![]() |
Re: Fotografiile mele - cRbL
Multumesc :D
P.S. cerul e pe bune. |
Quote:
|
Mie mi se pare ca masina uneori nu este destul de sharp. Ex, cea cu fulgerul, masina nu e destul de sharp. Poate pe unii deranjeaza poate pe altii nu dar eu nu as pune o poza la dimensiuni mari astfel incat sa se observe acest defect. In rest, cred ca daca ai trage cu niste obiective mai bune ar iesi si mai bine pozele :)
|
Nu sunt sharp pentru ca luminile noastre care de fapt e una singura e folosita manual :) Aparat pe trepied, pe auto, clic face focus, schimbat pe M, focus pe manual, timer 2 sec, expunere mare, si blitzuri pe masina. Si de aici pot aparea x probleme, de la miscat aparatu din greseala, la dat bliturile aiurea :D
Asta se poate momentan, asta facem. Rezolutia e pentru monitorul lui Santos. |
Aia cu fulgeru e chiar putin defocalizata :) Rezolutia e pentru monitorul lui Santos. Need moar technology :)
|
1 Attachment(s)
|
Excelent !
|
Aproape. E cam dubios cerul. Mergea pus altceva sau facut solid in Ps, dar nush, parca am preferat asa cu noise :)
|
10 Attachment(s)
Audi A5 3.0 v6 TDi by Superchips.
|
Poate ca zici tu ceva....dar eu nici nu m-am uitat in partea aia. Masina mi-a captat toata atentia. Detaliile, perspectiva, expunerea foarte buna - mi-au placut maxim. Imi place prima varianta de cer - portocaliu (il asociez mai usor cu cerul obisnuit al orasului pe timp de noapte) - ii da viata / energie. Si gardul ala nu e degeaba acolo....
Imi place si asta : http://s1.4tuning.ro/?mmid=9bedc9a1735873066 |
La poza asta zona neagra era de fapt o umbra aiurea a masinii si am zis ca poate ar arata mai bine daca ar "iesi din intuneric" :)
|
foarte frumoase pozele cu audiul :-x....
|
2 Attachment(s)
@ marius mihaescu : mersi, nu sunt asa extraordinare, masina face totul :)
un pic de Megane merge ? Attachment 1671772 Attachment 1671773 |
Super seria cu Audi, bravo ... cu sau fara camera, cu sau fara obiective, demonstrezi ca nu conteaza decat omul din spatele aparatului ;)
|
Poze de catalag :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning