![]() |
Re: E34 - 525i Simply Clean Da CALI F O R N I A
chiar voiam sa te intreb daca il pui pe fratiso aici sau ii faci topic separat :lol: 8)
cum am vb noi 2 . . . lasata pe burta , folie , rondell 21 , faruri smoked si motorina .. and no stress .. bafta cu amandoua :rolleyes2 :doh: |
1 Attachment(s)
Quote:
I-am facut schimb ulei motor,cutie,grup + toate filtrele. Are si motorina :D |
ai kiar si bani =))
|
Quote:
|
frumos frumos break-ul..te dai la diesel?renunti tu la benzinik?nehh...km fara numar.. ;)
|
Quote:
|
Wow, 80 de litri full de diesel? Nu prea se misca acul ala:lol:, cel putin vineri seara tot pe full era. Sa o stapanesti sanatos, sunt sigur ca va iesi cel putin la fel de frumos ca actualul 525, jante, suspensie, prelungire fata, faruri, stopuri cu semnal alb, hai ca stii, si-o vopsea la sfarsit sa fie ca noua +++ sa faci interiorul mai frumos;). Ne auzim:D.
|
Quote:
Ms frumos, cam asta as avea si eu de gand sa fac cu el dar acum sa vedem de banii care dispunem. Momentan vreau sa il fac tzipla pe partea mecanica/tehnica si la sfarsit "exteriorul" dar nu ceva extrem. |
Foarte frumoasa masina,aduce un pic a stanceworks:lol:
Am vazut ca vrei sa o vinzi..:sad: |
Re: E34 - 525i Simply Clean Da Cali
Quote:
|
Quote:
ar trebui sa-mi cer scuze fata de tine ba , diaree apoasa...?! asta asa ca te-ai trezit tu , un copil fraier care nu stie ce vb. sa ma faci pe mine "pisat". sinucide-te!;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|