![]() |
Re: Propuneri!
Nu era vorba despre tine, stai linistit! :wink: Intre ultimul tau mesaj si mesajul meu, a postat cineva o lucrare... :roll: care nu e demna nici de VT, cu atat mai putin de DT. Reciteste ultimul alineat din mesajul meu! :wink:
|
:oops::oops:aaaaammm...pai atunci yo imi cer scuze...am facut o confuzie..:cry:...sorry
|
2 Attachment(s)
mai pun si eu o masina....sper sa fie buna...
|
te rog dady zi dak am intrat ca mor aici
te IMPLORR zi DA SAU NU daca nu DC??? |
te-ai gandit k poate are treaba!?
|
2 Attachment(s)
incerc si yo cu golfu meu!:lol:
|
|
3 Attachment(s)
mai pun si eu o masina dadi..pentru cand ai timp
|
Srry Gabi n-am fost atent !:oops:
|
Vad ca mie Kikass nu mia facut topic aici ..si iam trimis un pm .....hei maitzi uitat :(
|
nu gasesc unde e topicu ala ... deci ... vreau sa-mi facetzi si mie pe o solenza ... daca se poate sa o facetzi alba ... dintr-o parte ... asa .. sa-mi punetzi si mie un vinil .. ideea care este .. mashina mea are bandouri ... negru si ea este alba tot ce e pus pe mashina e negru ... e capota vopsita neagra si vreai sa ii fac si un vinil pea ea ... tineti cont de bandourile negre ....
dau o bere .... |
Quote:
|
mersi .. in 2 zile sper sa urc pozele acolo ;) ..s a vedem ce va trece prin cap ..
|
....aloo .....mie imi face kickass topic aici .....sau imi fac singur ....ca de cand tot astept si vad ca nimik ....ca vreau si eu sa pun lucrari aici ..ca sa nu mai zica lumea ca nu am nici topic aici si sa imi vada si lucrarile bune ..putzine alea bune ..d.ar ...fac ce pot
|
Poti sa-ti faci si singur! kickass nu prea mai e activ.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning