Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 4 - My Angel! (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/102626-golf-4-my-angel.html)

ovydyu4all 01-10-10 13:37

Re: Golf 4 - My Angel!

Quote:

Originally Posted by Marica (Post 3695292)
Jock, fi fericit, toate trec ba, da-le dracu!

Da, da ! daca nu, mai taie din ele da-le draq! :twisted:

Apa de la pasager sigur provine de la filtrul de polen..ti-a astupat lacrimarul.. sau nu o fi ceea ce ti-am zis eu acum cateva zile cu acel copac sub care tineai masina, frunzulite alea alea? :shock:

Ambreajul nu l-ai vazut cand ai schimbat cutia? nu cred ca o fi asa uzat..poate a curs ceva ulei pe acolo sau nu e reglat cum trebuie

Cu servo ce ai mai rezolvat?

RossiValent 01-10-10 18:20

la ambreiaj nu are ce sa regleze ca este hidraulic posibil sa ii fi facut manevra aia care au schimbat cutia

jock 02-10-10 05:02

Gangstah ,... este perioada cand "batranetea/uzura" isi spune cuvantu

ovydyu4all...zilele astea verific si sper sa gasesc buba iar in legatura cu ambreaju ,mi s-a spus ca ceva ulei a luat .....cu timpul o sa il schimb

...servodirectia/caseta ?...cat duce ,duce ;)

jock 02-10-10 18:21

....gata ,am rezolvat si cu balta din masina .....exact pe unde se scurge apa ,langa filtru polen aveam o crapatura destul de maricica ,facuta la accident ...si cum am gasit tinichigiul nr1 ,crapatura aia nu a mai rezolvat'o ...:sad:

bib_andrey 02-10-10 20:16

Bravo Jock,e bne ca ai rezolvat;) Bafta`

RossiValent 02-10-10 20:38

ba da ce mana are baiatu asta :D

B-99-SAA 02-10-10 20:43

S-a rezolvat asta, e bine! Capu sus jock, privirea inainte... O sa iasa bine pana la urma! :-)

andrey_ 02-10-10 21:36

Felicitari pentru taria de a reface masina Jock.
Iti doresc sa iasa mai frumoasa ca niciodata, si dupa ce termini cu aceste mici probleme care le ai, sa mearga multi km de acum incolo fara a mai pica ceva la ea.
Am si eu o rugaminte, daca imi poti spune de unde ai luat buza aceea pentru bara fata, si daca am vreo sansa sa se potriveasca si pe Bora:rolleyes2

Felicitari inca o data si mult succes cu masina.
Sa nu te lasi descurajat de nici un obstacol:twisted:

jock 02-10-10 22:32

Multumesc all .....pot sa spun ca masina este "under reconstruction" :ciggy: ...sper sa nu mai am "piedici" de genu ,cutie ,caseta...etc,pentru ca e foarte greu si am foarte multe "idei" la capitolu "tuning" ,iar asa nu ajung nicaieri .....vedem pe viitor ce surprize mai imi face "ingerasu asta dracos"

Andrey , ai PM ;)

NXdev 02-10-10 23:29

Poate mi se pare mie , dar masina arata mult mai bine ca inainte.Cu siguranta o sa ajunga departe golfanul tau.Sper sa nu-ti mai faca probleme, sa te rasplateasca asa cum il cinstesti tu pe el.Multa bafta, rabdare si idei buna in continuare.

Si :D, sa-ti creasca mare si sanatoasa fetita .

jock 03-10-10 02:01

NXdev ,multumesc mult ....este sufletu meu ....si apropo ,e "moarta" dupa masini ....chiar azi m-am chinuit ceva sa o scot din golfulet sa mergem acasa :D

Marica 03-10-10 12:43

Pai atunci e foarte bine Jock, ai pe cineva care va continua traditia! Nu multi sunt norocosii!

jock 03-10-10 20:30

4 Attachment(s)
...azi de plictiseala am curatat clapeta de acceleratie .....:arrow:

JusT_SaY_BoBo 03-10-10 22:10

Quote:

Originally Posted by jock (Post 3700231)
...azi de plictiseala am curatat clapeta de acceleratie .....:arrow:

incep sa fiu din ce in ce mai sigur ca nu mai exista pasionat ca tine...

jock 03-10-10 22:20

1 Attachment(s)
Gresesti ,sunt foarte multi ,numai ca nu se "arata"...;) , de ex. chestia cu curatatul clapetei am facut-o impreuna cu alti doi prieteni pasionati ;) ...fiecare la masina lui

mike-fullspeed 03-10-10 22:57

Si eu am curata clapeta de vreo 2 ori si acum cred ca trebuie sa o curat iar! Imi sta mult mai bine relantiul cand e curata si turatia ramane unde trebuie!

Bafta in continuare si imi pare rau pentru "necazurile" care le-ai avut!

