![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Cluj-Napoca
Smoke chiar asa sa nu te controlezi tu?! Ii faci jocu lu' WRC raceru cunoaste tot?! :evil:
|
deci priviti pm.... i rest my case dacia wrc
1 la mana nu`s in csr si in nici un alt club. 2 la mana tu iti cam bati joc cam de tot ce faci si da, eu manc cacat si vad ca nu`s singurul. maine am o masa copioasa de cacat, te bagi si tu? si daca o data ma mai ameninti vin si te mut din cluj asta ca sa fim foarte bine intelesi. eu nu fug de paduchi ca tine daca ai ceva de impartit cu mine hai la mine sa povestim sau sa vi sa ma bati daca vrei iti dau numarul de telefon si adresa. deci imi cer iar scuze la operatori si crazy drivers pt mezeria care am scris-o dupa prea multe beri si o zi de munca.. va rog frumos sa stergeti ca chiar am vb urat, si de maine ma mut din cj ca ma cauta dacia wrc... pt cei care mai au nelamuriri cat de cacat lucrez uitati-va pe forum la SmokeDesugn, si vedeti cate cupe s-au luat pe best custom pe tara.. la lucrari facute.. din nimic.. va multumesc si scuze iar.. pt cei ce nu m-au inteles.. Smoke out si toate cele bune |
mah smoke. dacia wrc nu e csr si nu o sa fie exact din motivul asta .punct. end
|
my bad.. am exemplificat mai sus.. scuze CSR, chiar era.. prea naspa problema .. :)
|
OKI>>>gata sper ca ati rezolvat.... dacia-wrc ti-ar prinde bine un alt ban...;) si de data asta banip... nu inteleg dc acuzi tu pe toata lumea ;) smoke te intelegem..;) si sper ca o sa terminati cu cearta sau o sa o mutati in alta parte ;)
|
Hmmmm ... da ! PUnct si de la capat !
|
gata, s-a modificat si postul, e acceptabil :)
|
S-a linistit atmosfera? Cam incepuse sa se incalzeasca rau de tot ! Noroc ca vine iarna :) !!! Poze de la campionatul european de drift din Mariapocs , Ungaria : https://forum.4tuning.ro/showpost.php...2&postcount=38
|
bv domnu!!! hai numa cu poznele alea incoa ca-ti arat si eu din Bran, Rasnov, Brasov alea alea.... daca tot ratai sa vad pe unguri la ei acasa :twisted: :twisted: :twisted: uitai de Sighisoara unde m-a pupat ala in fund .... cum am uitat nu-mi explic ....:oops:
|
Curinpupisti ? Rar mai gasesti pe strazi specimene de-astea :)) 2 din 3 , nu e rau ca si procentaj de pupici !!! Sighisoara , sa traiesti !
|
"pupincuristi" e termenul!!! :twisted: :twisted: :twisted:
|
Noroc ca nu a fost cu carlig !
|
pune mah poze.. cu loganu cu praguri.. :P sau vrei sa tii in secret.. ?
|
Salutare oameni (ne)buni !!!
Va anunt o intalnire organizata la Selgross , duminica , 21.10.2007 , orele 19 . Sa fiti acolo ! |
poze mah, n-auzi?! .... da numa dupa ce pui jantele ca asa e naspa :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning