi, s`a ajuns in Romania sa se dea M`uri Turbo!!! asta datorita pasiunii si sacrificiilor pasionatilor care n`au lasat ursii sa se retraga la vatra, GOOD JOB GUYS!
|
Multumesc tuturor!
O cursa f bine organizata! Pacat de vreme...oricum felicitari tuturor concurentzilor! Dc mai avetzi poze si filme va rog sa le postati! Quote:
Quote:
Quote:
|
:twisted: https://www.youtube.com/watch?v=SJQEAhffjlA
uite bobi ..asculta finalul! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:30. |
- Copyright 2026 4Tuning