JusT_SaY_BoBo 04-10-10 13:45

Quote:

Originally Posted by jock (Post 3700529)
Gresesti ,sunt foarte multi ,numai ca nu se "arata"...;) , de ex. chestia cu curatatul clapetei am facut-o impreuna cu alti doi prieteni pasionati ;) ...fiecare la masina lui

stiu ca mai sunt pasionati.dar ma refeream ca nu stiu cati dintre ei ar fi putut sa continue si sa nu se lase batut dupa atatea necazuri.nu vreau sa fiu inteles gresit:oops:

Gangstah 04-10-10 22:56

Quote:

Originally Posted by jock (Post 3700529)
chestia cu curatatul clapetei am facut-o impreuna cu alti doi prieteni pasionati ;) ...fiecare la masina lui

as vrea sa am si eu o "haita" de oameni din astia si la mine in oras...:!::!::!:

RossiValent 05-10-10 17:32

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 3703099)
as vrea sa am si eu o "haita" de oameni din astia si la mine in oras...:!::!::!:

mutate in bucuresti :D

ovydyu4all 05-10-10 19:12

Jock, proiectul semnalizare in oglinzi s-a anulat? :(

jock 05-10-10 20:39

1 Attachment(s)
...s-a finalizat demult ovydyu :sad: ....look closer

JusT_SaY_BoBo ,multumesc ;)

Decodat 05-10-10 20:48

Poze cu semnalele seara Jock, sa vada si ochiu' nostru. Cand ai tu timp.;)

B_60UPE 05-10-10 20:50

man mincatias umbrela ta ca am ajuns acs fleasca, frate cind ma uit la masina ta realizez ca eu am doar doua mormane de fiare

jock 05-10-10 20:57

Decodat,notat ;)

B_60UPE ..superstitious'ule ,tu nu ai vrut sa stai sub umbrela mea:love:

...."doua mormane de fiare" cu greutate ;)

B_60UPE 05-10-10 21:06

lasa man ca usor usor le aducem noi in stadiu de excelent:shock:

jock 06-10-10 09:12

1 Attachment(s)
... ca idee 8) ... poate nu chiar asa "nervos"

B-99-SAA 06-10-10 09:28

Quote:

Originally Posted by jock (Post 3706129)
... ca idee 8) ... poate nu chiar asa "nervos"

Ba cred ca ar da bine si asa! :D Numa sa nu ai probleme cu capetele de creta (in sensu ca o sa sara in ochi si le dai motiv sa te traga pe dreapta). Hai ca iese incet incet :D Imi plac oglinzile, felicitari :shock:

razak 06-10-10 09:35

Pe mine nu m-au tras nici o data pe dreapta din cauza bad boy-ului :) La RAR nu mi-au zis aia nimic desi semnalizarea este putin obturata de el.

B-99-SAA 06-10-10 10:01

Quote:

Originally Posted by razak (Post 3706191)
Pe mine nu m-au tras nici o data pe dreapta din cauza bad boy-ului :) La RAR nu mi-au zis aia nimic desi semnalizarea este putin obturata de el.

Pai nici pe mine (si e oarecum mare la mine) dar cica scrie undeva in Legislatie ca nu ai voie sa aduci modificari la caroserie daca acestea impiedieca etc etc.... ceva de genu ca nu mai bat farurile cum trebuie de la bad-boy :lol:

RossiValent 06-10-10 10:35

sia pus 2 semnale in far asa ca eu zic ca nu are probleme:D

valyh 06-10-10 10:40

nici eu n-am avut probleme din cauza bad boy-ului...nici macar la rar cand am mers sa-mi schimb culoarea in acte...asa ca fa-ti linistit :D bafta!

razvyrulz 06-10-10 11:27

nu mai faci badboy'ul incepand din aripi?

ovydyu4all 06-10-10 12:14

il transformi in scirocco? stiu ca inspiratia cu grila de acolo ai luat-o :)

nu te-ai gandit si la un badboy look si pt stopuri? :P

jock 06-10-10 13:46

1 Attachment(s)
razvyrulz , da,din aripi o sa plece....o sa fie exact ca ala vechi ..ultimu

ovydyu4all ,m-am gandit ..... da nu cred ca fac

Marica 06-10-10 17:33

Jock, aveam eu o nebunie pentru Golf 4 candva..si inca exista. Am vazut foarte putine cu bad'ul paralele cu bandoul...daca intelegi ce spun...adica nu oblic, ci orizontal....Eu zic ca ar arata mai bine asa...e doar o parere:D. N-am photoshop sa-ti exemplific, da poate ai inteles ce am vrut sa spun :P

jock 06-10-10 18:30

1 Attachment(s)
...stiu despre ce vorbesti....nu imi place,sorry:sad:

...inca o surpriza" ...s-a crapat parbrizu....iar apa tot mai intra in masina ,nu asa mult ,da intra

Marica 06-10-10 18:33

Ok....

:neutral: tu ne dai o veste buna si 2 proaste. Asta-i treaba?:cry:

jock 06-10-10 18:39

...no comment

valyh 06-10-10 18:42

sa speram ca o sa vina si vremuri mai bune...

jock 06-10-10 18:44

...eu nu mai sper nimic,deja mi s-a cam luat ...pe anu asta oricum nu ii mai fac nimic.

..incep sa regret ca nu am dezmembrat'o

All times are GMT +2. The time now is 02:54.

- Copyright 2026 4Tuning