![]() |
Re: Discuţii generale Galaţi - Brăila
Salut caut cadru GMP sau cadru motor supernova , daca stiti pe cineva care dezmebreaza o supernova 0734246083
|
Quote:
Nu cred! Daca vrem sa ne dam, ne dam. Ca te intereseaza ce se intampla in curtea noastra, iar nu ar fi nici o problema, daca nu ai comenta public, ci intre voi, asa cum o faceti destul de des. Ca a plecat nenea Vrondu de la club, sau ca nu se mai implica, sau ca nu vrea sa mai auda ... da, e intr-un fel adevarat. Asta s-a intamplat datorita comportamentului, minciunilor si imbarligaturilor voastre, ale tale, ale lui valush, cu marele sprijin si sustinere a lui Petruca. Dar nu este nici un fel de problema, de la noi a plecat un om. Va veni altul, cu siguranta. Tie ti-au plecat 20 si eu nu am comentat public acest lucru. Asa ca ... termina cu circul, ca nu il inghit. Cat despre colaborari, fa-le in continuare cu Nemtanu, ca va pricepeti de minune. Aveti arbitri, aveti masini la concursuri ... nu vad de ce va mai intereseaza ce e in curtea vecinului. Hai sa aveti sarbatori fericite !!! |
Bai,asa ce va mai place sa va mancati de f... ....
E pacat ca si asa suntem putini... Daca aveti ceva personal uniii cu altii, rezolvati-o la fel, personal, privat, nu mai umpleti spatiul public cu frustrarile voastre. Aveti ceva de impartit, mergeti la gradinita. Ca va comportati ca si cum ati fi la gradinita! |
Quote:
Ii trebuie ulei Castrol K997 ( neplatit) cu pipeta, in ceafa !:D |
stimate domn el-nino.......vad ca ai intrat intr-un colaps general . nu sunt purtatorullui nimanui sunt purtatorul clubului ce il reprezint si gandirii mele de om cu capul pe umeri. Nu ma iau dupa vorbe cum spui tu, nu sunt purtatorul d-lui ing, Nemtanu Valenti, sunt purtatorul clubului ce il reprezint........ma iau dupa gandirea mea.........nu ma laud, dar ca sa ajungi la nivelul meu trebuie sa te mai nasti odata. Am sperat in colaborare dar esti prea plin de tine. Te-am respectat si te respect intotdeuna....dar fara sa te barfesc niciodta cum faci tu. Demnitatea ta e la pamant ridica-ti nivelul putin de a comunica............nu ma implic in discutiile tale cu d-nul ing Nemtanu....dar nu barfi un club care ti-a oferit odata prilejul de a te ridica. Nu te-a furat cu nimic...............sau daca te-a furat spune . Dar nu vorbi din auzite , asta denota caracterul tau. De ce nu ai curajul sa discuti in fata cu mine...de ce ai curajul nummi sa scrii aici fara sa ma contactezi, sau sa ma eviti. Esti las. Scuzati=mi interventia pe acest site (stiu ca nu trebuie sa ne certam si sa colaboram).......dar cand esti lovit trebuie sa raspunzi. nu cu injurii cum fac altii dar......doar cu o vorba spusa. Esti prea plin de tine...esti prea destept pentru secolul asta. Fii ponderat si cauta-ti locul unde....iti e locul. De ce nua ai zis nimic de DSTJ.CE AM COMENTAT EU......iti e frica. Nivelul meu e prea sus. chiar daca ma laud, sau jignesc...... fata de tine, dar meriti acest lucru pentru pozitia in care te cezi ca te aflii. Si atat iti spun .......ATENTIE MARE.nu e o amenintare.......dar iti sapi singur groapa......si e asa de adancaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Eu ma ocup de clubul nostru nu de tine. esti o cantitate prea neglijabila sa te iau in seama, Ai de impartit cu D-nul ing, Nemtatanu ce ai de impartit nu cu mine. Totul are o limita............dar vad ca tu nu ai limita. Orice ar fi nu pot decat sa urez tuturor amatorilor acestu sport, indiferent de dusmani sau prieteni, un sincer LA MULTI ANI, si sa speram in continuare ca exista putin bun simt. SUNT SARBATORI IN CARE TREBUIE SA IERTAM GRESELILE SI SA NE COMPORTAM CA OAMNEII. Haide Edy sa fim oameni, nu e greu, e asa de usor, Scuze cititorilor acestui forum.....dar nu pot sa fac pe nesimtitul in fata unor acuzatii gratuite, care cum spune cineva trebuiesc lamurite fata in fata nu ......aruncand vorbe necontrolate si nefindate aici. Inca odata LA MULTI ANI
|
Nu sunt necesare scuzele dumneavoastra stimati domni,dar as avea rugamintea sincera si bine intentionata sa duceti disputa asta,daca mai exista,in particular.....va multumesc mult! Cu respect KarFanatik!:idea:
|
Ai de impartit cu D-nul ing, Nemtatanu ce ai de impartit nu cu mine. Totul are o limita............dar vad ca tu nu ai limita
a se citi : are datorii de achitat , si ca atare, cu tupeu , parca uita si isi permite prea multe comentarii neavenite. |
Domnule nemteanu....am avut o rugaminte mai sus dar se pare ca am vorbit gratuit....din respect pentru ceilalti membri ai acestui forum public...credeti ca puteti duce aceasta disputa pe meleaguri particulare?Nu ne intereseaza datoriile pe care le aveti de primit,cum nu prea ne intereseaza disputa aceasta...
Cu tot respectul! KarFanatik! |
baieti doresc teava inox, unde anume gasesc la noi in galati?
stiu ca este dar am uitat unde...este cineva care stie...? sau in braila... |
Craciun Fericit!!!!!!!!
|
De aluminiu daca vrei te ajut eu. De inox nu stiu
|
Quote:
Sarbatori fericite baieti !!! sa va aduca mosul numai exhaust-uri, transmisii si turbine noi...! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Craciun fericit !!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:53. |
- Copyright 2026 4Tuning