![]() |
Re: Discutii off-topic
cum merg pregatirile? sambata ne vedem la romexpo p la 10-11 ajungem
|
Quote:
In fine, va urez multa bafta in continuare... Sunt curios daca primesc vreun raspuns competent la ceea ce am scris. :?: |
Avand in vedere ca tu vi la 1 din 10 intalniri, e normal sa iti iei aripi. Nu stiu cat de datoria clubului este sa te sune in fiecare vineri si sa te intrebe: ce faci? vi? esti bine? ! Normal e sa dai un tel si sa vorbessti nu sa ne lasi pe noi sa ghicim ce "probleme" ai!
bafta si toate cele bune! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
El este Horatiu :))=)) tocmai skapase de la nebuni :))
|
Salut
Pe aceasta cale vreau sa va anunt ca eu ma retrag din Fanatik Motor Sport. R5-ule sterge de la mine de la :member ca nu mai sunt din club.Multumesc anticipat. Va urez in continuare multa bafta si tineti-o tot asa. Daca am iesit din club asta nu inseamna ca nu mai suntem prieteni.vom fii in continuare prieteni. Pentru cultura generala a unora dintre noi(voi) ies din club ca ies din club din mandrie si orgoliu nu pt. a ma duce in alt club si nici nu voi infiinta alt club. IES DIN CLUB SI GATA. MULT SUCCES IN CONTINUARE SI SA AUZIM DE BINE |
Si eu vroiam sa raman prieten cu toti dar cand vad ce priviri mi se arunca ma ia capu..
|
Taz-ule mie imi pare sincer rau ca iesi din club mai ales ca suntem prieteni foarte buni, asta este alegerea ta si sper ca te-ai gandit bine innainte eu iti doresc in continuare succes la proiectul care l-ai inceput pentru masina sper sa si reuseasca
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
poate fara mine o sa va fie mai bine poate eu va tineam in loc. nu avem deunde sa stim/stiti o sa mai treaca timp si vom/veti vedea. oricum fantik va exista si fara mine. nu uita de rugaminte. |
Oricum cu faza de la 4 tuning a fost nashpa
|
nu vorbim detaliilea astea aici poat epe alti nu ii intereseaza asta vorbim noi 2 in particular
|
ok am inteles
|
ne-ai dat o veste asa de luni dimineatza ca sa ne merga bine toata saptamana :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning