![]() |
Re: Nissan Sunny GTi-R
Salve, pai am spus eu altceva man ? Daca citesti atent suntem in consens. E ceva mai bun si mai solid dar este mai scump si se poate pune pe S13 cu ceva adaptari.
1500 nu mi se pare mult daca motorul si turba sunt in stare f. buna, spor la vanzare ! Multa bafta, Octav |
@ XSD
Parerea mea este ca si asa cer putin pe el avand in vedere ca cel mai apropiat ar fi in UK la pretul de : http://cgi.ebay.co.uk/NISSAN-PULSAR-...item2307153811 Asa ca............ |
De acord, de aceea si spuneam ca pretul este bun :)
Mie unul daca imi moare SR-ul dupa cati bani o sa bag in el cred ca merg pe un LS1, pare sa fie o alegere desteapta si populara (in state) pt. S13. Sper insa sa nu se intample treaba asta, cel putin nu devreme :) Multa bafta, Octav |
Quote:
|
Quote:
|
Da ati inteles bine domnu' Dragos ...........vand motorul de pe masina mea!!!!
|
:shock::shock:ai o poza in care se vede un desen(steagul Japoniei)?pe interculer in fata !e super baftaoc la masinuta .:lol::lol::lol::lol:
|
Asta-i misto ... masina asta e si un rasarit si un apus in acelasi timp. Metaforic vorbind.
Bafta boss ! Octav |
Quote:
Mult succes in noul proiect. Si sarbatori fericite tuturor. |
Nu Dragos intelegi gresit.
Eu masina nu o voi da decat atunci cand intradevar voi o problema grava. In masina pana acum au intrat prea multi bani si sudoare pentru a renunta atat de usor la ea. Nu pot si nu vrea sa renunt la masina. Motorul il vand sa imi iau un alt motor in care sau bagat foarte multi bani si se vinde la un pret destul de mic. Sper ca ai intele ce am vrut sa spun.............daca nu mai vb la telefon. Sa ai parte de un Craciun fericit si plin de impliniri alaturi de cei dragi. Numai bine, Bogdan |
Atunci e de bine, ar fi fost chiar mare pacat.
Multa bafta, Octav |
motorul pe care vrei sa il pui pe masina il cumperi din tara sau din afara??
|
Quote:
|
a fost o surpriza foarte placuta sa te vad la tulcea, deci super super tare .. cum arata, cum se aude, si mai ales cum TRAGE, felicitari .. a fost una din masinile care mi-au placut cel mai mult :D
|
I-auzi !!! un film de la tulcea !!! :D sa vedem si noi astia din zona cu viraje :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning