![]() |
Re: Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult)
iviTE eu zic sa te gandesti si la varianat KYS.....adica sa renunti la ele de tot(da super iti spun din experienta...mai exact mie imi place)
|
Quote:
Sau crezi ca t-i se adevereste vorba ca doar cateva masini au dreptul sa fie postate aici si de aceea nu o pui. |
6 Attachment(s)
Si niste poze de astazi cu o bestie ... :twisted:
|
Ce culoare stridentă are Mitsu...
Mă dor ochii! :D Nu mai zic de săracu' aparat foto, că nici el nu captează cum trebuie, culoarea! :lol: Oricum, un contrast interesant între cele două asiatice! |
Upss ! Da 10/10 pentru aceasta sedinta foto , 2 masinii mai mult decat superbe :clap::clap::clap:
|
1 Attachment(s)
Deci 2 bucati au ajuns mai astept inca 2 185/45 :lol:
|
nankang e baza !!! am si eu si mi se par super ... la ce fac eu cu masina ...
|
Dap :D abea astept sa imi ajunga si cele de fata 185/45 pe 8J si 195/45 pe 9J o sa fie perfect :twisted:
|
abea astept sa vad cum sta 195/45 pe 9J
|
2 Attachment(s)
o sa arate binisor cu 195.45. Era mai ok daca aveai de unde lua 205.40 :) ( parerea mea )
|
Arata foarte bine masina, felicitari !
@ Airride - depinde foarte mult de marca anvelopei. Poza pusa de tine e cu nexxen-uri. |
pai masina este incaltata acuma cu 195/45 toate 4 ... si ep 8j si pe 9j ... dar Nankang`urile se intind de minune 8)
205/40 nu ai sa gasesti niciunde nici nu se fabrica.. |
mda o sa arate ca si acuma
|
Quote:
pe 16 gasesti 205 40 ... tot nankang :D |
Quote:
|
Splendid Cielo-ul, nu stiu daca am apucat sa iti scriu pe topci pana acum.
|
Imi place masina are stil:D
|
Quote:
|
Eu o vad tot timpul
|
Totusi nu-i faci un video profesional, ca si cel al lui ZAK? :shock:
|
Deocamdata nu are cine sa imi faca asa ceva ... am un prieten ce are aparat dar nu este in oras acuma ... :cry:
|
2 Attachment(s)
Si spatele puse ... a fost fun cu deodorant le`am urcat :peace: sper sa apuc sa urc si pe fata sa fie treaba, treaba!
|
Si am urcat si gumele pe fata ... maine urmeaza geometria sa o fac ... a fost fun sa le urc :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=XGkit...ature=youtu.be |
eu am folosit benzina :)))) prima oara era sa imi sara telefonu cand a bubuit :lol::lol::lol::lol:
te asteptam prin bucale pt video :D:D |
Ivi mi se pare mie sau buza interioara la janta care s-a montat anvelopa in video este lovita bine?
|
Quote:
|
da este lovita dar foarte ciudata lovita din lateral ... dar sunt echilibrate si nu a necesitat mult plumb .. 30gr int si 20ext ..
|
Daca e asa de strech.. se intelege.. ca ft usor lovesti janta.. da oricum arata bine :D
|
jantele de la cine le`am luat aveau 195/50 si erau 6.5J nu se intelege :)) chiar de asta am ramas si eu mirat cum a reusit performanta ..
|
Incearca sa le indrepti profi ca e pacat :(
Bafta! |
asta e ultima problema doar asta una sigura este atinsa putin atat, sunt echilibrate foarte bine nu bat deloc :)
|
3 Attachment(s)
:oops:
|
Proud owner
|
Ce frumos stau anvelopele,Nankang sunt ce trebuie! :-)
|
Pff, acum se vede... urat rau pica sticla aia clara, e facuta grozanic.
Si apropos de strech, nu iti crapa anvelopa in timp, de la cat de intinsa e? Nu vreau sa fiu rau, dar ar trebui putin mai multa atentie la detalii... |
da mareo arata foarte OK nankangurile sunt ce trebuie :D si cat despre sitcla nustiu ce vezi tu ca e facuta urat a iesit foarte bine depinde din ce pozitie este facuta poza dar in fine eu stiu cum arata in realitate si cum este :lol: nu bag tot in seama :))
ps nu crapa gumele ca sunt fabricatie 2012 si mai mult de 2 anii nici nu le tin si nici nu o sa tina :lol: ptr ca am rotile cracanate fata si spate camber ... |
8 Attachment(s)
Si ca sa mai reinviem topicul mai adaug niste poze facute acum cateva minute .... + ca saptamana asta urmeaza distributia schimbata curea+rola+pompa si un semering la arbore ... sper ca asta sa fie, pe la el sa lacrimeze ca asa mi`au spus mai toti si apoi ulei + filtru ca, capeti de bara s`au schimbat saptamana trecuta + geometrie facuta si gume noi urcate ... si trebuie sa imi ajunga bujiile NGK Iridium IX si deocamdata cam atat ptr un moment ..
p.s. nu luati in seaman nr :)) ca e ciuruit :oops: p.s.2 si noua conviguratie la anvelope este 8J cu 185/45R15 si 9J cu 195/45R15 Nankang NS II |
arata foarte bine;)
fain si gumele sa ai parte de ea si km cat mai multi,nu sa doar arate sa si circule ps: ce lux,masina sta pe gresie;)... spor |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning