![]() |
Re: Masina mea: Astra F - NT 23 VLX -
valex ai mai miscat ceva? ai invatat gropile prin spatele blocului ?:))
|
am gasit 2 cauciucuri 215.45.17 , insa am probat putin janta si probabil ca imi va atinge ...(pe spate), am sa pun 205.40/45.17 :)
N-am mai facut nimic ... |
nu ai decat sa umflii aripile sau sa le tai sa fie ca model ca alea dupa fatza....nu ai suspensie reglabila?
|
@06XPT
nu te enerva, ca nu ai cu cine... acel F o fost, ce-o fost... asta e... lasa ca am vazut si alte "tiuning"-uri mai nasoale decat a lu' Vali... eu as zice sa nu va certati, ca "imputiti" thread-ul... exista PM, injurati-va acolo ! cat despre roti, e cineva in TM care are 215/35/17... si nu ii ating, si culmea ca nu are suspensii sport ! daca tii neaparat sa ai 215... incearca un 35 ! Toate cele bune ! |
acuma depinde, daca e masina cu cateva persoane in ea posibil sa atinga si cu 35....
|
"cam" adevarat :D
ma gandesc cas Vali nu urca pe nimeni in spate ! :D |
nu are decat sa scoata banchetele...cine vrea sa stea in spate, sta ca turcii :)
|
Quote:
|
sa clarific situatia, cu 215 imi atinge in aripa, chiar daca e goala masina, ca roata intra putin si imi freaca (mai ales cu persoane sau la denivelari) , deci nu conteaza daca e 35 40 45 ...pot pune 205 40 45 (50 e deja mult)
dimensiunea optima ar fi 205 40 (am sa incerc si cu 45 daca e nevoie), dar neaparat 205 (dimensiuni care inca nu am gasit) |
Valex a avut un amic de al meu 215/40/15 ( daca imi aduc bine aminte ) si avea suspensie sport... si nu avea probleme la denivelari, greutate, etc... dar se simtea la motor, tragea greu, demaraj slab...
|
Quote:
|
cam da... :twisted:
|
Da!!!... Pe 17"!... Nu mai stiam exact!... Multumesc pentru corectare!
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning